Winkelwagen  
Mijn Offerte

Projectinrichting


De specialisten van Desko vinden de perfecte projectinrichting voor jouw bedrijfspand. We luisteren graag naar je ideeën, wensen en visie, en vertalen dat graag naar een ontwerp dat perfect aansluit op je bedrijf en organisatie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe inrichting voor je horecaonderneming, kantoortuin, onderwijsinstelling, bedrijfskantine of complete projectinrichting voor het hele pand, onze adviseurs maken graag een ontwerp op maat. Samen werken we aan jouw droomproject. Geen uitdaging is ons te groot!

Projectinrichting door Desko

Desko is dé aangewezen specialist voor unieke en op maat gemaakte projectinrichtingen. Bij ons profiteer je van:

  • Volledige ontzorging van a tot z
  • Specialist in duurzame projectinrichting
  • Complete inrichtingen voor ieder soort project

Wil je meer informatie of direct een vrijblijvend gesprek aanvragen met een van onze projectadviseurs? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

Ja, ik wil meer informatie 020 480 1020

STAPPENPLAN VOOR PROJECTINRICHTING DOOR DESKO

Ben je benieuwd hoe projectinrichting bij Desko in zijn werk gaat? We leggen het je graag uit aan de hand van onderstaand stappenplan. Bij ieder soort project van Desko ben je nauw betrokken bij het proces en de uitvoering ervan. Zo houd je controle en overzicht, en realiseren we samen je droomproject. Bij vragen over het stappenplan of voor meer informatie neem je contact op met onze projectadviseurs.

Projectinrichting_stappenplan_1

STAP 1: INFORMATIE AANVRAGEN

De make-over van je bedrijfsruimte- of pand begint bij het aanvragen van informatie bij de experts van Desko. Op basis van je wensen, voorkeuren, stijl en type organisatie gaan we in gesprek over het beste ontwerp voor jouw project.

Projectinrichting_stappenplan_2

STAP 2: BEZOEK PROJECTADVISEUR

Na het eerste contact, plannen we een afspraak in met een van onze adviseurs, om de mogelijkheden en het plan te bespreken. We komen graag bij je langs, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons in Amsterdam.

Projectinrichting_stappenplan_3

STAP 3: PLAN ONTWERP & TEKENINGEN

Nadat we alle informatie hebben verzameld en je visie hebben besproken, beginnen we met het eerste ontwerp. We houden je continu op de hoogte en vragen om feedback, zodat je nauw betrokken blijft en we samen tot het perfecte ontwerp komen.

shutterstock_1609331017

STAP 4: SAMEN PLAN BESPREKEN

Is het ontwerp van je project naar wens? Dan bespreken we samen de vervolgstappen van het plan. Goede en duidelijke communicatie over de uitvoering van het project is belangrijk, om zo efficiënt mogelijk te werken.

shutterstock_543880450

STAP 5: OVERZICHT INVESTERING

Onderdeel van iedere projectinrichting op maat is het opstellen van een duidelijk kostenplaatje. In de offerte vind je een overzicht van de verwachte kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

shutterstock_719542471

STAP 6: OPDRACHTVERSTREKKING

Ga je akkoord met de opgestelde offerte? Dan gaan we direct van start! Onze projectmanagers zetten de opdrachten uit bij de desbetreffende uitvoerders, leveranciers en monteurs. Uiteraard houden we je steeds op de hoogte van de voortgang.

shutterstock_602578049

STAP 7: PROJECTPLANNING

De projectplanning maken we natuurlijk niet voor niets. Daarom houden we altijd een oogje in het zeil en checken we of alles nog loopt volgens plan. Mocht er iets uitlopen of juist sneller klaar zijn, dan laten we het je direct weten.

1519735942

STAP 8: OPLEVERING

Onze monteurs leveren en monteren alle meubels en zorgen ervoor dat alles gereed is voor de oplevering. De afronding en oplevering van jouw projectinrichting is natuurlijk reden voor een feestje, dat we graag samen met je vieren!

shutterstock_2156172071

STAP 9: NAZORG

Onze dienstverlening houdt niet op bij de oplevering, want bij Desko vinden we de nazorg net zo belangrijk. We blijven beschikbaar voor vragen, nabestellingen of eventuele aanpassingen aan je projectinrichting. We staan altijd voor je klaar.

KIES VOOR DESKO VOOR JOUW PROJECTINRICHTING

Je kent Desko misschien als specialist in kantoormeubelen en -inrichting, maar we zijn ook expert op het gebied van projectinrichting voor diverse bedrijven en sectoren. Omdat we samenwerken met diverse ontwerpers, leveranciers, monteurs, uitvoerders en andere disciplines, zijn we dé aangewezen partij voor projectinrichting van a tot z. Dit betekent dat we je volledig ontzorgen, zodat je zelf nergens meer aan hoeft te denken en je volledig kunt blijven focussen op het runnen van je bedrijf.


JE INRICHTING ALS VERLENGSTUK VAN JE BEDRIJF

We vinden het belangrijk dat je project perfect aansluit op je onderneming, personeel, stijl en werkwijze. Daarnaast vinden we dat de inrichting van je bedrijfspand moet bijdragen aan werkgeluk, duurzaamheid en het succes van je bedrijf. Daarom werkt Desko niet voor je, maar met je. We zijn pas tevreden, als jij dat ook bent! Wil je de inrichting van je bedrijfspand een make-over geven, zonder de identiteit van je organisatie te verliezen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons en we creëren samen de meest inspirerende en esthetische werkomgeving voor jou en je werknemers.


