Winkelwagen  
Mijn Offerte

Circulaire kantoorinrichting


Bestaande waarde behouden kan op verschillende manieren. Wil je jouw kantoor circulair inrichten en ben je op zoek naar informatie? We vertellen je graag meer over hoe je circulaire keuzes kunt maken.


Duurzaam en circulair

Happy people & better nature. Dat is Desko Kantoormeubelen. Direct informatie aanvragen of liever meteen iemand aan de lijn? Neem gerust contact met ons op. Vinden we leuk!

Gratis adviesgesprek aanvragen?


Daarom worden wij blij van circulariteit


De kringloop sluiten. Dat is de essentie van circulariteit. Door grondstoffen opnieuw te gebruiken, maken we de cirkel weer rond. Met een keuze voor duurzame of circulaire kantoormeubelen verklein je de impact van jouw keuzes op het milieu. Je maakt je voetafdruk kleiner. Tegelijkertijd is een keuze voor duurzaam fijn voor de portemonnee. Iedereen wint!


Je kantoor inrichten? Dat doen we zo:

Remain

Werkt het bureau, de ladekast of de bureaustoel nog goed? Blijven gebruiken, is de duurzaamste keuze die je kunt maken. Door slechts een deel van je kantoorinrichting te vervangen, kun je vaak al een compleet nieuwe look and feel creëren.

Redistribute

Kun je het meubel gebruiken op een andere afdeling of bij een andere vestiging? Of heb je het echt niet meer nodig? We kopen je meubilair op of onze bezorgdienst zorgt ervoor zorgt dat het op een nieuwe plek terechtkomt.

Repair

Bij Desko Kantoormeubelen beschikken we over een eigen productiefaciliteit. Onze monteurs kunnen hier kantoormeubelen met kleine beschadigingen snel repareren. Producten die we hebben gerepareerd, bieden we je altijd inclusief 6 maanden garantie. Repareren we na een paar jaar een onderdeel? Dan bieden we je hierop weer 6 maanden garantie.

Refurbish

Is een (een onderdeel) van een kantoormeubel echt af? Geen probleem. In onze productiefaciliteit maken we alles zo goed als nieuw. Bijvoorbeeld door bureaustoelen te stofferen. Ook plaatsen we nieuwe bladen op bureaus en kunnen we frames en kasten weer strak in de verf zetten. Refurbished meubelen bieden we je altijd met 6 maanden garantie, als we een totale APK hebben uitgevoerd.

Repurpose

Van een gymvloer een tafel maken of een kast ombouwen naar een belcel. Kantoormeubelen die je niet meer gebruikt, kun je een andere functie geven, waardoor je ze omtovert in een functionele toevoeging aan je kantoorinrichting!

Recycle

Als alle vorige opties geen mogelijkheid zijn, kun je gelukkig altijd nog gaan voor recyclen. Vrijwel altijd kunnen we onderdelen hergebruiken, waardoor grondstoffen niet verloren gaan.

Waarom Desko?

Als voorloper in duurzaamheid biedt Desko een rijke variatie aan milieuvriendelijke kantoormeubelen, waardoor we ons onderscheiden als dé expert in verantwoorde kantoorinrichting. Onze benadering is altijd duurzaam en het liefst circulair. Met Desko’s circulaire kantoormeubelen draag je bij aan het Nationaal Programma Circulaire Economie en creëer je tegelijkertijd een stijlvolle, toekomstbestendige werkomgeving.

Met ruim 70 jaar ervaring in de branche, staan onze ervaren adviseurs voor je klaar met betrouwbare kennis en expertise. We zetten graag een stap extra om een uitstekende klantenservice en ondersteuning te bieden, vanaf het eerste gesprek tot de realisatie van je ideale project.

We zijn er trots op om ISO 9001, 14001 en FSC® gecertificeerd te zijn, wat aantoont dat we voldoen aan de meest strikte eisen op het gebied van kwaliteits- en milieubeheer én ons inzetten voor het behoud en beheer van bossen wereldwijd. Daarnaast hebben we een plaats veroverd in de top 10 van de MT1000 in de categorie beste kantoorinrichter 2022 - een prestatie waar we met trots op terugkijken!

