Winkelwagen

Kantoormeubilair


Van losse bureaus tot een complete thuiswerkplek: bij Desko vind je alles wat je nodig hebt om ergonomisch te werken. Ons assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uitsluitend uit kantoormeubilair van kwaliteitsmerken, waardoor je zeker weet dat je met gemak vele jaren van je aankoop geniet.


Duurzame en circulaire focus

We zetten in op het hergebruiken van kantoormeubelen en bieden je een groot assortiment tweedehands en refurbished kantoormeubelen. Daarnaast kun je de specialisten van Desko inschakelen voor duurzame en circulaire kantoorinrichting.

Behoefte aan advies op maat?


Kantoormeubilair van A-merken


In ons assortiment vind je uitsluitend kwaliteitsmerken. Bureaus, vergaderstoelen en bureaustoelen die je bij ons koopt, gaan dus altijd met gemak vele jaren meegaan.


Alle merken

Populaire categorieën

Jarenlange ervaring met kantoorinrichting

Desko Kantoormeubelen heeft al vele bedrijven, scholen en instellingen voorzien van een compleet nieuwe kantoorinrichting. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Lees meer over circulaire en duurzame kantoorinrichting of laat je inspireren door een kijkje te nemen op onze projectenpagina.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Gratis ontwerp door interieurarchitect

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

Lees meer over circulaire kantoorinrichting

Vragen over kantoormeubilair kiezen?

Van het kiezen van de beste bureaustoel tot advies over de ideale bureauhoogte: onze ervaren medewerkers denken graag met je mee! Neem contact met ons op via 020 480 1020 of plan een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom in Amsterdam. We ontdekken graag wat we voor je kunnen betekenen!

Contact met Desko