Winkelwagen  
Mijn Offerte

Geniet van 10% zomerkorting. Gebruik de code SUMMERSALE bij het afrekenen.

Wegens een technische storing zijn wij telefonisch niet bereikbaar. 

Tweedehands vergadertafels

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

DESKO KANTOORINRICHTING

Bij Desko vindt u naast een groot assortiment nieuwe vergadertafels en tweedehands vergadertafels alles voor een complete kantoorinrichting. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Laat u inspireren door onze afgeronde projecten en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Een gebruikte vergadertafel vindt u bij Desko! Ze zijn bepalend voor de professionele uitstraling van uw bedrijf. Belangrijke afspraken worden hier gehouden waardoor het de functie krijgt van een visitekaartje.

BELANGRIJK BIJ DE AANSCHAF VAN EEN VERGADERTAFEL:

  • Hoeveel ruimte heeft u? Wij kunnen u aangeven hoe groot de tafel mag zijn, rekening houdend met bijvoorbeeld bewegingsruimte en beenruimte. Een vergadertafel van het juiste formaat geeft uw personeel en klanten een gevoel van ruimte.
  • Bepaal ook zeker hoeveel mensen er aan uw tafel komen te zitten. Als uw vergaderingen vaak met een gezelschap van maximaal 6 mensen zijn, dan is een tafel voor 6 tot 8 personen voldoende. Heeft u meetings met meer mensen zorg er dan voor dat alle mensen comfortabel kunnen zitten, deelnemers onderling oogcontact kunnen maken en participeren in het gesprek.
  • Hoogte; Op een vergaderstoel zitten waarbij de tafel in verhouding erg hoog staat zal jeugd herinneringen oproepen en men ongemakkelijk laten voelen. Omgekeerd is het ook vervelend als uw gasten knel zitten met hun benen en het tafelblad.
  • Vorm; Bepaal de vorm van een vergadertafel. Als u iedereen een gelijkwaardig gevoel wilt geven zal de keuze voor een ronde of cirkel tafel gepast zijn. Voor meer hiërarchische opstelling kunt u kiezen voor een rechthoek of ovaalvormige tafel waaraan een persoon aan het hoofd kan zitten en de rest aan de zijkanten.

Naast vergadertafels kan Desko u ook ander tweedehands meubilair leveren zoals:

BENT U OP ZOEK NAAR NIEUWE VERGADERTAFELS? KLIKT U DAN HIER

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele vergadertafel tot een veelvoud aan kantinestoelen of vergaderstoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in onze showroom in Amsterdam. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! De juiste vergadertafel!

Contact met Desko