Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting bij besteding vanaf €500 in de shop. Gebruik code #BLOEI 

Moderne kantoorinrichting

Bij de inrichting van je kantoor heb je de keuze uit vele verschillende stijlen. Veel bedrijven gaan tegenwoordig voor een moderne kantoorinrichting, maar wat is typerend voor een moderne kantoorinrichting en hoe maak je van je bedrijfsruimte een trendy plek waar iedereen met plezier zijn werk doet? Kun je wel wat inspiratie gebruiken als je je kantoor modern gaat inrichten? Desko is een ware expert als het op kantoorinrichting aankomt. Neem daarom gerust contact met ons op.

Kantoor inrichten met desko 020 480 1020

Optimaal scoren met een moderne kantoorinrichting

Bij een moderne kantoorinrichting denk je bijvoorbeeld aan een lichte, ruimtelijke omgeving met fijne werkplekken en voldoende bewegingsvrijheid. Hiermee creëer je een open sfeer die de communicatie en de creativiteit bevordert. Mensen die prettig samenwerken, zorgen tenslotte voor betere werkresultaten.

 

Maak daarnaast gebruik van glazen wanden om het ruimtelijke effect te behouden. Bovendien deel je een grote ruimte gemakkelijker op in werkplekken met ieder hun eigen functie. Tot slot bevorderen deze wanden ook de motivatie, want zien werken doet werken.

Begin bij het begin

dern wilt inrichten, is het goed om bij de basis te beginnen. Zo zijn horizontale lijnen zeer typerend voor een moderne kantoorinrichting en geven ze het geheel een rustige uitstraling. Ook gladde materialen, zoals chroom, roestvrijstaal en marmer horen prima thuis in een hedendaagse bedrijfsruimte.

Bij het kiezen van het meubilair speelt eenvoud een belangrijke rol. Tegelijkertijd maak je het je personeel gemakkelijk en mag het nodige comfort absoluut niet ontbreken. Je wilt dan ook zeker investeren in ergonomisch meubilair. Onze ergonomische bureaus zijn in hoogte te verstellen, waarbij je met de strak afgewerkte onderstellen evenmin op de stijl hoeft in te leveren. Uiteraard hoort hier ook een ergonomische bureaustoel bij die de juiste ondersteuning biedt voor een perfecte zithouding.

Geen moderne kantoorinrichting zonder design

Design meubels zijn zeker niet weg te denken als je je kantoor modern gaat inrichten. In ons aanbod vind je vele functionele design bureaus met een prachtig ontwerp. Bekijk bijvoorbeeld eens naar onze zit-sta-bureaus die eenvoudig in te klappen zijn en praktische wieltjes hebben, zodat je ze gemakkelijk verplaatst. Ook design bureaustoelen verdienen ongetwijfeld een prominente plek in een moderne kantoorinrichting. Bij ons vind je design bureaustoelen met een schitterende vormgeving die ook nog eens erg comfortabel zitten.

Onze adviseurs en ontwerpers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends in de wereld van kantoorinrichtingen en geven je daarom altijd het meest trendy advies. Wil je direct meer weten of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

020 480 1020 INFO@DESKO.NL

Opgeruimd staat netjes

Bureaus die netjes opgeruimd zijn, nodigen veel meer uit om lekker aan de slag te gaan. Je doet dan ook absoluut je voordeel met verfijnde gesloten kantoorkasten of opbergkasten als je je kantoor modern gaat inrichten. Verder kun je stijlvolle roomdividers inzetten als je je kantoor modern gaat inrichten. Hiermee pas je de werkplek op ieder moment aan veranderende behoeftes. Ook dat past uitstekend in het plaatje van een eigentijds kantoor waar altijd ruimte is voor de nodige flexibiliteit. 

Kleur bekennen met een moderne kantoorinrichting

Een belangrijke vraag is natuurlijk welke kleuren je gebruikt als je je kantoor modern gaat inrichten. Voor de basis zie je vaak kleuren als zwart, wit en grijs terug binnen een moderne kantoorinrichting. Daarnaast kies je voor een trendkleur. Neem je lichte kleuren, dan kun je bijvoorbeeld wit en grijs combineren met donkere kantooraccessoires. Wil je donkere muren, dan zorgen lichtere accessoires weer voor een mooi contrast.

