Winkelwagen

Kantoorinrichting


Akoestiek, ergonomie en uitstraling. In de kantoorinrichting komen vele wensen samen. Bij Desko Kantoormeubelen profiteer je van onze jarenlange ervaring met kantoorinrichting. Onze specialisten weten precies hoe we jouw wensen vertalen in een ontwerp dat gewoon klopt. Volgens jou, maar ook voor iedereen die dagelijks in het kantoor ontmoet en werkt.


Onze missie en visie

Happy people, thankful nature en better work. We denken graag met je na over een werkomgeving die werkgeluk concreet maakt. Dit doen we altijd duurzaam en het liefst circulair. Hoe kunnen we jou helpen?

Gratis adviesgesprek aanvragen?


Duurzame en circulaire kantoorinrichting


Bij Desko Kantoormeubelen helpen we je graag met het maken van duurzame en groene keuzes. We kunnen je alles vertellen over duurzaamheid en circulariteit en zijn gespecialiseerd in het hergebruiken van materialen. Je vindt hier meer informatie over ons streven naar thankful nature op de pagina’s circulaire kantoorinrichting en duurzame kantoorinrichting.


Alles voor je kantoorinrichting vind je bij Desko Kantoormeubeen!

Ontvangen

De ruimte waar je klanten plaatsnemen, voordat je ze ontvangt. De plek waar leveranciers even kunnen genieten van een kop koffie of de plek waar een sollicitant nog even diep ademhaalt. Een fijne ontvangstruimte maakt een prettige eerste indruk en verdient net zoveel aandacht als de rest van je kantoorinrichting. Van receptiestoelen tot treinbanken en statafels: bij Desko Kantoormeubelen vind je alles wat je nodig hebt om van deze plek een mooie binnenkomer te maken. 


Ontvangen

Bureaus en tafels

Een belangrijk onderdeel van de kantoorinrichting zijn bureaus. Een goed bureau is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om aan te werken. Bij Desko Kantoormeubelen vind je een groot assortiment ergonomische bureaus en bieden we je zit sta bureaus in verschillende uitvoeringen en afmetingen. In ons tafelassortiment bieden we je onder andere kantinetafels en statafels, maar ook onderwijsinstellingen kunnen bij ons terecht voor nieuwe en tweedehands schooltafels


Bureaus en tafels

Zitten

Veel medewerkers op kantoor brengen een groot deel van de dag zittend door. Een ergonomische bureaustoel die de natuurlijke houding van de rug optimaal ondersteunt, draagt bij aan het voorkomen van gezondheidsklachten. Naast ons assortiment bureaustoelen, bieden we je directie bureaustoelenkantinestoelen en vergaderstoelen voor de inrichting van de overlegruimte.  


Zitten

Werkplek thuis

In alle rust werken aan een belangrijke deadline? Veel werkgevers bieden medewerkers tegenwoordig de mogelijkheid om een deel van de tijd thuis te werken. Desko Kantoormeubelen biedt werkgevers niet alleen een groot assortiment werkplekken voor thuis maar kan ook ondersteuning bieden bij de hele organisatie die hierbij komt kijken. Werkgevers kunnen bij ons een eigen online bestelomgeving laten ontwikkelen.

Werkplek thuis

Opbergen

Dikke dossiers opbergen in een archiefkast, een ladeblok voor persoonlijke eigendommen of een akoestische schuifdeurkast die privacy creëert en omgevingsgeluiden dempt. Kantoorkasten kun je vaak multifunctioneel inzetten en onze specialisten adviseren je graag over het combineren van verschillende functies.


Opbergen

Vergaderen

Spijkers met koppen slaan. Dat gaat nou eenmaal net wat lekkerder in een vergaderruimte die functioneel klopt. Bij Desko Kantoormeubelen vind je vergadertafels en vergaderstoelen, maar ook schoolborden ter ondersteuning van je brainstorm- of creatieve sessie of dagelijkse stand-up met het team. 


Vergaderen

Directie

De plek waar je in vertrouwen gesprekken voert, maar ook vaak tot in de late uurtjes doorwerkt. De directiemeubelen van Desko Kantoormeubelen stralen klasse uit en dragen bij aan de professionele uitstraling van je organisatie. Bekijk direct onze directiewerkplekken en directiestoelen.

