Mijn winkelwagen

Duurzame kantoorinrichting


Bij Desko Kantoormeubelen is kantoorinrichting altijd duurzaam. Dit betekent dat je in ons assortiment merken vindt die kiezen voor duurzaam. Oftewel: bureaus, bureaustoelen en vergadermeubelen gemaakt op duurzame wijze. Jou helpen keuzes te maken met een kleine footprint. Happy people, thankful nature en better work!


Gratis adviesgesprek aanvragen

We zijn gespecialiseerd in het behouden van bestaande waarde en kunnen je voorzien van een volledig circulaire kantoorinrichting. Wil je meer weten over onze werkwijze of wil je een kennismakingsgesprek inplannen? We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!Duurzame en circulaire projectinrichting


Bij Desko Kantoormeubelen zijn we groot voorstander van duurzaamheid en hergebruik. We weten alles over circulaire kantoorinrichting en helpen je graag bij het hergebruiken van je kantoormeubelen. Met behulp van een meubelmanagementsysteem bepalen we de waarde van je huidige kantoormeubelen en geven we je advies over welke bureauskantoorkasten en vergaderstoelen je opnieuw kunt gebruiken. Onze ervaren meubelmakers repareren en reinigen de kantoormeubelen, waardoor ze weer zo goed als nieuw zijn. Heb je meubels niet meer nodig? Dan kopen we ze op!


Remain, redistribute, repair, refurbish, repurpose of recycle. Welke circulaire keuze maak jij?


Duurzaam je kantoor inrichten? Onze tips

Let op materiaalgebruik

In ons aanbod nieuwe kantoormeubelen vind je merken die zo duurzaam mogelijk produceren. Daarnaast bieden we je verschillende circulaire meubels die deels of geheel zijn gemaakt van bestaande materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vergadertafel gemaakt van een sportvloer?

Vervang slechts een deel

Vaak is het niet nodig om je huidige kantoormeubelen van de hand te doen. Je kunt met kleine ingrepen de uitstraling van je kantoor veranderen. Vervang bijvoorbeeld alleen de bureaubladen of bouw kasten, die je niet meer gebruikt, om naar belcellen. Goed voor het milieu en fijn voor je portemonnee!

Gooi niks weg!

Desko heeft veel ervaring met het opkopen van kantoormeubilair. We stellen vrijblijvend de restwaarde vast en bieden je vervolgens korting op nieuwe kantoormeubelen. Uiteraard komen we alles kosteloos bij je ophalen.

Huren en leasen

Natuurlijk behoort het leasen of huren van kantoormeubelen bij Desko Kantoormeubelen ook tot de mogelijkheden. Als je kiest voor huren of leasen bij Desko Kantoormeubelen weet je bovendien zeker dat de kantoormeubelen na gebruik opnieuw worden gebruikt.  

Populaire categorieën

Ontvangen

216 Producten

Bureaus en tafels

189 Producten

Zitten

510 Producten

Werkplek thuis

16 Producten

Opbergen

102 Producten

Vergaderen

207 Producten

Directie

251 Producten

Kantine

842 Producten

Akoestiek

64 Producten

Bureauaccessoires

138 Producten

Fun

25 Producten

Ga je graag voor the next level?

Onze kantoormeubelen zijn altijd duurzaam. Dit betekent dat elk product (deels) uit materialen bestaat die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. De keuze voor circulariteit betekent een nog kleinere footprint. Bij circulaire kantoorinrichting staat het behoud van bestaande waarde centraal. Via onderstaande button kun je meer informatie vinden over onze circulaire visie.


Circulaire kantoorinrichting

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Gratis ontwerp door interieurarchitect

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Lees meer over duurzame kantoorinrichting

Tips om uw kantoor duurzaam in te richten

Veel kantoormeubelen kunnen met gemak een veel langere levensduur aan en gaan met een klein beetje liefde en aandacht zo weer tien jaar mee.

Lees meer

Daarom houden wij van tweedehands kantoormeubelen

Een tweedehands bureau of tweedehands bureaustoel is natuurlijk een stuk minder prijzig dan een nieuwe variant.

Lees meer

Kantoormeubelen over? Desko koopt ze op!

We weten inmiddels dat de bekende uitspraak “Elk nadeel heb zijn voordeel”, ook van toepassing is op het plotselinge thuiswerken.

Lees meer

Vrijblijvend advies 

Je hebt besloten dat je bij het inrichten van je kantoorpand rekening wilt houden met het milieu. Zijn er materialen die je liever niet gebruikt, wil je kantoormeubelen laten opknappen of twijfel je over het hergebruiken van je bestaande inrichting? Onze specialisten vertellen je graag meer over de stappen die je kunt zetten. Alle kleine beetjes helpen! 


Neem contact met ons op

We staan voor je klaar. Stuur een e-mail naar info@desko.nl of neem telefonisch contact met ons op via 020 480 1020. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag!

Contact met Desko