Kantoorinrichting

Akoestiek, ergonomie en uitstraling. In een kantoorinrichting komen vele wensen samen.

Bij Desko Kantoormeubelen profiteer je van onze jarenlange ervaring met kantoorinrichting. Onze specialisten weten precies hoe we jouw wensen vertalen in een ontwerp dat gewoon klopt. Volgens jou, maar ook voor iedereen die dagelijks in het kantoor ontmoet en werkt.

Plan een adviesgesprek in

Kantoor inrichten?

Alles wat je nodig hebt voor je kantoorinrichting, dat vind je bij Desko Kantoormeubelen. Zo bieden we je natuurlijk een groot assortiment nieuwe kantoormeubelen en tweedehands kantoormeubelen die onze eigen bezorgdienst snel bij je komen bezorgen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het leggen van vloeren, aanbrengen van akoestische plafonds, plaatsen van glazen wanden, verzorgen van verlichting en aanleggen van (data)bekabeling.

Ontvangen

Ontvangen

De ruimte waar je klanten plaatsnemen, voordat je ze ontvangt. De plek waar leveranciers even kunnen genieten van een kop koffie of de plek waar een sollicitant nog even diep ademhaalt. Een fijne ontvangstruimte maakt een prettige eerste indruk en verdient net zoveel aandacht als de rest van je kantoorinrichting. Van receptiestoelen tot treinbanken en statafels: bij Desko Kantoormeubelen vind je alles wat je nodig hebt om van deze plek een mooie binnenkomer te maken.   

Zitten

Zitten

Veel medewerkers op kantoor brengen een groot deel van de dag zittend door. Een ergonomische bureaustoel die de natuurlijke houding van de rug optimaal ondersteunt, draagt bij aan het voorkomen van gezondheidsklachten. Naast ons assortiment bureaustoelen, bieden we je directie bureaustoelen, kantinestoelen en vergaderstoelen voor de inrichting van de overlegruimte.  

Opbergen

Opbergen

Dikke dossiers opbergen in een archiefkast, een ladeblok voor persoonlijke eigendommen of een akoestische schuifdeurkast die privacy creëert en omgevingsgeluiden dempt. Kantoorkasten kun je vaak multifunctioneel inzetten en onze specialisten adviseren je graag over het combineren van verschillende functies.


Directie

De plek waar je in vertrouwen gesprekken voert, maar ook vaak tot in de late uurtjes doorwerkt. De directiemeubelen van Desko Kantoormeubelen ademen uit en dragen bij aan de professionele uitstraling van je organisatie. Bekijk direct onze directiewerkplekken en directiestoelen.

School

School

Bij Desko Kantoormeubelen vind je naast ons assortiment kantoormeubelen een groot aanbod schoolmeubilair bestaande uit schooltafels, schoolstoelen, schoolborden, schoolkasten, examenmeubilair en kantinestoelen.

Kantooraccessoires

Kantooraccessoires

In een prachtig ingericht kantoor mogen bijpassende kantooraccessoires niet ontbreken. Zet de puntjes op de i met onze papierbakken, verlichting of vloermatten voor op kantoor.

Fun

Fun

Door even helemaal op te gaan in een spel, ontspan je en kun je daarna weer geconcentreerd verder werken. Fun mag wat ons betreft dan ook absoluut niet ontbreken in je kantoorinrichting!

Bureaus en tafels

Bureaus en tafels

Een belangrijk onderdeel van de kantoorinrichting zijn bureaus. Een goed bureau is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om aan te werken. Bij Desko vind je een groot assortiment ergonomische bureaus en bieden we je zit sta bureaus in verschillende uitvoeringen en afmetingen. In ons tafelassortiment bieden we je onder andere kantinetafels en statafels, maar ook onderwijsinstellingen kunnen bij ons terecht voor nieuwe en tweedehands schooltafels.

Thuiswerkplek

Thuiswerkplek

In alle rust werken aan een belangrijke deadline? Veel werkgevers bieden medewerkers tegenwoordig de mogelijkheid om een deel van de tijd thuis te werken. Desko Kantoormeubelen biedt werkgevers niet alleen een groot assortiment thuiswerkplekken, maar kan ook ondersteuning bieden bij de hele organisatie die hierbij komt kijken. Werkgevers kunnen hiervoor bij Desko een eigen online bestelomgeving laten ontwikkelen.

Vergaderen

Vergaderen

Spijkers met koppen slaan. Dat gaat nou eenmaal net wat lekkerder in een vergaderruimte die functioneel klopt. Bij Desko kantoormeubelen vind je vergadertafels, vergaderstoelen maar ook schoolborden ter ondersteuning van je brainstorm, creatieve sessie of dagelijkse stand-up.

Kantine

Kantine

Work hard, play hard. Ook de kantine is een belangrijk onderdeel van je kantoorinrichting. In de ideale kantine is er genoeg ruimte voor elke medewerker om te genieten van een welverdiende maaltijd en mag wat ons betreft een tennis-, biljart- of pooltafel niet ontbreken.

Akoestiek

Akoestiek

Slechts 10% van de werkgevers geeft aan bij het inrichten van het kantoor te letten op de akoestiek. Toch kunnen werkgevers op verschillende manieren de akoestiek op kantoor verbeteren. Bijvoorbeeld met akoestische panelen of belcellen.

Bureauaccessoires

Bureauaccessoires

Met goed afgestelde monitorarmen en slim uitgedacht kabelmanagement-materiaal maak je een fijne werkplek netjes en wordt deze nog prettiger om aan te werken.

Buitenmeubilair

Buitenmeubilair

Even een frisse neus halen of even genieten van het zonnetje. Als je over (groene) buitenruimte beschikt, kun je eenvoudig een fijne plek creëren om pauze te houden en te ontspannen.

 • Eigen transport-
  en montagedienst
 • Scherpe
  prijsstelling
 • Snel leveren en
  grote eigen voorraad
 • Hoge
  kwaliteit
 • Sinds
  1952
 • meedenken, schetsen
  en ontwerpen
 • Landelijke
  dekking
 • Mogelijkheid voor het
  inruilen van kantoormeubelen

Groot assortiment tweedehands kantoormeubelen

Wil je circulair inrichten of ben je op zoek bent naar mogelijkheden om te besparen? Dan zijn tweedehands kantoormeubelen een uitstekende keuze. Bij Desko Kantoormeubelen vind je een groot assortiment gebruikte kantoormeubelen. Alle gebruikte kantoormeubelen controleren we in onze eigen productiefaciliteit, waardoor deze in het gebruik vrijwel niet van nieuw zijn te zijn onderscheiden.

Tweedehands kantoormeubelen Refurbished kantoormeubelen

Kantoorinrichting inspiratie opdoen?

Desko Kantoormeubelen voorzag al vele tevreden opdrachtgevers van kantoormeubelen. Benieuwd naar hoe we dat zoal deden? Bekijk onze laatste projecten!

Wij hebben de projectinrichting verzorgd voor

 • L'Oreal
 • BAM
 • ABN Amro
 • Boretti
 • Akzo Nobel

Alle projecten bekijken


Kom langs in onze showroom!

Je bent van harte welkom in onze showroom in Amsterdam om alle kantoormeubelen te bekijken. Onze verkoopadviseurs staan hier uiteraard voor je klaar om je te voorzien van advies. Je kunt via onderstaande button eenvoudig online je showroombezoek inplannen. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor je kunnen nemen!

Showroombezoek inplannen


Desko's Keuze
 • Nieuw
 • Refurbished
 • Tweedehands

Kantoor inrichten met kantoormeubelen van hoge kwaliteit

Bij Desko Kantoormeubelen houden we van kwaliteit en bieden we je een groot assortiment kantoormeubelen van kwaliteitsmerken als Herman Miller, Ahrend en Drentea. Door op onderstaande button te klikken, vind je een compleet overzicht van de merken in ons assortiment.

Alle merken

 • Ahrend
 • Drentea
 • Herman Miller
 • Vitra
 • Robberechts
 • Jayworth
 • Adam Cradle
 • Swan