Kantoormeubelen huren

Lease & Huur

Kantoormeubelen huren in plaats van kopen? U kunt geld besparen door kantoormeubelen te huren in plaats van kopen. Handig bij tijdelijk uitbreiding, een calamiteit of als u snel aan de slag wilt. Desko kan desgewenst morgen de kantoormeubelen al leveren. 

Vraag bij één van onze adviseurs wat het beste bij uw situatie past. Naast verhuur heeft Desko ook een concept ontwikkeld genaamd het 'Desko Totaal Interieurplan'. Hierbij wordt er gekeken naar alle aspecten die spelen bij de inkoop van kantoormeubels.

Ga direct naar een item in ons huurassortiment:

Werkplekken

Opbergen

Zitmeubilair

Schoolmeubilair

Buitenmeubilair

Overig assortiment

 

Advies

Desko levert hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele bureautafel tot een veelvoud aan werkplekken of call center. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar [email protected] of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met het vinden van uw huurmeubilair!