Winkelwagen  
Mijn Offerte
slider-project_2

Zivver

Een prachtige mix tussen nieuw en hergebruikt - het kantoor van Zivver

 

Zivver-2

Desko leverde in samenwerking met AREA-OS dit project op. Een om trots op te zijn. 

Het is een schitterende samenstelling van nieuw en hergebruikt, iets wat we bij Desko altijd het liefste doen.
Zivver had een duidelijke visie: een zo circulair mogelijke inrichting. En we hebben die visie omgezet in werkelijkheid.

We hebben maar liefst 56 complete werkplekken mogen inrichten, met aandacht voor ergonomie, akoestiek, stijl en alle moderne gemakken. De vergaderruimtes zijn een prachtige mix van modern en flexibel, met stoere tafels en gebruikte barkrukken en stoelen. En laten we de schitterende belcellen niet vergeten, volledig in de huisstijlkleuren van onze gewaardeerde klant.

We wensen alle medewerkers van Zivver enorm veel werkplezier! 

 

Zivver-8
Zivver-20
Zivver-24
Zivver-40
Zivver-44
Zivver-46
Zivver-57
Zivver-58
Zivver-59
Zivver-62
Zivver-64
Zivver-72
Zivver-75
Zivver-81
Zivver-96

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

DSI

Desko leverde DSI een een totale renovatie van de bedrijfsruimte. Klassiek modern, kleurrijk en sfeervol ingericht - het kantoor van DSI.

Lees meer over dit project

DE JONG DUKE

Eigentijds, kleurrijk en geheel in huisstijl ingericht - het kantoor van de Jong Duke. Desko leverde De Jong Duke een een totale renovatie van het bedrijfspand.

Lees meer over dit project

BAM HUIZEN

Desko heeft een jarenlange samenwerking met BAM, voor de inrichting van alle kantoren, projectlocaties en thuiswerkplekken. Modern, openlijk en geheel met de uniforme uitstraling ingericht - het kantoor van BAM te Huizen. 

Lees meer over dit project

Contact met Desko