Winkelwagen
Mijn Offerte
slider-project_2

Het Spaansche Hof


Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag. De adembenemende ruimtes worden gebruikt voor verschillende events en als vergaderzalen en spreekruimtes; hier is het meubilair dan ook op aangepast. Het resultaat mag er wezen! Het meubilair gaat volledig op in deze prachtige ruimtes. De moderne stijl van de nieuwe inrichting past perfect bij deze imposante bouwstijl en authentieke details en het oude meubilair.

211102175352.Audientiezaal-Spaansche-hof-423-P.resized.1280x0

Opgeleverd

2021

Diensten

Volledige inrichting van de verschillende eventzalen.

Kantoormeubelen

Desko heeft in dit unieke pand meerdere event zalen ingericht en leverde onder andere stoelen, tafels, klaptafels en fauteuils.

1519735942
balzaal-7
Het-Spaansche-Hof-4
1536136399
1518709328
Salle-a-manger-SPaansche-Hof-1280x854

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko