Mijn winkelwagen

24-uurs bureaustoelen

24-uurs bureaustoelen zijn uitermate geschikt om 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar te gebruiken. Stoelen zijn 24 uur per dag in gebruik door bijvoorbeeld mensen met wisselende diensten, zoals ploegendienst van meldkamers en controlekamers.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

VERSCHIL 24-UURS STOEL EN KANTOORSTOEL:

  • Een 24-uurs stoel onderscheidt zich van een kantoorstoel doordat de 24-uurs stoel is uitgevoerd met een steviger mechaniek, maar ook zijn de stoffering en overige materialen sterker.
  • De 24-uurs stoelen hebbben een 24-uurs test ondergaan waardoor de stoel het label “24-uurs” kan krijgen. Eén van de certificaten is bijvoorbeeld de TUV.
  • Alle 24-uurs stoelen voldoen aan de huidige ergonomische en arbo-normen waaronder de EN-1335 en/of NPR-1813.


ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele bureaustoel tot een veelvoud aan directie bureaustoelen of ergonomische bureaustoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! WIj helpen u graag met het kiezen van een nieuwe 24-uurs bureaustoel!

Contact met Desko