Winkelwagen
Mijn Offerte

Verrijdbare Plantenbak

Ben je op zoek naar een plantenbak voor kantoor? Dan is de Desko Plantenbak voor binnen de juiste keuze. De plantenbakken zorgen voor een natuurlijk element in jouw kantoor. Daarnaast zijn ze een mooie afscheiding tussenwerkplekken. De verrijdbare plantenbak zorgt daarnaast voor flexibiliteit doordat het eenvoudig te verplaatsen is.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Akoestische Vaas Rechthoek

  € 1.334,03 € 1.102,50
 2. Akoestische Vaas rond Desko

  € 811,91 € 671,00
 3. Nieuwe Verrijdbare Plantenbak ?

  We helpen je graag!

  Ben je op zoek naar kantoorinrichting die perfect aansluit op je bedrijf, het pand, het personeel en al je wensen en behoeften? Onze interieuradviseurs gaan graag met je in gesprek!

per pagina

Koop een kantoor plantenbak bij Desko

Met de kantoor plantenbak van Desko zorg je voor rust en kalmte in de drukke kantoortuin. Er kunnen echte of kunstplanten in gezet worden, zodat je een groene afscheiding creëert. Deze plantenbak voor binnen is stijlvol en te combineren met de meubels in jouw kantoor.

Planten op kantoor

Het is bewezen dat planten op kantoor zorgen voor een betere productiviteit van de medewerkers. Door zuurstofrijke planten te plaatsen in een verrijdbare plantenbak van Desko combineer je het beste van twee werelden: een afscheiding tussen werkplekken en een zuurstofrijke werkplek. Zo wordt geluid gedempt en meer zuurstof toegevoegd. Dit zorgt allebei voor een hogere productiviteit! 

Plantenbak voor binnen

Onze plantenbak voor kantoor is stijlvol afgewerkt. Zo kan je verschillende designs kiezen en zijn de wielen niet zichtbaar. Daarnaast zijn er verschillende afmetingen, zodat de verrijdbare plantenbak aan al jouw wensen voldoet!

Milieubewuste aanschaf

Alle producten met plaatmateriaal zijn bij Desko FSC-gecertificeerd. Dit keurmerk staat voor duurzaam hout. Het is hout dat duurzaam gekapt is en uit goede beheerde bossen komt. Met het onafhankelijke FSC-keurmerk ben je verzekerd van een milieubewuste aanschaf.

Bekijk de verrijdbare plantenbak in onze showroom

We begrijpen dat je zo’n grote aanschaf zelf eerst eens wilt bekijken. Dit kan in onze showroom in Amsterdam! Plan een showroombezoek of neem contact met ons op via 020 480 10 20 of info@desko.nl. Ook voor een volledige inrichting van jouw kantoor kun je bij ons terecht.

Contact met Desko