Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting bij besteding vanaf €500 in de shop. Gebruik code #BLOEI 

Kantoorinrichting


Ben je op zoek naar kantoorinrichting die perfect aansluit op je bedrijf, het pand, het personeel en al je wensen en behoeften? De specialisten van Desko gaan graag met je in gesprek en ontwerpen een uniek, maar vooral duurzaam interieur voor je kantoor. Onze designers zijn op de hoogte van alle trends en weten precies hoe ze je wensen kunnen vertalen in een esthetische en praktische kantoorinrichting.

Richt je kantoor in met Desko

Richt samen met de duurzaamheidsexperts van Desko je kantoor in en profiteer van onder andere:

  • Complete kantoorinrichting van a tot z
  • Dé kantoorinrichter voor duurzame en circulaire designs
  • Projectinrichting van kantoortuin tot receptie en van vergaderruimte tot presentatiezaal

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je direct een adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

Ja, ik wil meer informatie 020 480 1020

Hoe werkt complete kantoorinrichting bij Desko?

In onderstaand stappenplan hebben we uitgewerkt hoe we bij Desko te werk gaan bij complete kantoorinrichtingen. In iedere stap ben én blijf je nauw betrokken, zodat we samen tot het perfecte ontwerp voor je werkomgeving komen. Heb je vragen over onze werkwijze of wil je graag in contact komen met een van onze projectadviseurs? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

shutterstock_1507635299

STAP 1: INFORMATIE AANVRAGEN

Wat goed dat je meer informatie wilt ontvangen over kantoorinrichting door Desko! Vertel ons wat je in gedachten hebt en waar je naar op zoek bent. Zo kunnen we een inschatting maken van je wensen en stijl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

shutterstock_1075164272

STAP 2: BEZOEK PROJECTADVISEUR

Een van onze projectadviseurs komt bij je langs om al je wensen, behoeften en de mogelijkheden te bespreken. Een adviesgesprek is altijd geheel vrijblijvend. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. De koffie staat voor je klaar!

gratis_interieurplan_big

STAP 3: PLAN ONTWERP & TEKENINGEN

Op basis van ons gesprek, je voorkeuren en beoogde eindresultaat gaan onze adviseurs aan de slag met het ontwerp. Je bent nauw betrokken bij het proces, zodat we zeker weten dat we op één lijn zitten en de perfecte kantoorinrichting kunnen ontwerpen.

shutterstock_1609331017

STAP 4: SAMEN PLAN BESPREKEN

We nemen uitgebreid de tijd om het op maat gemaakte plan te bespreken. We vinden het namelijk erg belangrijk dat we overal goed over nadenken en ervoor zorgen dat ons ontwerp zo efficiënt, ergonomisch én esthetisch mogelijk is.

shutterstock_543880450

STAP 5: OVERZICHT INVESTERING

Bij ieder maatwerkplan voor kantoorinrichting hoort een uitgebreid overzicht van de investering. In de offerte vind je een duidelijk overzicht hiervan, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

shutterstock_719542471

STAP 6: OPDRACHTVERSTREKKING

Ga je akkoord met de offerte? Super! We gaan direct voor je aan de slag. We zetten de opdrachten uit bij de uitvoerders, bestellen het interieur voor je nieuwe kantoorinrichting en zorgen ervoor dat alles op tijd gereed is.

shutterstock_602578049

STAP 7: PROJECTPLANNING

We houden de projectplanning goed in de gaten en houden je op de hoogte. Loopt er iets uit of is er juist iets sneller klaar dan verwacht? Dan ben je de eerste die het hoort! We zorgen ervoor dat de planning goed verloopt.

shutterstock_562224457

STAP 8: OPLEVERING

Nadat onze monteurs alles geleverd, gemonteerd en uitgebreid gecheckt hebben, is het tijd voor de oplevering. Bij Desko vinden we de oplevering van ieder uniek project een feestje, dus dit vieren we graag samen met jullie.

shutterstock_2156172071

STAP 9: NAZORG

De uitgebreide service van Desko eindigt niet bij de oplevering van het project, maar gaat ook daarna nog door. Zijn er nog wensen, wil je een nabestelling doen of heb je nog vragen? We staan voor je klaar!

Waaraan voldoet goede kantoorinrichting?

Hoewel we bij Desko altijd snel op de hoogte zijn van de laatste interieurtrends, weten we ook dat over smaak niet te twisten valt. Qua interieurstijl kun je volgens ons dus niet echt iets goed of fout doen. Wel vinden we dat goede kantoorinrichting een aantal belangrijke items moet bevatten, namelijk:

- De ruimte moet je werknemers inspireren. Hang bijvoorbeeld mooie kunstwerken op, kies voor prettig sfeerlicht of vul de kantoortuin met levendige planten.
- Ergonomie is zó belangrijk. Een prettige werkomgeving begint bij een prettige werkplek. Kies daarom voor kantoormeubilair die voldoen aan de hoogste ergonomische normen.
- Niemand houdt van harde geluiden en veel galm tijdens het werk. Zorg daarom voor goede akoestiek in de werkruimte door middel van een akoestisch plafond of akoestische panelen.
- Wil je écht niet gestoord worden tijdens je werk of een belangrijke meeting? Dan zijn vergaderunits en belcellen dé oplossing. Zo kun je je helemaal afzonderen van je collega’s en werk je ongestoord door.
- Een opgeruimd kantoor zorgt voor rust in je hoofd en dat zorgt weer voor goede concentratie. Bij Desko weten we alles van het efficiënt opbergen van je documenten, apparatuur en nog veel meer.


020 480 1020 INFO@DESKO.NL

Waarom Desko?

Desko is dé koploper in duurzaamheid: met een rijk en divers aanbod aan milieuvriendelijke kantoormeubelen is Desko dé specialist op het gebied van duurzame kantoorinrichting. Dit doen we altijd duurzaam en het liefst circulair. Maak een positieve impact en draag bij aan het Nationaal Programma Circulaire Economie, terwijl je geniet van een stijlvolle en toekomstgerichte werkomgeving.

Met al meer dan 70 jaar ervaring in de branche kun je vertrouwen op de kennis en expertise van onze adviseurs. We zetten altijd dat extra stapje voor uitstekende klantenservice en ondersteuning; van het eerste contact tot de oplevering van je droomproject.

Met trots zijn we ISO 9001, 14001 én FSC® gecertificeerd, wat inhoudt dat we voldoen aan alle geldende eisen met betrekking tot kwaliteits- en milieumanagementsystemen en ons inzetten voor het behouden en onderhouden van bossen wereldwijd. Ook staan we in de top 10 van de MT1000 in de categorie beste kantoorinrichter 2022. Een prestatie waar we natuurlijk enorm trots op zijn!

Grootste assortiment kantoormeubelen

Alles wat je nodig hebt voor je kantoorinrichting vind je bij Desko Kantoormeubelen. Zo hebben we een groot assortiment nieuwe, tweedehands en circulaire kantoormeubelen, die onze eigen bezorgdienst bij je komt brengen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het leggen van vloeren, aanbrengen van akoestische plafonds, plaatsen van glazen wanden, aansluiten van verlichting en aanleggen van (data)bekabeling. Zo ontzorgen we je van a tot z en ontwikkelen we de mooiste inrichting voor jouw kantoor.

Kantoorinrichting in beeld

ZIVVER

Desko leverde Zivver een  kantoorinrichting, waar nieuw en hergebruikt gaaf gemixt zijn. Modern fris en perfect in lijn met de huisstijl.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Gratis adviesgesprek aanvragen?

Happy people & better nature. Bij Desko denken we graag met je na over een werkomgeving die werkgeluk concreet maakt. Dit doen we altijd duurzaam en het liefst circulair.

Hoe kunnen we je helpen?

Maak kennis met onze projectadviseurs

Kopje koffie doen? Onze ervaren projectadviseurs maken graag kennis met je. Kom bij ons langs in onze showroom in Amsterdam en laat je inspireren door de vele mogelijkheden met kantoorinrichting.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

Lees onze laatste blogs!

Hoe creëer je een circulaire kantoorinrichting?

Op zoek naar een duurzame en verantwoorde manier om je kantoor in te richten? Dan is circulaire kantoorinrichting wellicht iets voor jou! Dit richt zich op het hergebruiken en recyclen van materialen, waardoor er minder afval ontstaat en je de ecologische voetafdruk van jouw kantoor verkleint. Een circulaire kantoorinrichting is de perfecte manier om duurzaamheid in de praktijk te brengen.

Lees meer

Een moderne kantoorinrichting, waar herken je dit aan?

Veruit de meest gekozen kantoorinrichtingsstijl van dit moment is modern. Je herkent een moderne kantoorinrichting aan het strakke en moderne meubilair en de luxe, warme en kwalitatieve uitstraling. Daarbij worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd en staan rust en sfeer centraal.

Lees meer

Flexplekken op kantoor? Zo richt je het kantoor flexibel in!

Het inzetten van flexplekken is één van de aanhoudende kantoortrends in 2023. Toch is niet elk kantoor hierop afgestemd en wordt het tijd om het kantoor flexibel in te richten. Investeren in flexibele werkplekken is zeker de moeite waard! Je leest hier meer over de voordelen van een flexibele kantoorinrichting.

Lees meer

Populaire categorieën

Ontvangen

1122 Producten

Bureaus

819 Producten

Zitten

472 Producten

Werkplek thuis

28 Producten

Opbergen

181 Producten

Vergaderen

1342 Producten

Directie

195 Producten

Kantine

345 Producten

Schoolmeubilair

11 Producten

Akoestiek

107 Producten

Bureauaccessoires

168 Producten

Fun

18 Producten

Buitenmeubilair

58 Producten

Desko vertelt je graag meer over kantoorinrichting

Heb je een vraag over kantoorinrichting door Desko of wil je graag kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via info@desko.nl of telefonisch via 020 480 1020. Onze specialisten vertellen je meer en gaan graag voor je aan de slag! 

Ook ben je harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Onze adviseurs staan hier uiteraard voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies volgens de laatste interieurtrends.

Onze merken

Contact met Desko

Offerte aanvragen 020 4801020