Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting bij besteding vanaf €500 in de shop. Gebruik code #BLOEI 

Opkoper kantoormeubilair


Door onze jarenlange ervaring als opkoper van kantoormeubilair beschikt Desko Kantoormeubelen over het vakmanschap om je gehele kantoorinrichting binnen een paar dagen te demonteren en te verhuizen. Samen met onze projectleider maak je een planning en ons team met ervaren monteurs en chauffeurs levert je kantoor zo snel mogelijk leeg op.


Wil je kantoormeubelen verkopen?

Neem contact met ons op via 020 480 1020 of vul onderstaand formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor het bepalen van de restwaarde.


Verkoper én opkoper van kantoormeubelen


Bij Desko Kantoormeubelen heb je de keuze uit een gevarieerd assortiment met nieuwe en tweedehands kantoormeubelen kwaliteitsmerken als AhrendRobberechts en Swan. Wat je ook zoekt: Desko heeft het! Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs in onze showroom in Amsterdam of bekijk ons assortiment in de webshop.


Alle kantoormeubelen


Zo gaan we te werk

Voor het opkopen van je gebruikte kantoormeubelen hanteren we een aantal vaste stappen en spelregels. Zo weet je precies waar je aan toe bent:

Contact opnemen

Je neemt contact met ons op via het contactformulier, door te bellen naar 020 480 1020 of een mail te sturen naar info@desko.nl. Vervolgens plannen we een afspraak in.

We komen bij je langs

We komen bij je langs en inventariseren de restwaarde van je meubilair. Na deze afspraak ontvang je een prijsvoorstel.

Ophalen

Ga je akkoord? Dan stel je samen met de projectleider van Desko een planning op voor het demonteren en ophalen van de meubels. Indien gewenst leveren we het kantoor bezemschoon op.

Of vervangen?

Uiteraard kun je jouw oude kantoormeubelen ook laten vervangen door nieuwe exemplaren, die we bij je komen bezorgen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om kantoormeubelen te huren of te leasen.

Populaire categorieën

Ontvangen

1121 Producten

Bureaus

819 Producten

Zitten

472 Producten

Werkplek thuis

28 Producten

Opbergen

181 Producten

Vergaderen

1331 Producten

Directie

195 Producten

Kantine

335 Producten

Schoolmeubilair

11 Producten

Akoestiek

107 Producten

Bureauaccessoires

168 Producten

Fun

18 Producten

Buitenmeubilair

58 Producten

Circulair je kantoor inrichten

Grote multinationals wisselen regelmatig van kantoorinrichting en schrijven bureaus, stoelen en ander meubilair af terwijl dit nog een keer gebruikt kan worden. Als voorstander van circulair inrichten heeft Desko zich ontwikkeld tot dé specialist in hergebruik. Door middel van meubelrestauratie zorgen onze meubelmakers ervoor dat gebruikte kantoormeubelen een tweede of derde leven krijgen. Benieuwd naar wat we allemaal kunnen doen? Via onderstaande links lees je meer over:

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

CREËER JE EIGEN

THUISWERKWEBSHOP

mockup-thuiswerkplek

Recente circulaire projecten

ZIVVER

Desko leverde Zivver een  kantoorinrichting, waar nieuw en hergebruikt gaaf gemixt zijn. Modern fris en perfect in lijn met de huisstijl.

Lees meer over dit project

Midocean

Voor Midocaen zijn 30 complete werkplekken ingenomen. De meubelmakers knapten de meubelen op en gaven ze een tweede leven.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Tevreden klanten die je voorgingen

aegon_1_

Aegon (3.500 thuiswerkplekken)

“Ik heb Desko meegemaakt van proposal tot en met de nazorgfase. Bij de proposal hadden we vanuit HR al een goed gevoel over wat ze te bieden hadden. Gedurende implementatie is er heel prettig samengewerkt, en werd er goed meegedacht in het vormen van een helder en eenvoudig proces voor Aegon. Na de implementatie waren de lijntjes kort, wat maakt dat er weinig problemen waren na de implementatie.”

Klimaatroute_1_

Klimaatroute (Circulair inrichten)

"Wij zijn een groeiend bedrijf in de duurzaamheidssector en waren op zoek naar een partner die ons verder kon helpen bij het leveren van een circulair kantoorinterieur. DESKO is hierin onze vaste partner geworden. Tweedehands kantoormeubilair maken zij weer als nieuw. Hierdoor hoeven wij niet in te leveren op kwaliteit en looks, terwijl we een verantwoorde keuze maken, die ook nog eens scheelt in de portemonnee. Wat ons betreft een win-win-win situatie!"

Meer lezen over circulaire kantoorinrichting?

Circulaire kantoorinrichting

We vertellen je graag meer over hergebruik

Hoe creëer je een circulaire kantoorinrichting?

Op zoek naar een duurzame en verantwoorde manier om je kantoor in te richten? Dan is circulaire kantoorinrichting wellicht iets voor jou! Dit richt zich op het hergebruiken en recyclen van materialen, waardoor er minder afval ontstaat en je de ecologische voetafdruk van jouw kantoor verkleint. Een circulaire kantoorinrichting is de perfecte manier om duurzaamheid in de praktijk te brengen.

Lees meer

Een moderne kantoorinrichting, waar herken je dit aan?

Veruit de meest gekozen kantoorinrichtingsstijl van dit moment is modern. Je herkent een moderne kantoorinrichting aan het strakke en moderne meubilair en de luxe, warme en kwalitatieve uitstraling. Daarbij worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd en staan rust en sfeer centraal.

Lees meer

Flexplekken op kantoor? Zo richt je het kantoor flexibel in!

Het inzetten van flexplekken is één van de aanhoudende kantoortrends in 2023. Toch is niet elk kantoor hierop afgestemd en wordt het tijd om het kantoor flexibel in te richten. Investeren in flexibele werkplekken is zeker de moeite waard! Je leest hier meer over de voordelen van een flexibele kantoorinrichting.

Lees meer

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

Heb je een vraag over circulaire kantoorinrichting of het opkopen van kantoormeubelen door Desko? Neem voor deze en al je andere vragen contact met ons op via 020 480 1020 of stuur een bericht naar info@desko.nl. We staan graag voor je klaar!

Onze merken

Contact met Desko

Offerte aanvragen 020 4801020