Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting bij besteding vanaf €500 in de shop. Gebruik code #BLOEI 

slider-project_2

Het Spaansche Hof


Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag. De adembenemende ruimtes worden gebruikt voor verschillende events en als vergaderzalen en spreekruimtes; hier is het meubilair dan ook op aangepast. Het resultaat mag er wezen! Het meubilair gaat volledig op in deze prachtige ruimtes. De moderne stijl van de nieuwe inrichting past perfect bij deze imposante bouwstijl en authentieke details en het oude meubilair.

211102175352.Audientiezaal-Spaansche-hof-423-P.resized.1280x0

Opgeleverd

2021

Diensten

Volledige inrichting van de verschillende eventzalen.

Kantoormeubelen

Desko heeft in dit unieke pand meerdere event zalen ingericht en leverde onder andere stoelen, tafels, klaptafels en fauteuils.

1519735942
balzaal-7
Het-Spaansche-Hof-4
1536136399
1518709328
Salle-a-manger-SPaansche-Hof-1280x854

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

DSI

Desko leverde DSI een een totale renovatie van de bedrijfsruimte. Klassiek modern, kleurrijk en sfeervol ingericht - het kantoor van DSI.

Lees meer over dit project

DE JONG DUKE

Eigentijds, kleurrijk en geheel in huisstijl ingericht - het kantoor van de Jong Duke. Desko leverde De Jong Duke een een totale renovatie van het bedrijfspand.

Lees meer over dit project

BAM HUIZEN

Desko heeft een jarenlange samenwerking met BAM, voor de inrichting van alle kantoren, projectlocaties en thuiswerkplekken. Modern, openlijk en geheel met de uniforme uitstraling ingericht - het kantoor van BAM te Huizen. 

Lees meer over dit project

Contact met Desko