Winkelwagen

Thuiswerkplek 

Ergonomisch werken op kantoor en thuis. Bij Desko Kantoormeubelen vind je een groot assortiment bureaustoelen en bureaus voor de werkplek thuis. Plaats je bestelling eenvoudig online in onze webshop of neem contact op met onze specialisten voor vrijblijvend advies over het inrichten van de thuiswerkplek.

 

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

Happy people, thankful nature en better work. We geven je graag advies over hoe je een ergonomische thuiswerkplek inricht. Altijd vanuit onze duurzame en circulaire visie. Wat kunnen we voor jou betekenen?Thuiswerkplek instellen

Bureaustoel afstellen

Bij het aannemen van een goede houding is het belangrijk dat je rechtop zit en de wervelkolom een natuurlijke S-vorm aanneemt. De armsteunen ondersteunen de armen lichtjes, zodat de schouders niet worden opgetrokken. Zorg ervoor dat de voeten en de knieën een hoek maken 90 graden ten opzichte van de grond. 

Zijn de armleuningen verstelbaar? Dan zijn deze idealiter even hoog als de hoogte van het bureaublad.

Bureauhoogte instellen

Waar de correcte zithoogte van de bureaustoel afhangt van de lengte van de onderbenen, bepaalt de lengte van de bovenarm de ideale hoogte van het bureau. Deze vind je gemakkelijk met de volgende truc. Laat de arm loshangen en raak vervolgens het sleutelbeen aan. Stel het bureaublad nu zo in dat de elleboog nét op het werkblad rust. Ook hier geldt dat de hoogte goed is, als je armen een hoek van 90 graden maken.

Monitorarm

Idealiter is de bovenste rand van het beeldscherm gelijk aan de ooghoogte. Door het beeldscherm te bevestigen aan een monitorarm, plaatst u het scherm eenvoudig op de juiste hoogte.

Licht en temperatuur

Probeer op een plek met voldoende natuurlijk zonlicht te werken. Het natuurlijke licht ondersteunt je biologische ritme. De beste temperatuur om in te werken, is ongeveer 22 graden.

Uniek! Eigen thuiswerkwebshop laten maken

We bieden bedrijven de unieke mogelijkheid om in een eigen, veilige bestelomgeving voor thuiswerkplekken een selectie kantoormeubelen te tonen. Hierin kunnen medewerkers zelf met korting bestellen of een vastgesteld budget besteden. Via onderstaande button kun je een voorbeeld van zo’n bestelomgeving bekijken. Deze thuiswerkplekwebshop voldoet aan alle eisen op het gebied van privacy en veiligheid en kunnen we volledig aan jouw wensen aanpassen.


Bekijk bestelplatform


Populaire categorieën

Verstelbaar bureau voor thuis

Als je de hele dag thuiswerkt, is het belangrijk dat je ook hier beschikt over een bureau dat je aan jouw wensen kunt aanpassen. Door het bureau op de juiste hoogte in te stellen, voorkom je op den duur vervelende nek-, rug- en polsklachten. Het instellen van je bureau kan elektrisch, via een slinger of door de hoogte van de poten aan te passen. Een verstelbaar bureau kun je meestal 20 cm in hoogte aanpassen. Bij een zit sta bureau is dit 60 cm.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Gratis ontwerp door interieurarchitect

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Lees onze laatste blogs!

Veilig thuiswerken? Het belang van ICT én ergonomie

Wij merken dat bedrijven vooral de organisatie een uitdaging vinden. Stel je ‘gewoon’ budget beschikbaar of wil je controle houden op welke bureaus en bureaustoelen er worden besteld?

Lees meer

Bureaus en bureaustoelen vergoeden als werkgever?

Als de werkgever ervoor kiest om de werknemer thuis te voorzien van ergonomische kantoormeubelen, die de werknemer na uitdiensttreding niet hoeft in te leveren, valt deze voorziening onder de noemer loon.

Lees meer

Thuiswerkplek inrichten: hier moet u op letten

Misschien wel de belangrijkste vraag bij het inrichten van een kantoor aan huis: waar gaat u zitten? Welke ruimte het beste past, hangt af van waarvoor u de werkplek allemaal wilt gebruiken.

Lees meer

Contact opnemen met Desko

Heb je een vraag over een van de thuiswerkplekken in ons assortiment of wil je meer weten over het inrichten van de thuiswerkplek? Neem voor deze en al je andere vragen gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch via 020 - 4801020 of door een e-mail te sturen naar info@desko.nl. Onze specialisten staan voor je klaar en voorzien je graag van advies.

 • Adam Cradle
 • Daily Office
 • Interstuhl
 • Beta Bureaustoelen
 • Vitra
 • Robberechts
 • Herman Miller
 • Voortman
 • Swan
 • Vepa
 • MDD
 • Scab
 • Filex
 • Zuiver
 • De Vorm

Contact met Desko

Informatie aanvragen 020 4801020