Tweedehands kantinetafels

Product filters
Levertijd
Afmeting
Merk
Onderstel
Prijs

Tweedehands kantinetafels vindt u bij Desko kantoormeubelen! De kantine, cafetaria of bistro is een plek waar mensen samenkomen, een moment van rust en ontspanning vinden. U kunt stellen dat het zitcomfort van de stoelen en bureautafel niet het belangrijkste is omdat mensen er voor korte tijd zitten. Wat echter wel belangrijk is dat de tafels en stoelen een praktische functie hebben, hygiënisch zijn, makkelijk gereinigd kunnen worden. Ook uitstraling is een belangrijk punt.

 

Bent u op zoek naar nieuwe kantinetafels? Klikt u dan hier

 

Model kantinetafel

Ons assortiment wordt gekenmerkt door duidelijke vormgeving en gemaakt met de beste kwaliteit materialen voor stevigheid en stabiliteit. Wij bieden verschillende modellen, denk hier bij aan ronde, vierkante en rechthoekige vormen. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten onderstellen, bijvoorbeeld een T-poot, een trompet poot, een vierpoot etc.

De zitplaatsen van een kantinetafel variëren en u kunt kiezen uit een twee-, vier-, of zeszit. De kleuren zijn verschillend van wit tot beuken of uw kleur naar keuze. Daarnaast hebben de kantinetafels verschillende functies waaronder de ‘opklap’ mogelijkheid. Opgeklapt neemt deze kantinetafel minimale plaats in wat erg handig is als u de tafel niet nodig hebt.

 

Advies

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele bureautafel tot een veelvoud aan werkplekken of call center. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Het vinden van de juiste kantinetafel!

79,00 (95,59 incl. btw)
Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden12 MerkDesko kantoormeubelen Onderstel4-poot ConditieGebruikt
[Bel voor prijsopgave]
Levertijd1-3 werkdagen
99,00 (119,79 incl. btw)
Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden12 MerkDesko kantoormeubelen Onderstel4-poot ConditieGebruikt
263,00 (318,23 incl. btw)
Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden12 MerkDesko kantoormeubelen ConditieGebruikt Kleurzilver-beuken
205,00 (248,05 incl. btw)
Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden12 MerkDesko kantoormeubelen ConditieGebruikt Kleurwit-chroom
Nieuw