Winkelwagen

Beta Bureaustoelen

Beta Bureaustoelen

Be by Bèta is een 100% Nederlandse producent en specialist op het gebied van stoelen. Van bureaustoelen en werkkrukken tot vergader-, kantine en bezoekersstoelen. 
Ongeacht de situatie, is het doel jou en je collega's goed te laten zitten. Dat is  hun missie en daar zetten ze zich elke dag weer met veel plezier voor in.

Vanuit Breda presenteren zij een breed scala aan kleurrijke mogelijkheden in de showroom, waarnaast de fabriek ligt. Hier worden hun stoelen vakkundig en op maat gemaakt. 
Met hun 5 kernwaarden zorgen ze ervoor dat jij je thuis voelt; Be Dutch, Be Healthy, Be Green, Be Happy en Be You.

Doordat de producten van Hollandse bodem zijn, kunnen ze snel schakelen en goede ondersteuning bieden bij specifieke vraagstukken. Beta's werkwijze is persoonlijk en gericht ingespeeld op de wensen en behoeften. Voor iedere persoon hebben zij de juiste stoel. We helpen je graag met een ergonomische keuze, ontwerp en inrichting in samenwerking met Beta. 

Be by Bèta is als bureaustoelen expert onderdeel van de 
Fair Furniture Group; een innovatieve en duurzame groep Nederlandse producenten van kantoor- en schoolmeubilair. 

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar nieuwe of gebruikte burostoel? Op de website vindt u een greep uit ons assortiment van vergadermeubilair tot aan uitgebreide zit-sta werkplekken en luxe zitmeubilair! Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showrooms!

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of advies over de inrichting van uw kantoor met Beta meubilair? Dat kan! U kunt contact opnemen via telefoonnummer 020 - 480 10 20 of een e-mail sturen naar info@desko.nl . Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Contact met Desko