Opkoper kantoormeubilair

Door onze jarenlange ervaring als opkoper van kantoormeubilair beschikt Desko over het vakmanschap om je gehele kantoorinrichting binnen een paar dagen te demonteren en te verhuizen. Samen met onze projectleider maak je een planning en ons team met ervaren monteurs en chauffeurs levert je kantoor zo snel mogelijk leeg op.

Profiteer met meubilair verkopen aan Desko van de volgende voordelen:

We stellen vrijblijvend uw restwaarde vast
Gratis demonteren
Kosteloos transport
Korting op uw nieuwe kantoormeubelen

Wil je kantoormeubelen verkopen?

Neem contact met ons op via 020 480 1020 en plan een afspraak in voor het bepalen van de restwaarde. Het team van Desko gaat graag voor je aan de slag!

Inventariseren

Zo gaan we te werk:

Voor het opkopen van je gebruikte kantoormeubelen hanteren we een aantal vaste stappen en spelregels. Zo weet je precies waar je aan toe bent:

1. Je neemt contact met ons op door te bellen naar 020 480 1020 of een mail te sturen info@desko.nl.
2. Desko komt bij je langs en inventariseert de restwaarde van je meubilair. Na deze afspraak ontvang je een prijsvoorstel.
3. Gaat je akkoord? Dan stel je samen met de projectleider van Desko een planning op voor het demonteren en ophalen van de meubels. Indien gewenst leveren we het kantoor bezemschoon op.

Creëren

Circulair je kantoor inrichten

Grote multinationals wisselen regelmatig van kantoorinrichting en schrijven bureaus, stoelen en ander meubilair af terwijl dit nog jaren meekan. Als groot voorstander van circulair inrichten heeft Desko zich ontwikkeld tot dé specialist in hergebruik. Door middel van meubelrestauratie zorgen onze meubelmakers ervoor dat gebruikte kantoormeubelen een tweede of derde leven krijgen. Benieuwd naar wat we allemaal kunnen doen? Via onderstaande links lees je meer over:

 • Eigen transport-
  en montagedienst
 • Scherpe
  prijsstelling
 • Snel leveren en
  grote eigen voorraad
 • Hoge
  kwaliteit
 • Sinds
  1952
 • meedenken, schetsen
  en ontwerpen
 • Landelijke
  dekking
 • Mogelijkheid voor het
  inruilen van kantoormeubelen

Verkoper én opkoper kantoormeubelen

In ons gevarieerde assortiment met nieuwe en tweedehands kantoormeubelen heb je de keuze uit meer dan 1000 verschillende producten van kwaliteitsmerken als AhrendRobberechts en Swan. Wat je ook zoekt, van bureaustoel tot voetbaltafel: Desko heeft het! Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs in een van onze showroom in Amsterdam of bekijk via ons assortiment in de webshop.

Projecten van Desko Kantoormeubelen

De kantoormeubelen die we opkopen, krijgen vaak een tweede leven. Bekijk de projecten van Desko Kantoormeubelen:

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

Heeft je een vraag over circulair inrichten of het opkopen van tweedehands kantoormeubelen door Desko? Neem voor deze en al je andere vragen contact met ons op via 020 480 1020 of stuur een bericht naar info@desko.nl.