Directie

Kantine

Work hard, play hard. Ook de kantine is een belangrijk onderdeel van je kantoorinrichting. In de ideale kantine is er genoeg ruimte voor elke medewerker om te genieten van een welverdiende maaltijd en mag wat ons betreft een tennis-, biljart- of pooltafel niet ontbreken.

Kantine

School

Bij Desko Kantoormeubelen vind je naast ons assortiment kantoormeubelen een groot aanbod schoolmeubilair bestaande uit schooltafelsschoolstoelenschoolbordenschoolkastenexamenmeubilair en kantinestoelen.


Schoolmeubilair

Akoestiek

Slechts 10% van de werkgevers geeft aan bij het inrichten van het kantoor te letten op de akoestiek. Toch kunnen werkgevers op verschillende manieren de akoestiek op kantoor verbeteren. Bijvoorbeeld met akoestische panelen of belcellen.

Akoestiek

Kantooraccessoires

In een prachtig ingericht kantoor mogen bijpassende kantooraccessoires niet ontbreken. Zet de puntjes op de i met onze papierbakkenverlichting of vloermatten.


Kantooraccessoires

Bureauaccessoires

Met goed afgestelde monitorarmen en slim uitgedacht kabelmanagement-materiaal maak je een fijne werkplek netjes en wordt deze nog prettiger om aan te werken.

Bureauaccessoires

Fun

Door even helemaal op te gaan in een spel, ontspan je en kun je daarna weer geconcentreerd verder werken. Fun mag wat ons betreft dan ook absoluut niet ontbreken in je kantoorinrichting!

Fun

Buitenmeubilair

Even een frisse neus halen of even genieten van het zonnetje. Als je over (groene) buitenruimte beschikt, kun je eenvoudig een fijne plek creëren om pauze te houden en te ontspannen.


Buitenmeubilair

Populaire categorieën

Ontvangen

302 Producten

Bureaus en Tafels

112 Producten

Zitten

489 Producten

Werkplek thuis

14 Producten

Opbergen

137 Producten

Vergaderen

652 Producten

Directie

122 Producten

Kantine

818 Producten

Akoestiek

89 Producten

Bureauaccessoires

128 Producten

Fun

24 Producten

Grootste assortiment kantoormeubelen

Alles wat je nodig hebt voor je kantoorinrichting, dat vind je bij Desko Kantoormeubelen. Zo bieden we je een groot assortiment nieuwe kantoormeubelen en tweedehands kantoormeubelen die onze eigen bezorgdienst bij je thuis komt brengen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het leggen van vloeren, aanbrengen van akoestische plafonds, plaatsen van glazen wanden, verzorgen van verlichting en aanleggen van (data)bekabeling.

Tweedehands of refurbished?

Onderzoek je de mogelijkheden van een circulaire kantoorinrichting of ben je op zoek bent naar mogelijkheden om te besparen? Dan zijn tweedehands kantoormeubelen een uitstekende keuze. Bij Desko Kantoormeubelen vind je een groot assortiment gebruikte en refurbished kantoormeubelen. Alle gebruikte kantoormeubelen controleren we in onze eigen productiefaciliteit, waardoor ze in het gebruik vrijwel niet van nieuw zijn te zijn onderscheiden.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Gratis ontwerp door interieurarchitect

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Lees onze laatste blogs!

Tips om uw kantoor duurzaam in te richten

Veel kantoormeubelen kunnen met gemak een veel langere levensduur aan en gaan met een klein beetje liefde en aandacht zo weer tien jaar mee.

Lees meer

Daarom houden wij van tweedehands kantoormeubelen

Een tweedehands bureau of tweedehands bureaustoel is natuurlijk een stuk minder prijzig dan een nieuwe variant.

Lees meer

Kantoormeubelen over? Desko koopt ze op!

We weten inmiddels dat de bekende uitspraak “Elk nadeel heb zijn voordeel”, ook van toepassing is op het plotselinge thuiswerken.

Lees meer

Contact opnemen met Desko

Heb je een vraag over kantoorinrichting door Desko Kantoormeubelen of wil je graag kennismaken met een van onze accountmanagers? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via info@desko.nl of telefonisch via 020 480 1020. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag! 

Ook ben je harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Onze verkoopadviseurs staan hier uiteraard voor je klaar om je te voorzien van advies.

Contact met Desko