Populaire categorieën

Ontvangen

665 Producten

Bureaus

517 Producten

Zitten

431 Producten

Werkplek thuis

27 Producten

Opbergen

178 Producten

Vergaderen

1243 Producten

Directie

96 Producten

Kantine

332 Producten

Schoolmeubilair

11 Producten

Akoestiek

89 Producten

Bureauaccessoires

144 Producten

Fun

18 Producten

Buitenmeubilair

58 Producten

Meubelmanagementsysteem van Desko

Als je wilt hergebruiken, is het belangrijk om te weten wat je hebt. Desko Kantoormeubelen biedt je de mogelijkheid om je huidige kantoormeubelen te laten inventariseren. Hiervoor gebruiken we ons meubelmanagementsysteem. We inventariseren elk kantoormeubel in je kantoor en voorzien het van een label. Na deze inventarisatie weet je na één druk op de knop precies wat er staat, hoelang het nog meegaat en wat eventueel aan vervanging toe is.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

ZIVVER

Desko leverde Zivver een  kantoorinrichting, waar nieuw en hergebruikt gaaf gemixt zijn. Modern fris en perfect in lijn met de huisstijl.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Tevreden klanten die je voorgingen

aegon_1_

Aegon (3.500 thuiswerkplekken)

“Ik heb Desko meegemaakt van proposal tot en met de nazorgfase. Bij de proposal hadden we vanuit HR al een goed gevoel over wat ze te bieden hadden. Gedurende implementatie is er heel prettig samengewerkt, en werd er goed meegedacht in het vormen van een helder en eenvoudig proces voor Aegon. Na de implementatie waren de lijntjes kort, wat maakt dat er weinig problemen waren na de implementatie.”

Klimaatroute_1_

Klimaatroute (Circulair inrichten)

"Wij zijn een groeiend bedrijf in de duurzaamheidssector en waren op zoek naar een partner die ons verder kon helpen bij het leveren van een circulair kantoorinterieur. DESKO is hierin onze vaste partner geworden. Tweedehands kantoormeubilair maken zij weer als nieuw. Hierdoor hoeven wij niet in te leveren op kwaliteit en looks, terwijl we een verantwoorde keuze maken, die ook nog eens scheelt in de portemonnee. Wat ons betreft een win-win-win situatie!"

Lees meer over circulaire kantoorinrichting

Hoe creëer je een circulaire kantoorinrichting?

Op zoek naar een duurzame en verantwoorde manier om je kantoor in te richten? Dan is circulaire kantoorinrichting wellicht iets voor jou! Dit richt zich op het hergebruiken en recyclen van materialen, waardoor er minder afval ontstaat en je de ecologische voetafdruk van jouw kantoor verkleint. Een circulaire kantoorinrichting is de perfecte manier om duurzaamheid in de praktijk te brengen.

Lees meer

Een moderne kantoorinrichting, waar herken je dit aan?

Veruit de meest gekozen kantoorinrichtingsstijl van dit moment is modern. Je herkent een moderne kantoorinrichting aan het strakke en moderne meubilair en de luxe, warme en kwalitatieve uitstraling. Daarbij worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd en staan rust en sfeer centraal.

Lees meer

Flexplekken op kantoor? Zo richt je het kantoor flexibel in!

Het inzetten van flexplekken is één van de aanhoudende kantoortrends in 2023. Toch is niet elk kantoor hierop afgestemd en wordt het tijd om het kantoor flexibel in te richten. Investeren in flexibele werkplekken is zeker de moeite waard! Je leest hier meer over de voordelen van een flexibele kantoorinrichting.

Lees meer

Contact opnemen met Desko

Heb je een vraag over het circulair laten inrichten van je kantoor of wil je meer weten over een van onze duurzame producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@desko.nl of telefonisch via 020 480 1020. Wat kunnen we voor jou betekenen? 


Showroom in Amsterdam

Kom ons grote assortiment kantoormeubelen bekijken in onze showroom in Amsterdam. Een showroombezoek kun je eenvoudig online inplannen.

Onze merken

Contact met Desko

Offerte aanvragen 020 4801020