Winkelwagen

Kantoormeubilair

Bij Desko kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kantoormeubelen, ongeacht de grootte van je kantoor. Je vindt bij ons bureaus, stoelen, kasten, ladeblokken, akoestische oplossingen en meer. Met onze grote focus op duurzaamheid en de circulaire economie, bieden we je verschillende oplossingen voor het hergebruiken en recyclen van kantoormeubilair. Bekijk ons aanbod kantoormeubilair en bestel eenvoudig online.

Een greep uit onze merken

Adam_Cradle_Logo
Daily_office_logo
logo-interstuhl
vepa-logo
Beta_logo
vitra

Kantoormeubilair


Van losse bureaus tot een complete thuiswerkplek: bij Desko vind je alles wat je nodig hebt om ergonomisch te werken. Ons assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uitsluitend uit kantoormeubilair van kwaliteitsmerken, waardoor je zeker weet dat je met gemak vele jaren van je aankoop geniet.


Duurzame en circulaire focus

We zetten in op het hergebruiken van kantoormeubelen en bieden je een groot assortiment tweedehands en refurbished kantoormeubelen. Daarnaast kun je de specialisten van Desko inschakelen voor duurzame en circulaire kantoorinrichting.

Behoefte aan advies op maat?

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

Jarenlange ervaring met kantoorinrichting

Desko Kantoormeubelen heeft al vele bedrijven, scholen en instellingen voorzien van een compleet nieuwe kantoorinrichting. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Lees meer over circulaire en duurzame kantoorinrichting of laat je inspireren door een kijkje te nemen op onze projectenpagina.

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Tevreden klanten die je voorgingen

aegon_1_

Aegon (3.500 thuiswerkplekken)

“Ik heb Desko meegemaakt van proposal tot en met de nazorgfase. Bij de proposal hadden we vanuit HR al een goed gevoel over wat ze te bieden hadden. Gedurende implementatie is er heel prettig samengewerkt, en werd er goed meegedacht in het vormen van een helder en eenvoudig proces voor Aegon. Na de implementatie waren de lijntjes kort, wat maakt dat er weinig problemen waren na de implementatie.”

Klimaatroute_1_

Klimaatroute (Circulair inrichten)

"Wij zijn een groeiend bedrijf in de duurzaamheidssector en waren op zoek naar een partner die ons verder kon helpen bij het leveren van een circulair kantoorinterieur. DESKO is hierin onze vaste partner geworden. Tweedehands kantoormeubilair maken zij weer als nieuw. Hierdoor hoeven wij niet in te leveren op kwaliteit en looks, terwijl we een verantwoorde keuze maken, die ook nog eens scheelt in de portemonnee. Wat ons betreft een win-win-win situatie!"

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Contact met Desko