Mijn winkelwagen

Schooltafels

Desko biedt u een aantal verschillende nieuwe schooltafels in diverse uitvoeringen. Het belangrijkste van een goede schooltafel is dat hij stabiel is en tegen een stootje kan en dat hij met gemak een aantal jaren meekan. Op de meeste schooltafels krijgt u van ons standaard vijf jaar garantie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

WAT ZIJN UW OPTIES VOOR DE SCHOOLTAFELS?

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten tafels. Wij hebben tafels voor één persoon maar ook voor twee personen. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar dus ze zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. Wij bieden u ook een speciale examentafel, uitermate geschikt voor teken en schrijfwerk.

BENT U OP ZOEK NAAR 2EHANDS SCHOOLTAFELS? KLIKT U DAN HIER

GROOT AANBOD SCHOOLMEUBIALIR EN KANTOORMEUBELEN

Naast ons assortiment examenmeubilair, schoolborden, schoolkasten, schoolstoelen vindt u bij Desko een groot assortiment kantoormeubelen. Ontdek direct onze bureautafels, bureau stoelen en dossierkasten of kom langs in onze showroom in Amsterdam waar onze experts u graag van advies voorzien!

CONTACT OPNEMEN MET DESKO

 Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 480 1020, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met het vinden van nieuwe schooltafels!

Contact met Desko