Mijn winkelwagen

Bestelplatform op maat


Werken jouw medewerkers ook in de toekomst (deels) thuis? Desko Kantoormeubelen staat voor je klaar en ondersteunt je bij het inrichten van de thuiswerkplek. We bieden bedrijven de unieke mogelijkheid om in een eigen, veilige online bestelomgeving een door jou geselecteerd aanbod kantoormeubelen te tonen. Hierin kan personeel zelf met korting bestellen of het door jou vastgestelde budget besteden.


Bekijk demo bestelomgeving


Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Neem voor meer informatie over een eigen online bestelomgeving bij Desko Kantoormeubelen contact met ons op!


Populaire categorieën

Ontvangen

216 Producten

Bureaus en tafels

189 Producten

Zitten

510 Producten

Werkplek thuis

16 Producten

Opbergen

102 Producten

Vergaderen

207 Producten

Directie

251 Producten

Kantine

842 Producten

Akoestiek

64 Producten

Bureauaccessoires

138 Producten

Fun

25 Producten

Bestelplatform voor thuiswerkplekken laten maken?

Als je ons inschakelt voor het verzorgen van je werkplek thuis, gaan we als volgt te werk:

1. Wensen bespreken

Welke producten wil je aanbieden? Welke uitstraling heb je voor ogen? Wanneer je contact met ons opneemt, bespreken we zo snel mogelijk je wensen. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om al je wensen te bespreken en vertellen we je alles over het bestelplatform dat we voor je kunnen ontwikkelen.

2. Offerte opstellen

Wanneer we precies weten waar jouw online bestelomgeving aan moet voldoen, ontvang je van ons een offerte op maat. Ook maken we een eerste opzet van de bestelomgeving, zodat je een beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Uiteraard komen we dit graag toelichten tijdens een (online) gesprek. 

3. Producten inladen 

Ben je enthousiast over de bestelomgeving en ga je akkoord met ons voorstel? Zodra we het startsein ontvangen, gaan we aan de slag met de verder inrichting van jouw bestelomgeving. We voegen producten voor je toe en presenteren die op de manier die jij voor ogen hebt.

4. Bestellen en bezorgen

Zodra de inrichting van jouw bestelomgeving is afgerond, kunnen je medewerkers hun bestellingen plaatsen.  Elke bestelling wordt bezorgd door onze eigen bezorg- en montagedienst. Zijn er vragen over het plaatsen van een bestelling of levermoment? Onze klantenservice staat klaar voor je medewerkers.

Waarom Desko Kantoormeubelen een bestelplatform laten maken?

Door je medewerkers thuiswerkplekken te laten bestellen via je eigen bestelplatform, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Zekerheid dat thuiswerkplekbudget wordt besteed aan ergonomische producten
  • Thuiswerkplekken kopen voor scherpe prijzen 
  • Levering door eigen bezorg- en montagedienst van Desko Kantoormeubelen
  • Altijd 60 maanden garantie op nieuwe bureaus en bureaustoelen

Ergonomisch verantwoord werken

Bij Desko Kantoormeubelen zijn we groot voorstander van professioneel aan de slag gaan met de inrichting van ergonomische thuiswerkplekken. Zo voorkom je dat er klachten ontstaan, want de werkplek heeft namelijk veel invloed op onze gezondheid. Zittend werken belast onze nek, schouders, rug en armen en kan bestaande klachten verergeren.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Gratis ontwerp door interieurarchitect

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

Recente circulaire projecten

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Lees onze laatste blogs!

Veilig thuiswerken? Het belang van ICT én ergonomie

Wij merken dat bedrijven vooral de organisatie een uitdaging vinden. Stel je ‘gewoon’ budget beschikbaar of wil je controle houden op welke bureaus en bureaustoelen er worden besteld?

Lees meer

Bureaus en bureaustoelen vergoeden als werkgever?

Als de werkgever ervoor kiest om de werknemer thuis te voorzien van ergonomische kantoormeubelen, die de werknemer na uitdiensttreding niet hoeft in te leveren, valt deze voorziening onder de noemer loon.

Lees meer

Thuiswerkplek inrichten: hier moet u op letten

Misschien wel de belangrijkste vraag bij het inrichten van een kantoor aan huis: waar gaat u zitten? Welke ruimte het beste past, hangt af van waarvoor u de werkplek allemaal wilt gebruiken.

Lees meer

Contact opnemen met Desko 

Heb je een vraag over een van de zit sta bureaus of ergonomische bureaustoelen in ons assortiment of wil je meer weten over het laten ontwikkelen van een bestelplatform? Neem voor deze en al je andere vragen gerust contact met ons op. Je kunt de klantenservice van Desko Kantoormeubelen bereiken via 020 480 1020 of door ons een bericht te sturen. Onze specialisten staan graag voor je klaar!

Contact met Desko