Winkelwagen  
Mijn Offerte

Geniet van 10% zomerkorting. Gebruik de code SUMMERSALE bij het afrekenen.

Wegens een technische storing zijn wij telefonisch niet bereikbaar. 

Over ons


Desko is sinds 1952 leverancier van kantoormeubelen en specialist op het gebied van circulaire en duurzame kantoorinrichting. Wij werken met verschillende designers en merken, waardoor we je een groot en afwisselend assortiment kunnen aanbieden bestaande uit meer dan 5000 producten. 

 

Kennismaken 

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 020 - 4801020 of plan een vrijblijvend adviesgesprek in!


De geschiedenis van Desko Kantoormeubelen

De eerste jaren

Halverwege de vorige eeuw werd Decorum opgericht, het moederbedrijf van Desko dat zich voornamelijk richt op het verhuren van kantoormeubelen, met de verkoop van tweedehands kantoormeubelen. Hiermee werd tijdens de recessie ingespeeld op de toegenomen vraag naar meubelen voor een scherpe prijs. In 2005 werd vervolgens Desko Kantoormeubelen opgericht, dat uitgroeide tot een bedrijf dat jaarlijks vele opdrachtgevers voorziet van een complete kantoorinrichting.

Groeien tegen de recessie in

In tegenstelling tot veel andere leveranciers van kantoormeubelen, zette Desko gelijk sterk in op de online verkoop. En niet zonder succes: terwijl in 2010 de crisis hard toesloeg in Nederland, bleef de omzet van Desko stijgen, doordat de vraag naar gebruikte en tweedehands producten toenam. De tweedehands bureaus, kasten en bureaustoelen die Desko verkocht, kwamen veelal direct uit de verhuurvloot van Decorum.

Duurzame mindset

Hoewel de economie in de jaren die volgden weer aantrok, is de mindset op het gebied van duurzaamheid blijvend veranderd. Was het vroeger nog volstrekt normaal om voor het inrichten van een kantoor uitsluitend nieuwe kantoormeubelen te gebruiken, is men zich tegenwoordig meer bewust van de impact van inkoopkeuzes. Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, kiezen bedrijven tegenwoordig liever voor tweedehands kantoormeubelen of refurbished kantoormeubelen.

Circulaire economie

Het besef van het belang van een circulaire economie, waarin het sluiten van de keten vanzelfsprekend is, neemt toe. Desko Kantoormeubelen helpt bedrijven daarom met behulp van een waardescan met het bepalen van de waarde van de huidige kantoorinventaris. Alles wat je nog kunt gebruiken knappen onze meubelmakers op. Hierdoor komen kantoormeubelen niet onnodig op de afvalberg terecht.

Kantoormeubelen met meerdere levenscycli

Bij het inkopen van kantoormeubelen houdt Desko al rekening met een tweede en derde levenscyclus van de meubels. Hierom vind je in ons aanbod uitsluitend producten van kwaliteitsmerken als Ahrend en Herman Miller die met gemak vele jaren meegaan. Terwijl een meubel eerst door een groot bedrijf wordt geleaset, wordt het daarna gebruikt door een bedrijf in het mkb. De laatste jaren gebruikt een kleine starter het meubilair.

Populaire categorieën

Ontvangen

1158 Producten

Bureaus

820 Producten

Zitten

490 Producten

Werkplek thuis

28 Producten

Opbergen

181 Producten

Vergaderen

1398 Producten

Directie

194 Producten

Kantine

379 Producten

Schoolmeubilair

11 Producten

Akoestiek

119 Producten

Bureauaccessoires

168 Producten

Fun

18 Producten

Buitenmeubilair

58 Producten

Happy people, thankful nature en better work

Wij helpen je met het vinden van een inrichting die bijdraagt aan je werkgeluk. Een plek waar je productiever en creatiever bent en een hoger niveau van welzijn ervaart. Circulaire en duurzame keuzes vinden we belangrijk en daarom bieden we je een groot assortiment kantoormeubelen van kwaliteitsmerken. En zoek je refurbished kantoormeubelen, tweedehands kantoormeubelen of wil je liever huren? Ook dan kun je bij Desko terecht!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dagelijks zijn we bij Desko bezig om niet alleen onszelf, maar ook onze klanten en relaties mee te nemen naar een duurzamere wereld en werken we volgens de basisprincipes van de circulaire economie. Het is onze doelstelling om maatschappelijk verantwoord, betrokken en duurzaam te ondernemen. Dit doen we door in onze bedrijfsvoering rekening te houden met de effecten van onze activiteiten op het milieu.

Social return bij Desko

Desko heeft als doel om werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit betekent dat we kwetsbare groepen een kans bieden. Inmiddels heeft Desko al tien Wajongeren een vast dienstverband aangeboden!

Contact opnemen

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

ZIVVER

Desko leverde Zivver een  kantoorinrichting, waar nieuw en hergebruikt gaaf gemixt zijn. Modern fris en perfect in lijn met de huisstijl.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Tevreden klanten die je voorgingen

aegon_1_

Aegon (3.500 thuiswerkplekken)

“Ik heb Desko meegemaakt van proposal tot en met de nazorgfase. Bij de proposal hadden we vanuit HR al een goed gevoel over wat ze te bieden hadden. Gedurende implementatie is er heel prettig samengewerkt, en werd er goed meegedacht in het vormen van een helder en eenvoudig proces voor Aegon. Na de implementatie waren de lijntjes kort, wat maakt dat er weinig problemen waren na de implementatie.”

Klimaatroute_1_

Klimaatroute (Circulair inrichten)

"Wij zijn een groeiend bedrijf in de duurzaamheidssector en waren op zoek naar een partner die ons verder kon helpen bij het leveren van een circulair kantoorinterieur. DESKO is hierin onze vaste partner geworden. Tweedehands kantoormeubilair maken zij weer als nieuw. Hierdoor hoeven wij niet in te leveren op kwaliteit en looks, terwijl we een verantwoorde keuze maken, die ook nog eens scheelt in de portemonnee. Wat ons betreft een win-win-win situatie!"

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Lees meer over circulaire kantoorinrichting

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze missie en visie of je graag advies inwinnen over het inrichten van je kantoor? Neem voor deze en al je andere vragen contact op met onze specialisten! We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Contact opnemen

Onze merken

Contact met Desko

Offerte aanvragen 020 4801020