Winkelwagen

Salontafels

Van ontvangstruimte tot koffiehoek: een salontafel geeft je kantoor net dat beetje extra. Je creëert voor werknemers een plek om snel informeel te overleggen en gasten drinken bij de salontafel een kopje koffie terwijl ze wachten. Bekijk ons assortiment met salontafels van kwaliteitsmerken eenvoudig online of kom langs in onze showroom in Amsterdam.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  • Nieuwe en tweedehands salontafels

U kunt bij ons terecht voor nieuwe, refurbished en tweedehands kantoormeubelen. U betaalt geen bezorgkosten en door onze grote eigen voorraad leveren we gebruikte kantoormeubelen altijd binnen een week. In onderstaande tabel vindt u meer informatie over de verschillende diensten van Desko Kantoormeubelen.

Nieuwe
kantoormeubelen

In het assortiment van Desko heeft u de keuze uit meer dan 1000 verschillende nieuwe kantoormeubelen. Bekijk direct ons online aanbod bureaus, opbergmeubels, zitmeubilair en vele andere werkplekgerelateerde producten.

Onze nieuwe kantoormeubelen

Tijdelijke
oplossingen

Soms is het voordeliger om kantoormeubelen te huren of leasen. Verken samen met een van onze adviseurs de mogelijkheden voor een tijdelijke oplossing en bespaar vele euro’s. We denken graag met u mee!

Leasen en huren

Refurbished
kantoormeubelen

Gebruikte kantoormeubelen die niet van nieuwe te onderscheiden zijn: goedkoper en beter voor het milieu. Verken samen met een van onze circulaire experts hoe u met gebruikte meubels invulling geeft aan het behalen van uw groene doelstellingen.

Refurbished kantoormeubelen

Lees meer over de verschillende diensten van Desko op onze informatiepagina.

Complete kantoorinrichting

In het online assortiment van Desko vindt u alles voor uw kantoorinrichting. Bekijk onze duurzame bureaus, bureaustoelen, in hoogte verstelbare bureaus en meer in onze webshop en bestel ze eenvoudig online. Voor tips, advies en een offerte voor complete projectinrichting neemt u contact met ons op.

Contact opnemen met Desko

Heeft u een vraag over een van onze salontafels? Neem gerust contact met ons op via 020 480 1020 of stuur een mail naar info@desko.nl. De ervaren meubelexperts van Desko staan graag voor u klaar.

Contact met Desko