Mijn winkelwagen

De Vorm

De Vorm is een Nederlands meubellabel dat sinds 2005 designmeubels ontwikkelt en produceert. De meubels zijn dankzij hun strakke belijning, organisch kleurgebruik en verborgen functionaliteiten verrassend, eigentijds en toekomstig tijdloos. In de ontwerpen staan comfort, kwaliteit en duurzaamheid altijd centraal.  En we kijken naar de meerwaarde van het ontwerp. Meubels dienen een toegevoegde waarde te geven aan het hele interieur en een verhaal te vertellen. Een verhaal over kwaliteit, getalenteerde ontwerpers, zeer ervaren meubelmakers en de beste stoffen. Een verhaal dat begint bij De Vorm en dat wordt voortgezet in uw gedachten.

We leveren oa. de de Pod, Nook en LJ 1 PET Felt Arm Chair

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bent u op zoek naar designmeubilair? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van zitmeubilair tot aan luxe vergaderstoelen en fauteuils! Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showrooms!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de inrichting van uw kantoor met de Vorm meubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 - 480 10 20 of een e-mail sturen naar info@desko.nl . Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Contact met Desko