Winkelwagen

Circulaire kantoorinrichting


Bestaande waarde behouden kan op verschillende manieren. Wil je jouw kantoor circulair inrichten en ben je op zoek naar informatie? We vertellen je graag meer over hoe je circulaire keuzes kunt maken.


Duurzaam en circulair

Happy people & better nature. Dat is Desko Kantoormeubelen. Direct informatie aanvragen of liever meteen iemand aan de lijn? Neem gerust contact met ons op. Vinden we leuk!

Gratis adviesgesprek aanvragen?


Daarom worden wij blij van circulariteit


De kringloop sluiten. Dat is de essentie van circulariteit. Door grondstoffen opnieuw te gebruiken, maken we de cirkel weer rond. Met een keuze voor duurzame of circulaire kantoormeubelen verklein je de impact van jouw keuzes op het milieu. Je maakt je voetafdruk kleiner. Tegelijkertijd is een keuze voor duurzaam fijn voor de portemonnee. Iedereen wint!


Je kantoor inrichten? Dat doen we zo:

Remain

Werkt het bureau, de ladekast of de bureaustoel nog goed? Blijven gebruiken, is de duurzaamste keuze die je kunt maken. Door slechts een deel van je kantoorinrichting te vervangen, kun je vaak al een compleet nieuwe look and feel creëren.

Redistribute

Kun je het meubel gebruiken op een andere afdeling of bij een andere vestiging? Of heb je het echt niet meer nodig? We kopen je meubilair op of onze bezorgdienst zorgt ervoor zorgt dat het op een nieuwe plek terechtkomt.

Repair

Bij Desko Kantoormeubelen beschikken we over een eigen productiefaciliteit. Onze monteurs kunnen hier kantoormeubelen met kleine beschadigingen snel repareren. Producten die we hebben gerepareerd, bieden we je altijd inclusief 6 maanden garantie. Repareren we na een paar jaar een onderdeel? Dan bieden we je hierop weer 6 maanden garantie.

Refurbish

Is een (een onderdeel) van een kantoormeubel echt af? Geen probleem. In onze productiefaciliteit maken we alles zo goed als nieuw. Bijvoorbeeld door bureaustoelen te stofferen. Ook plaatsen we nieuwe bladen op bureaus en kunnen we frames en kasten weer strak in de verf zetten. Refurbished meubelen bieden we je altijd met 6 maanden garantie, als we een totale APK hebben uitgevoerd.

Repurpose

Van een gymvloer een tafel maken of een kast ombouwen naar een belcel. Kantoormeubelen die je niet meer gebruikt, kun je een andere functie geven, waardoor je ze omtovert in een functionele toevoeging aan je kantoorinrichting!

Recycle

Als alle vorige opties geen mogelijkheid zijn, kun je gelukkig altijd nog gaan voor recyclen. Vrijwel altijd kunnen we onderdelen hergebruiken, waardoor grondstoffen niet verloren gaan.

Populaire categorieën

Meubelmanagementsysteem van Desko

Als je wilt hergebruiken, is het belangrijk om te weten wat je hebt. Desko Kantoormeubelen biedt je de mogelijkheid om je huidige kantoormeubelen te laten inventariseren. Hiervoor gebruiken we ons meubelmanagementsysteem. We inventariseren elk kantoormeubel in je kantoor en voorzien het van een label. Na deze inventarisatie weet je na één druk op de knop precies wat er staat, hoelang het nog meegaat en wat eventueel aan vervanging toe is.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Gratis ontwerp door interieurarchitect

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Lees meer over circulaire kantoorinrichting

Tips om uw kantoor duurzaam in te richten

Veel kantoormeubelen kunnen met gemak een veel langere levensduur aan en gaan met een klein beetje liefde en aandacht zo weer tien jaar mee.

Lees meer

Daarom houden wij van tweedehands kantoormeubelen

Een tweedehands bureau of tweedehands bureaustoel is natuurlijk een stuk minder prijzig dan een nieuwe variant.

Lees meer

Kantoormeubelen over? Desko koopt ze op!

We weten inmiddels dat de bekende uitspraak “Elk nadeel heb zijn voordeel”, ook van toepassing is op het plotselinge thuiswerken.

Lees meer

Contact opnemen met Desko

Heb je een vraag over het circulair laten inrichten van je kantoor of wil je meer weten over een van onze duurzame producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@desko.nl of telefonisch via 020 480 1020. Wat kunnen we voor jou betekenen? 


Showroom in Amsterdam

Kom ons grote assortiment kantoormeubelen bekijken in onze showroom in Amsterdam. Een showroombezoek kun je eenvoudig online inplannen.

Contact met Desko

Offerte aanvragen 020 4801020