Winkelwagen

Tweedehands kantoorkasten

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

TWEEDEHANDS KANTOORKAST KOPEN BIJ DESKO

Heeft u extra opbergruimte nodig, maar geeft u liever niet te veel uit aan nieuwe kantoormeubelen? Dan bieden onze gebruikte kantoorkasten uitkomst. In het uitgebreide assortiment van Desko vindt u gebruikte kantoorkasten met verschillende toepassingen voor een aantrekkelijke prijs. En doordat de kantoorkasten uitsluitend van kwaliteitsmerken als Gispen, Robberechts en Aspa zijn, weet u zeker dat u nog vele jaren geniet van uw aankoop. 

VOORDELEN GEBRUIKTE KANTOORKAST KOPEN BIJ DESKO

Door onze ruime ervaring met het leveren van nieuwe en tweedehands kantoormeubelen, profiteert u bij Desko altijd van de volgende voordelen:

  • Direct leverbaar uit onze grote eigen voorraad
  • Altijd met vier tot zes jaar garantie
  • Gratis bezorgd
  • Gratis gemonteerd

KIEZEN VAN EEN KANTOORKAST

Welke eisen stelt u aan een kast? Gebruikt u de kast alleen voor opslag of moet u regelmatig iets uit de kast pakken? Bewaart u belangrijke documenten in de kast en zijn er (wettelijke) eisen op het gebied van brandveiligheid? Voor elk opbergprobleem biedt Desko een oplossing. De kantoorkasten in ons assortiment zijn leverbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen en kleuren. De meeste van onze kasten zijn verkrijgbaar in de meeste gangbare kleuren.

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM

Zakelijke klanten zijn van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Onze ervaren verkoopadviseurs voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Desko Kantoormeubelen Amsterdam
Herwijk 12
1046 BC Amsterdam
T: 020 480 1020
E: info@desko.nl

Op onze contactpagina vindt u de actuele openingstijden van onze showrooms.  

CONTACT OPNEMEN MET DESKO

Desko.nl kan u op verschillende manieren helpen met het uitkiezen van de juiste opbergkasten. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken we u contact met ons op te nemen via 020 480 1020 of door een mail te sturen naar info@desko.nl. Via de chat rechts onderaan op onze website start u gelijk een gesprek met een van onze medewerkers.

Contact met Desko