Nieuws

Desko verovert top 10 plek in de mt/sprout /MT1000

We hebben geweldig nieuws: Desko behoort volgens het onafhankelijke onderzoek van MT/Sprout tot de top 10 beste dienstverleners in de categorie kantoorinrichting! In de altijd veranderende wereld van zakelijke dienstverlening hebben we ons in korte tijd weten te onderscheiden en zijn we nu voor het eerst vertegenwoordigd in de /MT1000 ranglijst van beste dienstverleners. In dit blog vertellen we je graag meer over deze fantastische eer en wat ons zo uniek maakt.

Een nieuwe naam in de lijst

In 2021 kwam de naam Desko nog niet voor op de ranglijsten van de MT1000, maar gelukkig kan er in een jaar tijd veel gebeuren. In 2022 zijn we er namelijk in geslaagd om op de 9e plaats te eindigen in de MT1000 ranglijst. En het mooiste hieraan? We hebben de hele runner-up lijst overgeslagen en meteen een plek veroverd in de top 10. Daardoor zijn we extra trots dat onze klanten onze dienstverlening zo snel, zo goed beoordelen en we erkenning krijgen voor onze inzet.

De MT1000: een betrouwbare graadmeter

De MT1000 ranglijst is een jaarlijks onderzoek van MT/Sprout onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Amsterdam Centre for Business Innovation en omvat 63 verschillende vakgebieden, verdeeld over 5 hoofdcategorieën. In 2022 stonden er maar liefst 2.152 bedrijven op de lijst, dus onze prestatie is écht iets om trots op te zijn.

Rangschikking

De rangschikking van bedrijven in de MT1000 wordt bepaald op basis van drie factoren: de Net Promotor Score (NPS), de waardering op de drie dimensies van Treacy en Wiersema (klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering) en het aantal respondenten dat contact had met een leverancier. De bedrijven die de ranglijsten aanvoeren worden dus niet alleen erg goed gewaardeerd door hun klanten, het zijn ook relatief veel klanten die voor deze bedrijven kiezen.

Beoordelingen op verschillende gebieden

Onze mooie 9e plek in de MT1000 voor kantoorinrichting hebben we dus te danken aan de beoordelingen van onze klanten op diverse criteria. Zo staan we op nummer 8 als het gaat om de Net Promotor Score (NPS), wat betekent dat onze klanten zeer tevreden zijn en ons graag aanbevelen aan anderen. Daarnaast scoren we 4 sterren op klantgerichtheid, 4 sterren op productleiderschap en 4 sterren op excellente uitvoering. Dus ja, we mogen best trots zijn op onszelf!

Onze entree in de MT1000 ranglijst is echt een prestatie om trots op te zijn en het laat zien dat we als Desko een van de beste dienstverleners zijn op het gebied van kantoorinrichting. We willen jullie, onze gewaardeerde klanten en partners, bedanken voor het vertrouwen en de steun die jullie ons gegeven hebben. We hadden deze mijlpaal nooit zonder jullie kunnen bereiken!

Bedankt voor de erkenning en waardering

Met deze erkenning zijn we nóg gemotiveerder om onze dienstverlening verder te verbeteren en ons aanbod uit te breiden om aan de vraag en verwachtingen van onze klanten te voldoen. We blijven innoveren, luisteren naar jullie feedback en streven ernaar om de beste oplossingen en service te bieden op het gebied van kantoorinrichting. Laten we samen blijven groeien en nog meer successen vieren!

Direct de plannen voor je nieuwe kantoorinrichting of projectinrichting bespreken? De adviseurs van Desko staan voor je klaar, dus neem contact met ons op via 020 480 1020 of info@desko.nl.