Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting bij besteding vanaf €500 in de shop. Gebruik code #BLOEI 

Horeca projectinrichting

Desko is gespecialiseerd in diverse soorten projectinrichting, waaronder voor horeca. Op dit gebied focussen we ons met name op horecaruimtes en kantines in bijvoorbeeld kantoorpanden, scholen of overheidslocaties. We verdiepen ons in jouw wensen en brengen je identiteit over in de stijl die je voor ogen hebt. Daarnaast bieden we je de juiste akoestische oplossingen en passend meubilair voor horecaruimtes, wat gegarandeerd resulteert in een inspirerende omgeving voor klanten en werknemers.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem via onderstaande buttons contact met ons op en ga om tafel zitten met een van onze ervaren adviseurs.

Kantoor inrichten met desko 020 480 1020

Wat wil je bereiken?

Bij een succesvolle horeca projectinrichting zijn een aantal factoren van invloed. Om te beginnen moet de inrichting niet alleen feilloos passen bij je merk, maar wil je je klanten ook een positief gevoel geven. Verder wil je met je merk je doelgroep aanspreken. Je kunt hiervoor de opstelling van de horecaruimte van je onderneming inzetten. We weten als geen ander hoe je de pijlers van je bedrijf moeiteloos verwerkt in het ontwerp van je inrichting. Kies bij de indeling van de ruimte voor creativiteit en elementen die in het oog springen, zoals opvallende lampen met een aparte vorm.

Alleen de beste kwaliteit voor je horeca projectinrichting

Bij Desko houden we van perfectie en kwaliteit. Dit zie je onder meer terug in ons aanbod aan meubilair. Onze tafels en stoelen zijn pure kwaliteitsproducten die vele jaren meegaan. Daarnaast stemmen we alle onderdelen van de opstelling perfect op elkaar af, waarbij we op natuurlijke wijze gebruikmaken van diverse stoffen, materialen en kleuren. Dit sluit niet alleen naadloos aan op je doelgroep, maar ook bij het hart van de zaak, namelijk je werknemers.

Zorg voor je mensen

De werknemers van je horecaonderneming dragen iedere dag hun steentje bij aan het succes van je bedrijf. Ze zijn specialisten in hun vak en weten wat de klant wil. Het is dan ook heel belangrijk dat je bij de projectinrichting in de horeca rekening houdt met de wensen en behoeften van je werknemers. Een van de factoren die meespeelt bij een aangename werkplek is de akoestiek. Een te hoog geluidsniveau dat constant aanhoudt, zorgt voor stress. Geluidsabsorberende panelen op de muren maken hierbij al een groot verschil. Zo creëer je een fijne werkomgeving waarbij iedereen met plezier zijn werk doet.

Wil je meer tips? Neem gerust contact met ons op via 020-480 1020 of info@desko.nl en we geven je alle benodigde informatie over projectinrichting in de horeca.

020 480 1020 INFO@DESKO.NL

Wie zijn je klanten?

Naast je collega’s is het ook essentieel om je klanten een ultieme beleving te geven. Kennis van de doelgroep is bij projectinrichting in de horeca allesbepalend. Weet je wat je klanten willen, dan weten wij precies hoe je je ontwerp hier feilloos op laat aansluiten. Bij projectinrichting in de horeca draait het dan ook om het creëren van een optimale klantervaring. Comfortabele meubels, mooie kleuren, aangenaam licht en de keuze voor fijne materialen spelen hierbij een essentiële rol.

Industrieel: niets moet, alles mag!

Nergens biedt vormgeving meer mogelijkheden om je stijl op geheel eigen wijze uit te dragen dan bij projectinrichting in de horeca. Het leuke aan een industriële vormgeving is dat niets moet en alles mag. Daarbij kun je bepaalde elementen desgewenst zo laten als ze zijn. Heb je bijvoorbeeld al een betonnen vloer of een stenen muur? Dit past prima bij een industriële uitstraling. Kies je voor een industriële look, dan zijn stoelen met een zachte stof altijd een goed idee. Ook stalen en metalen elementen passen perfect als je bij je horeca projectinrichting voor een industriële uitstraling gaat. Verder horen ook grote meubels bij deze stijl, zoals grote tafels met een metalen onderstel. Tot slot mogen donkere kleuren zeker niet ontbreken en kun je onder meer kiezen voor donkere lijsten of donkergekleurde afvalbakken.

