Duurzaam , Uitgelichte blogs

Daarom houden wij van tweedehands kantoormeubelen – Desko

Bij Desko Kantoormeubelen zijn we een groot voorstander van het opnieuw gebruiken van kantoormeubelen en we zijn trots op ons grote aanbod tweedehands kantoormeubelen. Maar wat maakt de keuze voor gebruikte kantoormeubelen nou zo aantrekkelijk? Dat vertellen we je graag in dit blog!

Tweedehands kantoormeubelen zijn goedkoper

Een tweedehands bureau of tweedehands bureaustoel is natuurlijk een stuk minder prijzig dan een nieuwe variant. Dat is fijn wanneer je als consument een thuiswerkplek bestelt, maar ook onze zakelijk klanten zijn enthousiast. Als je 100 gebruikte bureaustoelen bestelt, bespaar je al snel vele euro’s!

Tweedehands kantoormeubelen zijn een duurzame keuze

Voor de productie van nieuwe bureaus en bureaustoelen zijn grondstoffen nodig. Daarnaast worden nieuwe producten verpakt in plastic en/of karton en meerdere keren vervoerd voordat ze bij jou in huis of op kantoor staan. Door te kiezen voor tweedehands kantoormeubelen is dit allemaal niet nog eens nodig, waardoor de impact op het milieu afneemt.

Ook tweedehands kantoormeubelen kun je nog lang gebruiken

Professionele kantoormeubelen van kwaliteitsmerken zijn vaak zo gemaakt dat ze met gemak vele tientallen jaren mee kunnen. Dus als je een krasje op het tafelblad niet erg vindt, bespaar je al snel vele honderden euro’s. Bureaustoelen zijn bovendien relatief eenvoudig te vernieuwen door alleen het gestoffeerde deel van de stoel te vervangen. Als we de meubels eerst opknappen, spreken we van refurbished kantoormeubelen.

Stimuleren van lokale economie

Een keuze voor tweedehands is vaak een keuze voor lokaal. De supply chain voor nieuwe kantoormeubelen bestaat vaak uit grondstoffen die van over de hele wereld komen, terwijl dit bij een tweedehands kantoormeubel niet zo is. Ook stimuleer je vaak de lokale werkgelegenheid door te kiezen voor refurbished kantoormeubelen.

Projectinrichting met tweedehands kantoormeubelen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het inrichten van je kantoor of wil je graag direct een vrijblijvende offerte opvragen voor de levering van tweedehands bureaus en bureaustoelen? De specialisten van Desko Kantoormeubelen staan voor je klaar. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 020 - 4801020. Een bericht mag ook. Dit kan naar info@desko.nl.

Eerdere projecten bekijken van Desko Kantoormeubelen

We voorzagen al vele tevreden opdrachtgevers van een nieuwe kantoorinrichting met (deels) tweedehands kantoormeubelen. Op onze projectenpagina vind je onze nieuwste projecten!

Tweedehands thuiswerkplekken bestellen voor medewerkers?

Dat kan via een gepersonaliseerde bestelomgeving. Jij laat Desko weten welke kantoormeubelen je wilt aanbieden en wij ontwikkelen een speciale pagina waarop jouw medewerkers eenvoudig een bestelling kunnen plaatsen. Oftewel: minimale administratieve lasten en jij houdt controle over hoe het budget wordt besteed.

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

Heb je een vraag over het kopen van tweedehands kantoormeubelen in onze webshop of wil je graag advies van onze specialisten over het inrichten van je kantoor met tweedehands kantoormeubelen? Team Desko gaat graag voor je aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op via 020 - 4801020 of door een bericht te sturen naar info@desko.nl.