Winkelwagen

Receptiestoelen

In een goede ontvangstruimte mag comfortabel zitten niet ontbreken. Daarom hebben we bij Desko een uitgebreid assortiment receptiestoelen.  Voor elke stijl, smaak en ruimte hebben wij de perfecte receptiestoel; comfortabel en tegen een scherpe prijs. 

36 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Receptie Stoel Alice

    € 84,70 € 70,00
  2. Receptie Stoel Lisa Wood

    € 290,40 € 240,00
  3. Receptie Stoel Felt Fine

    € 350,90 € 290,00
per pagina

UW VISITEKAARTJE

Voor uw klant is de receptie meestal het eerste contact met uw onderneming. Dat contact moet direct goed zijn en uitnodigende stoelen en tafels zorgen dat uw klant zich direct welkom voelt. U hoeft beslist geen dure designstoelen aan te schaffen, als ze maar comfortabel zijn en er uitnodigend uitzien.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN TWEEDEHANDS RECEPTIESTOEL? KLIKT U DAN HIER

ADVIES GEWENST?

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele vergaderstoel tot een veelvoud aan kantinestoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod stoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in 1 van onze showrooms! Wij helpen u graag bij het vinden van een nieuwe receptiestoel!

Contact met Desko