Akoestische panelen voor vergaderruimten

De juiste akoestiek op kantoor verhoogt de concentratie op de werkvloer. Akoestische panelen en tapijt absorberen bijvoorbeeld heel goed harde geluiden. We bieden allerlei akoestische oplossingen aan die perfect passen binnen een moderne kantoorinrichting, waaronder bijvoorbeeld akoestische kantoorunits. Deze geluiddichte vergaderunits hebben een geluidabsorptie van 25,5 dB en zijn uitermate geschikt voor meetings tot zes personen.

Gaat er een lampje branden?

Verlichting speelt eveneens een centrale rol als je je kantoor modern wilt inrichten. Op de momenten dat je geen gebruik kunt maken van natuurlijk daglicht is kantoorverlichting essentieel voor de ideale werkomstandigheden. Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan sta-, hang-, bureau- en wandlampen.

Op kantoren zie je vaak neutraal wit als lichtkleur, omdat deze tint mensen actief en wakker houdt. Wil je een wat warmere sfeer, dan zijn er genoeg ruimtes waar warmer licht prima kan. Denk bijvoorbeeld aan het vertrek waar het koffiezetapparaat staat.

Geef milieubewuste inrichting groen licht

Met de fiets naar het werk en afval scheiden; het is tegenwoordig heel gewoon. Ook op het werk maken we milieubewuste keuzes. Een moderne kantoorinrichting staat dan ook gelijk aan een milieuvriendelijke inrichting. Je vindt in ons veelzijdige aanbod onder meer meubilair dat gemaakt is van staal dat voor 98% recyclebaar is.

Daarnaast zijn we specialist op het gebied van circulaire kantoorinrichting en kunnen we je uitstekend adviseren over het hergebruiken van je kantoormeubilair. Tot slot vermindert groen op kantoor het stressniveau en zal een mooie plant hier en daar niet misstaan in een trendy kantoorinrichting.

Kantoor modern inrichten met de specialisten van Desko

Wil je weten hoe we jouw bedrijfsruimte kunnen omtoveren tot een strak geheel? Onze vakspecialisten gaan met plezier voor jou aan het werk. We volgen daarbij een deskundig stappenplan en we houden altijd nauwlettend in het oog wat jouw wensen zijn. Wil je een offerte aanvragen? Neem zeker even contact met ons op.


020 480 1020 INFO@DESKO.NL

Onze kantoorexperts

Wil je weten wie er achter de naam Desko zit en ben je benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen over moderne kantoorinrichting te beantwoorden. Breng dus gerust een bezoekje aan onze showroom in Amsterdam. Eerst informatie aanvragen? Neem voor meer informatie over onze moderne kantoorinrichting contact op met 020 480 1020 of stuur een bericht naar info@desko.nl.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

Lees onze laatste blogs!

Een moderne kantoorinrichting, waar herken je dit aan?

Veruit de meest gekozen kantoorinrichtingsstijl van dit moment is modern. Je herkent een moderne kantoorinrichting aan het strakke en moderne meubilair en de luxe, warme en kwalitatieve uitstraling. Daarbij worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd en staan rust en sfeer centraal.

Lees meer

Dé kantoortrends in 2023 – desko kantoormeubelen

De huidige ontwikkelingen in de wereld zorgen ook in de kantoorwereld voor nieuwe trends. Lees hieronder de grootste trends voor 2023! Wil je je kantoor ook een 2023-upgrade geven? De kantoorinrichting specialisten van Desko gaan graag voor je aan de slag.

Lees meer

Waar moet een gezonde (thuis)werkplek aan voldoen? - arbowet

Bij Desko vinden wij dat iedere werkplek moet zorgen voor werkgeluk. De wettelijke basis voor een gezonde werkplek is vastgelegd in Artikel 3.19 van het Arbobesluit.

Lees meer

Onze merken

Contact met Desko