Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting bij besteding vanaf €500 in de shop. Gebruik code #BLOEI 

Filex

Filex

Het nummer 1 merk voor ergonomische oplossingen. Filex helpt om van je werkplek, een werkbare plek te maken. Dit doen ze door de juiste ergonomische oplossingen, zoals: monitorarmen, elektrificatie op de werkplek, de juiste CPU houders en nog veel meer!

Filex is opgericht in 1985 en heeft zich inmiddels geëvolueerd van een klein merk, naar een merk welke wereldwijd verkocht wordt met een team van verschillende ontwerpers, ingenieurs, prototypisten, ambitieuze verkopers, distributeurs, dealers en enthousiast personeel.

Zij vinden het belangrijk dat je als klant in de watten wordt gelegd en zij je het werk wat makkelijker kunnen maken. De juiste houding achter het bureau ligt aan meerdere factoren, zoals: de aanschaf van een goede monitorarm of een laptophouder. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis.

Producten 1-48 van 108

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Desko levert altijd duurzaam, maar liever circulair. Ben je op zoek naar nieuw of gebruikt meubilair, dan vind je bij ons een uitgebreid assortiment. Van elektrische zit/sta bureaus tot vergadertafels. We verwelkomen je graag in onze showroom.

Vrijblijvend een offerte aanvragen of adviesgesprek? Dat kan ook, onze adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van een inrichtingsplan op maat. Je kunt hiervoor contact met ons via 020 4801020 of een e-mail sturen naar info@desko.nl   

Contact met Desko