Nieuws , Projecten

Kasten ombouwen: refurbished kasten – Desko Kantoormeubelen

Zo gaan we te werk:

Als je Desko Kantoormeubelen inschakelt voor het laten ombouwen van roldeurkasten, gaan we als volgt te werk:

 

  1. Nadat je contact met ons hebt opgenomen, plannen we een kennismakingsgesprek in met een van onze circulaire specialisten.  
  2. We plannen een meeting in waarin we onderzoeken wat we voor je kunnen betekenen. Tip: stuur ons alvast een paar foto’s van de kasten die je wilt laten ombouwen, zo kunnen we ons optimaal voorbereiden.  
  3. We komen bij je langs om de kasten in het echt te bekijken en stellen een vrijblijvende offerte voor je op. 
  4. Als je akkoord gaat met de offerte, dan komen onze monteurs de kasten zo snel mogelijk ophalen. Zij gaan ermee aan de slag in onze werkplaats.   
  5. De kasten zijn omgebouwd en uiteraard komen we deze bij je langsbrengen. 

 

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

Wil je meer weten over het laten opknappen van kantoormeubelen door Desko Kantoormeubelen of wil je direct een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek? 

Neem vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch via 020 - 4801020 of door een bericht te sturen naar info@desko.nl. We helpen je graag met het maken van circulaire keuzes! 

 

Gespecialiseerd in circulaire kantoorinrichting 

Het gebruiken van bestaande kantoormeubelen is een van de specialisteiten van Desko Kantoormeubelen. Als je kiest voor circulaire kantoorinrichting maak je een keuze die goed is voor het milieu en minder kost.