Kies voor Scandinavische eenvoud

Ook met een Scandinavische look kun je je helemaal uitleven bij je horeca projectinrichting. Uiteraard mag hout niet ontbreken. Bekijk bijvoorbeeld eens onze prachtige houten tafels die zowel in robuuste als strakke uitvoering beschikbaar zijn. Verder horen lichte tinten ook helemaal thuis in een Scandinavische inrichting. Zo kun je onder andere kiezen voor lichtgekleurde stoelen bij je houten tafel. Denk hierbij aan lichtgrijs of wit en durf gerust verschillende kleuren stoelen te combineren. Neem eens een kijkje in ons uitgebreide aanbod van kantinemeubilair om inspiratie op te doen.

Combineer verschillende stijlen

De moderne look is een stijl die je vaak tegenkomt in horecagelegenheden. Deze opstelling kenmerkt zicht door strakke, stijlvolle aspecten. Voor een uniek design combineer je de moderne opstelling eenvoudig met de invloeden van andere stijlen. Kies je bijvoorbeeld voor modern met klassieke elementen, dan zul je zien dat je horecaruimte meteen een luxe sfeer krijgt. Wil je naast de strakke stijl van een moderne look wat gezelligheid brengen in je horeca projectinrichting, dan lukt dit ongetwijfeld met lampen met ronde vorm en een warme lichtkleur. Combineer dus eindeloos met je favoriete meubels en creëer je eigen, unieke stijl.

De finishing touch

Nadat je er alles aan gedaan hebt om een geheel eigen stijl en sfeer te creëren, mag je zeker de afwerking niet vergeten. Denk aan zachte kussens op de bank en mooie lijsten aan de muur. Ook elegante plantenbakken zullen absoluut niet misstaan in een horecaruimte. Kies bijvoorbeeld voor smetteloos wit voor je verrijdbare plantenbakken of voor een rechthoekig model als je strakke vormen wilt toevoegen aan je horeca projectinrichting.

Horeca projectinrichting door de specialisten van Desko

We hopen dat je met onze ideeën de nodige inspiratie hebt opgedaan. Zoek je meer informatie of wil je de projectinrichting horeca uitbesteden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. We informeren je graag verder.


020 480 1020 INFO@DESKO.NL

Maak kennis met onze projectadviseurs

Voor de adviseurs van Desko is projectinrichting een tak van sport waar ze uitermate goed in thuis zijn. Ben je op zoek naar meubilair op maat voor jouw horecagelegenheid of wil je de ruimte op unieke wijze laten inrichten? Breng dan zeker een bezoekje aan onze showroom in Amsterdam en laat je inspireren door alle mogelijkheden op het vlak van projectinrichting voor de horeca.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

Lees onze laatste blogs!

Een moderne kantoorinrichting, waar herken je dit aan?

Veruit de meest gekozen kantoorinrichtingsstijl van dit moment is modern. Je herkent een moderne kantoorinrichting aan het strakke en moderne meubilair en de luxe, warme en kwalitatieve uitstraling. Daarbij worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd en staan rust en sfeer centraal.

Lees meer

Dé kantoortrends in 2023 – desko kantoormeubelen

De huidige ontwikkelingen in de wereld zorgen ook in de kantoorwereld voor nieuwe trends. Lees hieronder de grootste trends voor 2023! Wil je je kantoor ook een 2023-upgrade geven? De kantoorinrichting specialisten van Desko gaan graag voor je aan de slag.

Lees meer

Waar moet een gezonde (thuis)werkplek aan voldoen? - arbowet

Bij Desko vinden wij dat iedere werkplek moet zorgen voor werkgeluk. De wettelijke basis voor een gezonde werkplek is vastgelegd in Artikel 3.19 van het Arbobesluit.

Lees meer

Onze merken

Contact met Desko