Winkelwagen

Kantoor inrichten

 

Hoe kun je een kantoor gezond inrichten? Wat zijn de voordelen van een zit sta bureau? Hoe maak je een kantoor coronaproof? Desko Kantoormeubelen is een groot voorstander van het delen van kennis en op deze pagina delen we onze nieuwste whitepapers en infographics met je.

 

Kantoor laten inrichten door Desko?

Op onze pagina duurzame kantoorinrichting vertellen we je alles over onze werkwijze. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag voor je aan de slag!E-books, whitepapers en infographics

Het nieuwe kantoor

Naar verwachting zal in de toekomst de balans tussen werken aan je thuiswerkplek en werken op kantoor verschuiven. De momenten die we op kantoor zijn, staan steeds meer in het teken van ontmoeten en vergaderen.

Het nieuwe kantoor

Akoestiek kantoor

Bijna 60% van de Nederlanders heeft last van omgevingsgeluid op kantoor. Slechts 10% van de werkgevers houdt rekening met kantoorakoestiek bij het inrichten van de kantoorruin. Akoestiek verbeteren kan op verschillende manieren.


Akoestiek verbeteren

Ergonomisch werken

Ergonomie streeft ernaar de werkomgeving, taken en producten zo te verbeteren dat de veiligheid, het welzijn en het optimaal functioneren van de mens bevorderd wordt. Desko Kantoormeubelen vertelt je alles over ergonomisch werken.


Ergonomisch werken

Arbonormen werkplek

Als je elke dag vele uren achter je bureau doorbrengt, is het belangrijk dat de werkplek voldoet aan de arbonormen. Met een goede werkhouding ben je productiever en voorkom je op de lange termijn vervelende klachten. 

Arbonormen werkplek

Whitepaper: Het gezonde kantoor

Een gezond bedrijf staat of valt met gezonde medewerkers. Als medewerkers in een fijne kantooromgeving werken, draagt dit bij aan het welzijn, het prestatievermogen en de gezondheid. In deze whitepaper staan maatregelen geformuleerd die werkgevers kunnen gebruiken om het kantoor gezonder te maken.

Downloaden

Infographic: Voordelen van zit sta bureaus

Uit onderzoek blijkt dat een zit sta bureau een effectief middel is om de gezondheid van kantoormedewerkers te bevorderen. In de whitepaper ’10 wetenschappelijk aangetoonde gezondheidsvoordelen van zit sta bureaus’ vertellen we je hier alles over.


Downloaden

Desko is duurzaam en circulair


Bij Desko Kantoormeubelen zijn we gespecialiseerd in duurzame kantoorinrichting. Ons aanbod bestaat uit duurzame producten met een minimale impact op het milieu. Wil je een nog groenere keuze maken? Dat kan! Door je huidige kantoormeubelen opnieuw te gebruiken, maak je een circulaire keuze. Op de pagina circulaire kantoorinrichting vertellen we je hier meer over.

Populaire categorieën

Gespecialiseerd in het inrichten van kantoren

Als je ons inschakelt voor het inrichten van je kantoor, profiteer je van onze jarenlange ervaring met kantoorinrichtingen. Onze specialisten vormen een multidisciplinair team en we kunnen projecten turn key voor je opleveren. Mogen we je adviseren over ergonomisch werkenakoestiek en gezond werken? 

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Gratis ontwerp door interieurarchitect

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Lees onze laatste blogs!

 
 
 
 
 

Contact opnemen met Desko

Heb je een vraag het inrichten van je kantoor of wil je meer weten over het aanvragen van een vrijblijvende offerte aanvragen? Stuur ons een berichtje via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 020 480 1020. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!

 • Adam Cradle
 • Daily Office
 • Interstuhl
 • Beta Bureaustoelen
 • Vitra
 • Robberechts
 • Herman Miller
 • Voortman
 • Swan
 • Vepa
 • MDD
 • Scab
 • Filex
 • Zuiver
 • De Vorm

Contact met Desko

Informatie aanvragen 020 4801020