Winkelwagen

De Vorm

De Vorm

De Vorm is een Nederlands meubellabel dat sinds 2005 designmeubels ontwikkelt en produceert. De meubels zijn dankzij hun strakke belijning, organisch kleurgebruik en verborgen functionaliteiten verrassend, eigentijds en toekomstig tijdloos. In de ontwerpen staan comfort, kwaliteit en duurzaamheid altijd centraal.  En we kijken naar de meerwaarde van het ontwerp. Meubels dienen een toegevoegde waarde te geven aan het hele interieur en een verhaal te vertellen. Een verhaal over kwaliteit, getalenteerde ontwerpers, zeer ervaren meubelmakers en de beste stoffen. Een verhaal dat begint bij De Vorm en dat wordt voortgezet in jouw gedachten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Desko levert altijd duurzaam, maar liever circulair. Ben je op zoek naar nieuw of gebruikt meubilair, dan vind je bij ons een uitgebreid assortiment. Van elektrische zit/sta bureaus tot vergadertafels. We verwelkomen je graag in onze showroom.

Vrijblijvend een offerte aanvragen of adviesgesprek? Dat kan ook, onze adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van een inrichtingsplan op maat. Je kunt hiervoor contact met ons via 020 4801020 of een e-mail sturen naar info@desko.nl   

Contact met Desko