Winkelwagen  
Mijn Offerte

Geniet van 10% zomerkorting. Gebruik de code SUMMERSALE bij het afrekenen.

Wegens een technische storing zijn wij telefonisch niet bereikbaar. 

Refurbished kantoormeubelen


Bij Desko Kantoormeubelen onderzoeken we graag de mogelijkheid om bestaande waarde te behouden. Als opkoper van kantoormeubilair knappen we regelmatig grote partijen gebruikte bureaus, bureaustoelen en kasten op. Deze plaatsen we op de pagina refurbished kantoormeubilair en zijn direct online te bestellen of eerst te bekijken in onze showroom.


Meer weten?

Desko Kantoormeubelen zet in op het hergebruik van meubels en je kunt ons inschakelen voor een volledig duurzame of circulaire kantoorinrichtingWil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. 


Onze zes circulaire stappen


Het gebruiken van refurbished kantoormeubelen is één van de zes manieren hoe we bij Desko een circulaire kantoorinrichting benaderen. Deze stappen zijn gericht op duurzaamheid en het maximaliseren van de levensduur van kantoormeubilair:

Remain

Als kantoormeubilair zoals bureaus, ladekasten of bureaustoelen nog goed functioneren, is ze behouden de meest duurzame keuze. Door een deel van de kantoorinrichting te vervangen, creëer je al een nieuwe uitstraling.

Redistribute

Meubilair dat niet langer nodig is op een locatie, hergebruiken we indien mogelijk op een andere afdeling of vestiging. Als het meubilair écht niet meer nodig is, dan kopen we het op of brengen we het naar een nieuwe locatie.

Repair

Desko beschikt over een eigen productiefaciliteit waar we kantoormeubelen met kleine beschadigingen snel repareren. Gerepareerde producten bieden we met een garantie van zes maanden aan. Als we na een paar jaar een onderdeel moeten repareren, bieden we opnieuw zes maanden garantie aan.

Refurbish

Als een meubel of onderdeel echt versleten is, knappen we het in de productiefaciliteit op. Dit kan bijvoorbeeld het stofferen van bureaustoelen of het opnieuw schilderen van frames en kasten zijn. Gerenoveerde meubels bieden we met zes maanden garantie aan, mits een totale APK (Algemene Periodieke Keuring) is uitgevoerd.

Repurpose

Kantoormeubilair dat je niet langer gebruikt, kan misschien wel een andere functie krijgen. Bijvoorbeeld het omvormen van een gymvloer tot een tafel of een kast tot een telefooncel. Zo transformeren we oude meubels tot functionele toevoegingen aan het kantoor.

Recycle

Als de eerder genoemde opties allemaal niet mogelijk zijn, is er altijd nog de mogelijkheid om het meubilair te recyclen. Je kunt de meeste soorten onderdelen wel ergens voor hergebruiken, waardoor de grondstoffen blijven bestaan en een nieuw leven krijgen.

Populaire categorieën

Ontvangen

1158 Producten

Bureaus

820 Producten

Zitten

490 Producten

Werkplek thuis

28 Producten

Opbergen

181 Producten

Vergaderen

1398 Producten

Directie

194 Producten

Kantine

379 Producten

Schoolmeubilair

11 Producten

Akoestiek

119 Producten

Bureauaccessoires

168 Producten

Fun

18 Producten

Buitenmeubilair

58 Producten

Opknappen van kantoormeubelen

Bij Desko Kantoormeubelen beschikken we over een eigen productiefaciliteit waar we:

  • Kasten ombouwen
  • Kantoormeubelen stofferen
  • Kantoormeubelen verven
  • Nieuwe bureaubladen plaatsen

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

ZIVVER

Desko leverde Zivver een  kantoorinrichting, waar nieuw en hergebruikt gaaf gemixt zijn. Modern fris en perfect in lijn met de huisstijl.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Tevreden klanten die je voorgingen

aegon_1_

Aegon (3.500 thuiswerkplekken)

“Ik heb Desko meegemaakt van proposal tot en met de nazorgfase. Bij de proposal hadden we vanuit HR al een goed gevoel over wat ze te bieden hadden. Gedurende implementatie is er heel prettig samengewerkt, en werd er goed meegedacht in het vormen van een helder en eenvoudig proces voor Aegon. Na de implementatie waren de lijntjes kort, wat maakt dat er weinig problemen waren na de implementatie.”

Klimaatroute_1_

Klimaatroute (Circulair inrichten)

"Wij zijn een groeiend bedrijf in de duurzaamheidssector en waren op zoek naar een partner die ons verder kon helpen bij het leveren van een circulair kantoorinterieur. DESKO is hierin onze vaste partner geworden. Tweedehands kantoormeubilair maken zij weer als nieuw. Hierdoor hoeven wij niet in te leveren op kwaliteit en looks, terwijl we een verantwoorde keuze maken, die ook nog eens scheelt in de portemonnee. Wat ons betreft een win-win-win situatie!"

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Lees meer over het hergebruiken van kantoormeubelen

Refurbished kantoormeubelen bekijken in onze showroom?

Wil je de refurbished kantoormeubelen liever eerst in het echt zien? Je bent van harte welkom in onze showroom in Amsterdam om onze artikelen te proberen en ontvang vrijblijvend advies van onze ervaren medewerkers. Op onze contactpagina vind je de actuele openingstijden en informatie over het inplannen van een afspraak. 

Onze merken

Contact met Desko