Winkelwagen
Mijn Offerte

24-uurs bureaustoelen

Voor de werkzaamheden en beroepen die onafgebroken doorgaan, is het hebben van een 24-uurs stoel een must. Deze stoelen zijn ergonomisch en hebben een ontspannen en comfortabele zithouding. De 24-uurs bureaustoelen zijn snel en gemakkelijk naar wens in te stellen en speciaal ontworpen voor intensief gebruik.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

VERSCHIL 24-UURS STOEL EN KANTOORSTOEL:

  • Een 24-uurs stoel onderscheidt zich van een kantoorstoel doordat de 24-uurs stoel is uitgevoerd met een steviger mechaniek, maar ook zijn de stoffering en overige materialen sterker.
  • De 24-uurs stoelen hebbben een 24-uurs test ondergaan waardoor de stoel het label “24-uurs” kan krijgen. Eén van de certificaten is bijvoorbeeld de TUV.
  • Alle 24-uurs stoelen voldoen aan de huidige ergonomische en arbo-normen waaronder de EN-1335 en/of NPR-1813.


ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele bureaustoel tot een veelvoud aan directie bureaustoelen of ergonomische bureaustoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! WIj helpen u graag met het kiezen van een nieuwe 24-uurs bureaustoel!

Contact met Desko