Winkelwagen  
Mijn Offerte

Geniet van 10% zomerkorting. Gebruik de code SUMMERSALE bij het afrekenen.

Wegens een technische storing zijn wij telefonisch niet bereikbaar. 

Thuiswerkplek 

Ben je op zoek naar thuiswerkplekken voor je medewerkers? Bij Desko Kantoormeubelen helpen we je graag met het samenstellen van de meest ergonomische werkplekken voor thuis, zodat jij en je collega’s óók op thuiswerkdagen verantwoord en comfortabel werken. Laat je inspireren of bestel direct het beste kantoormeubilair voor werkplekken thuis.

Richt thuiswerkplekken in met Desko

Happy people & better nature. Bij Desko geven we je graag advies over hoe je een ergonomische thuiswerkplek inricht. Altijd vanuit onze duurzame en circulaire visie.

Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem contact met ons op of vraag direct een adviesgesprek aan.

Ja, ik wil meer informatie 020 480 1020

THUISWERKPLEK INRICHTEN

Een comfortabele thuiswerkplek inrichten doe je samen met de projectinrichters van Desko. We hebben veel ervaring met het samenstellen van werkplekken voor thuis en weten daarom als geen ander welk kantoormeubilair perfect is voor hybride- of thuiswerkers. Om nek- en rugklachten door een slecht afgestemde werkplek te voorkomen, geven we je graag advies over de beste kantoormeubelen en de meest ergonomische afstelling ervan.

Bekijk ons ruime aanbod ergonomische bureaus, bureaustoelen, werkplekaccessoires en complete thuiswerksets of neem contact met ons op via onderstaande buttons. Hoeveel thuiswerkplekken je ook nodig hebt, we helpen je graag bij het vinden van de kantoormeubelen die perfect bij je bedrijf, werknemers, wensen en budget passen.

020 480 1020 INFO@DESKO.NL

Het ideale bureau voor thuis

Een goede houding levert goed werk op. Kies daarom voor een ergonomisch bureau, dat geschikt is voor zowel zittend als staand werken. Zo werk je flexibel en ergonomisch verantwoord. Kies bijvoorbeeld voor een elektrisch zit sta bureau, een verstelbaar bureau of een verstelbaar slingerbureau voor de meest aangename thuiswerkplek.

Zit er comfortabel bij met een goede bureaustoel

Veel mensen werken thuis op een eetkamerstoel of andere stoel die ze toevallig al in huis hebben. Dit is vaak geen goed idee, omdat je ze niet in de juiste werkhoogte kunt verstellen. Dit leidt niet alleen tot nek- en rugklachten, maar kan op langere termijn zelfs ergere complicaties veroorzaken. Kies daarom altijd voor een NPR 1813 of NEN-EN 1335 gecertificeerde bureaustoel.

Praktische werkhulpjes voor in huis

Naast de essentiële meubels zoals het bureau en de bureaustoel, hebben we handige kantoor- en bureauaccessoires die ook ideaal voor thuiswerken zijn. Kies bijvoorbeeld voor een monitorarm, zodat je ieder computerscherm of laptop op de perfecte hoogte instelt of kabelslangen voor een opgeruimde thuiswerkplek.

Pakketten voor de perfecte werkomstandigheden

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een van onze standaard pakketten voor thuiswerkplekken:

Meer weten over ergonomisch thuiswerken?

Wil je graag samen met een van onze projectadviseurs sparren over thuiswerkplekken inrichten? Vul dan onderstaand contactformulier in en we komen graag bij je langs. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam, waar de koffie voor je klaarstaat!

Hoe kunnen we je helpen?

Ontmoet onze thuiswerkplekken experts

Maak kennis met onze experts in duurzame, circulaire en ergonomische thuiswerkplekken. Alexander, Peter, Harald en Nora adviseren je graag over de mogelijkheden.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

Ontdek meer over de beste thuiswerkplekken

Waar moet een gezonde (thuis)werkplek aan voldoen? - arbowet

Bij Desko vinden wij dat iedere werkplek moet zorgen voor werkgeluk. De wettelijke basis voor een gezonde werkplek is vastgelegd in Artikel 3.19 van het Arbobesluit.

Lees meer

Homefit: perfect voor je thuiswerkplek

Er wordt steeds meer vanuit huis gewerkt en niet iedereen heeft ruimte voor een volledige zit/sta werkplek zoals op kantoor. En als er thuis wel ruimte is, past het bureau vaak niet bij je interieur. Daarom is er nu de HomeFit!

Lees meer

Thuiswerkplek inrichten: hier moet u op letten

Misschien wel de belangrijkste vraag bij het inrichten van een kantoor aan huis: waar gaat u zitten? Welke ruimte het beste past, hangt af van waarvoor u de werkplek allemaal wilt gebruiken.

Lees meer

Uniek: ontwerp je eigen thuiswerkwebshop bij Desko!

We bieden bedrijven de unieke mogelijkheid om in een eigen, veilige bestelomgeving voor thuiswerkplekken een selectie kantoormeubelen te tonen. Hierin kunnen medewerkers zelf met korting bestellen of een vastgesteld budget besteden aan de mooiste en meest ergonomische kantoormeubelen voor thuis. Via onderstaande button bekijk je een voorbeeld van zo’n bestelomgeving. De thuiswerkplekwebshop voldoet aan alle eisen op het gebied van privacy en veiligheid en passen we volledig aan jouw wensen aan. Meer weten? Neem contact met ons op!

Bekijk bestelplatform

Onze merken

Contact met Desko

Offerte aanvragen 020 4801020