Winkelwagen
Mijn Offerte

Tweedehands vergaderstoelen

Desko heeft een uitgebreid assortiment tweedehands / gebruikte vergaderstoelen en overig vergadermeubilair voor kantoorgebruik. Wij zijn het adres voor gebruikte en nieuwe stoelen tegen aantrekkelijke prijzen. Je vindt bij ons diverse soorten stoelen in diverse soorten en uitvoeringen. Van zeer eenvoudig tot luxe designstoelen met alle comfort van dien.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Nieuwe Tweedehands vergaderstoelen?

    We helpen je graag!

    Ben je op zoek naar kantoorinrichting die perfect aansluit op je bedrijf, het pand, het personeel en al je wensen en behoeften? Onze interieuradviseurs gaan graag met je in gesprek!

per pagina

KIES DE JUISTE STOEL

Op uw vergaderstoelen zitten zowel uw eigen werknemers als (toekomstige) klanten. Het ligt dus voor de hand dat u zich afvraagt hoe u een goede keuze kunt maken. Waar let u op en wat is een geschikte stoel voor uw mate van gebruik en lichaamspostuur? En hoe kiest u een geschikte bureaustoel als u voor meerdere mensen een keuze moet maken? Wij geven u hierover graag advies.

BENT U OP ZOEK NAAR NIEUWE VERGADERSTOELEN? KLIKT U DAN HIER

ADVIES GEWENST?

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele vergaderstoel tot een veelvoud aan kantinestoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod kantoorstoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in 1 van onze showrooms!

Contact met Desko