Nieuws

Bureaubladen vervangen? Doen!

Duurzaamheid en circulariteit zitten diep geworteld in ons DNA. Duurzaamheid is een belangrijk selectiecriterium. De kringloop sluiten. Dat is de essentie van circulariteit. Door grondstoffen opnieuw te gebruiken, maken we de cirkel weer rond.

Kantoormeubelen met een tweede of derde leven

Desko geeft kantoormeubilair een tweede (en zelfs derde) leven. Dit betekent dat een meubelstuk met een gemiddelde levensduur van 7 jaar nog wel tot 14 en zelfs 21 jaar wordt ingezet. Hiermee maken we dus effectief gebruik van de grondstoffen.

Zien de bladen van je bureau er niet meer netjes uit of wil je graag een nieuwe, frisse look geven aan je kantoor? Door de bureaubladen te vervangen krijg je met een minimale uitgave een maximaal effect: het kopen van nieuwe bureaus is niet meer nodig en je maakt optimaal gebruik van de huidige waarde van je meubilair. Desko is gespecialiseerd in circulaire kantoorinrichting en onderzoekt graag samen hoe we jouw huidige kantoorinrichting (deels) kunnen hergebruiken!

Keuze uit bureaubladen

De bureaubladen zijn standaard leverbaar in de afmetingen: 120 x 80cm, 140 x 80cm, 160 x 80cm, 180 x 80cm, 200 x 80cm

Hoe gaan we te werk?

Voor het vervangen van de bureaubladen hanteren we een aantal vaste stappen, zo weet je precies waar je aan toe bent!

1. Neem contact met ons op! Als je contact met ons opneemt, plannen we een kennismakingsgesprek met een van onze circulaire projectmanagers in.

2. Tijdens het gesprek onderzoeken we wat we voor je kunnen betekenen, we bespreken samen jullie wensen. Ter voorbereiding op het gesprek is het handig als er foto’s zijn van de werkplekken.

3. Ga je akkoord met ons prijsvoorstel? Dan komen onze monteurs de werkbladen vervangen op locatie. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over het laten vervangen van bureaubladen door Desko of wil je direct een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, dit kan telefonisch via 020 4801020 of door een e-mail te sturen naar info@desko.nl We helpen je graag bij het maken van circulaire keuzes!