020 480 1020 INFO@DESKO.NL

Waarom Desko?

Als koploper in duurzaamheid presenteert Desko een overvloed aan duurzame kantoormeubelen, waarmee we ons profileren als dé specialist in milieubewuste kantoorinrichting. Onze aanpak is altijd duurzaam en het liefst circulair. Door voor duurzame meubels te kiezen, draag je bij aan het Nationaal Programma Circulaire Economie én geniet je van een stijlvolle en toekomstgerichte werkplek.

Dankzij meer dan 70 jaar ervaring in de branche, bieden onze adviseurs betrouwbare en deskundige inzichten. We gaan altijd een stap verder om een uitstekende klantenservice en ondersteuning te bieden, vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van je droomproject.

We zijn er trots op dat we ISO 9001, ISO 14001 en FSC® gecertificeerd zijn, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteits- en milieubeheer en ons inzetten voor het behoud en beheer van bossen wereldwijd. Bovendien behoren we tot de top 10 van de MT1000 in de categorie beste kantoorinrichter 2022 - een prestatie die we met trots vieren!

CIRCULAIRE EN DUURZAME PROJECTINRICHTING

Bij Desko kijken we graag naar de toekomst en die ziet er groen uit! Door in onze ontwerpen gebruik te maken van tweedehands of circulaire meubels, creëren we een duurzame projectinrichting. Ook de nieuwe (kantoor)meubels die we gebruiken zijn duurzaam geproduceerd. Zo verlaag je niet alleen de ecologische voetafdruk van je bedrijf, maar geef je ook het goede voorbeeld voor een betere wereld voor mens, dier en milieu. Uiteraard lever je niet in op kwaliteit, design en functionaliteit. We laten je graag zien hoe je je bedrijf zowel duurzaam en ergonomisch als esthetisch en uniek inricht.

RECENTE PROJECTINRICHTINGEN IN BEELD

Benieuwd naar onze eerdere projectinrichtingen? Bekijk een onze projecten in beeld.

Het Spaansche hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

L'OREAL BEDRIJFSRESTAURANT

Desko heeft voor L’Oréal het volledige project van A t/m Z gerealiseerd. Van idee tot een bijzonder maatwerkplan binnen een strakke deadline uitgevoerd. Een zeer bijzonder project!

Lees meer over dit project

MEDIA COLLEGE AMSTERDAM

Het Media college Amsterdam is een broedplaats voor de creatieve geesten onder ons.

Lees meer over dit project

VRAAG EEN GRATIS ADVIESGESPREK AAN

Happy people & better nature. Ga het gesprek aan met de projectinrichters van Desko en werk samen aan een betere werkomgeving en meer werkgeluk. Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag!

Hoe kunnen we je helpen?

ONTMOET ONZE PROJECTADVISEURS

Onze ervaren projectadviseurs stellen zich graag aan je voor. Wil je deze knappe koppen in het echt ontmoeten onder het genot van een kopje koffie? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan via bovenstaand formulier. Je bent van harte welkom in onze showroom in Amsterdam om de mogelijkheden en je wensen voor projectinrichting te bespreken.

Duurzame en circulaire specialist sinds 1952

Vriendelijk en merkonafhankelijk advies

Voorraad, montage en service in eigen beheer

Lees onze laatste blogs!

Hoe creëer je een circulaire kantoorinrichting?

Op zoek naar een duurzame en verantwoorde manier om je kantoor in te richten? Dan is circulaire kantoorinrichting wellicht iets voor jou! Dit richt zich op het hergebruiken en recyclen van materialen, waardoor er minder afval ontstaat en je de ecologische voetafdruk van jouw kantoor verkleint. Een circulaire kantoorinrichting is de perfecte manier om duurzaamheid in de praktijk te brengen.

Lees meer

Een moderne kantoorinrichting, waar herken je dit aan?

Veruit de meest gekozen kantoorinrichtingsstijl van dit moment is modern. Je herkent een moderne kantoorinrichting aan het strakke en moderne meubilair en de luxe, warme en kwalitatieve uitstraling. Daarbij worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd en staan rust en sfeer centraal.

Lees meer

Flexplekken op kantoor? Zo richt je het kantoor flexibel in!

Het inzetten van flexplekken is één van de aanhoudende kantoortrends in 2023. Toch is niet elk kantoor hierop afgestemd en wordt het tijd om het kantoor flexibel in te richten. Investeren in flexibele werkplekken is zeker de moeite waard! Je leest hier meer over de voordelen van een flexibele kantoorinrichting.

Lees meer

MEER WETEN OVER PROJECTINRICHTING DOOR DESKO?

Voor meer informatie over projectinrichting door Desko of om alvast even kennis te maken met een van onze projectadviseurs neem je contact met ons op via info@desko.nl of 020 480 1020. We vertellen je graag alles over het duurzaam, functioneel en esthetisch inrichten van je bedrijfspand.

Liever in het echt kennismaken? Je bent ook van hart welkom in onze showroom in Amsterdam, waar onze projectadviseurs je graag voorzien van uitgebreid advies en de laatste trends in de wereld van bedrijfsinrichtingen.

Onze merken

Contact met Desko

Offerte aanvragen 020 4801020