Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting bij besteding vanaf €500 in de shop. Gebruik code #BLOEI 

Schooltafels

Desko biedt een aantal verschillende nieuwe schooltafels in diverse uitvoeringen. Het belangrijkste van een goede schooltafel is dat hij stabiel is en tegen een stootje kan en dat hij met gemak jaren meekan. Daarom krijg je standaard 5 jaar garantie op schoolmeubilair.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

WAT ZIJN UW OPTIES VOOR DE SCHOOLTAFELS?

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten tafels. Wij hebben tafels voor één persoon maar ook voor twee personen. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar dus ze zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. Wij bieden u ook een speciale examentafel, uitermate geschikt voor teken en schrijfwerk.

BENT U OP ZOEK NAAR 2EHANDS SCHOOLTAFELS? KLIKT U DAN HIER

GROOT AANBOD SCHOOLMEUBIALIR EN KANTOORMEUBELEN

Naast ons assortiment examenmeubilair, schoolborden, schoolkasten, schoolstoelen vindt u bij Desko een groot assortiment kantoormeubelen. Ontdek direct onze bureautafels, bureau stoelen en dossierkasten of kom langs in onze showroom in Amsterdam waar onze experts u graag van advies voorzien!

CONTACT OPNEMEN MET DESKO

 Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 480 1020, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met het vinden van nieuwe schooltafels!

Contact met Desko