Mijn winkelwagen

Design bureaustoelen

Op zoek naar een design bureaustoel, fauteuil of bank? Desko heeft een uitgebreid assortiment design bureaustoelen en design kantoorstoelen voor kantoorgebruik, de particulier en thuiswerker. Van een gebruiksvriendelijke computerstoel en een designbureaustoel, tot een ergonomische bureaustoel voor een directiewerkplek. U vindt bij ons een breed scala aan modellen, materialen, 72 verschillende kleuren, gebruikte stoelen of helemaal nieuw. Onze bureaustoelen voldoen allemaal aan de NPR normering, E1335, etc.

 

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ADVIES NODIG VOOR DESIGN BUREAUSTOELEN?

Desko kan u op verschillende manieren bedienen in het maken van een beslissing. Allereerst bieden wij u hier de mogelijkheid om via vijf eenvoudige stappen uw persoonlijke NPR bureaustoel te vinden. Een tweede optie is om zelf uw zoekcriteria aangeven in ‘geavanceerd zoeken’. Daarnaast hebben wij 5 filialen in Nederland om u, onder het genot van een kopje koffie, persoonlijk advies te geven en de bureaustoelen uit te proberen.

 

EEN DESIGN BUREAUSTOEL UITPROBEREN?

Klanten proberen vaker een design bureaustoel eerst een tijdje uit voordat ze hem kopen? Dat is prima. Wij bieden u graag een proefstoel aan. Lees hier meer over de voorwaarden voor de kopen van design bureaustoelen.

 

BENT U OP ZOEK NAAR GEBRUIKTE BUREAUSTOELEN? KLIKT U DAN HIER

 

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkel bureau tot een veelvoud aan bureaustoelen of fauteuils. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Ons team helpt u graag met uw keuze van design bureaustoelen!

Contact met Desko