Winkelwagen

Refurbished kantoormeubelen


Bij Desko Kantoormeubelen onderzoeken we graag de mogelijkheid om bestaande waarde te behouden. Als opkoper van kantoormeubilair knappen we regelmatig grote partijen gebruikte bureaus, bureaustoelen en kasten op. Op deze pagina lees je meer over ons assortiment refurbished kantoormeubelen waar we nieuw leven hebben ingeblazen.


Meer weten?

Desko Kantoormeubelen zet in op het hergebruik van meubels en je kunt ons inschakelen voor een volledig duurzame of circulaire kantoorinrichtingWil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. 


Onze zes circulaire stappen


Circulair inrichten kan op verschillende manieren. Remain, redistribute, repair, refurbish, repurpose of recycle: welke keuze maak jij?

Populaire categorieën

Ontvangen

671 Producten

Bureaus

114 Producten

Zitten

461 Producten

Werkplek thuis

25 Producten

Opbergen

172 Producten

Vergaderen

1254 Producten

Directie

105 Producten

Kantine

395 Producten

Akoestiek

88 Producten

Bureauaccessoires

147 Producten

Fun

24 Producten

Buitenmeubilair

58 Producten

Opknappen van kantoormeubelen

Bij Desko Kantoormeubelen beschikken we over een eigen productiefaciliteit waar we:

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Gratis ontwerp door interieurarchitect

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Tevreden klanten die je voorgingen

aegon_1_

Aegon (3.500 thuiswerkplekken)

“Ik heb Desko meegemaakt van proposal tot en met de nazorgfase. Bij de proposal hadden we vanuit HR al een goed gevoel over wat ze te bieden hadden. Gedurende implementatie is er heel prettig samengewerkt, en werd er goed meegedacht in het vormen van een helder en eenvoudig proces voor Aegon. Na de implementatie waren de lijntjes kort, wat maakt dat er weinig problemen waren na de implementatie.”

Klimaatroute_1_

Klimaatroute (Circulair inrichten)

"Wij zijn een groeiend bedrijf in de duurzaamheidssector en waren op zoek naar een partner die ons verder kon helpen bij het leveren van een circulair kantoorinterieur. DESKO is hierin onze vaste partner geworden. Tweedehands kantoormeubilair maken zij weer als nieuw. Hierdoor hoeven wij niet in te leveren op kwaliteit en looks, terwijl we een verantwoorde keuze maken, die ook nog eens scheelt in de portemonnee. Wat ons betreft een win-win-win situatie!"

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Lees meer over het hergebruiken van kantoormeubelen

Refurbished kantoormeubelen bekijken in onze showroom?

Wil je de refurbished kantoormeubelen liever eerst in het echt zien? Je bent van harte welkom in onze showroom in Amsterdam om onze artikelen te proberen en ontvang vrijblijvend advies van onze ervaren medewerkers. Op onze contactpagina vind je de actuele openingstijden en informatie over het inplannen van een afspraak. 

Contact met Desko