Product filters

Rolluikkast huren

Rolluikkast huren

vanaf 10,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (ex. btw) (12,10incl. btw)
vanaf 12,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (ex. btw) (14,52incl. btw)
vanaf 24,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (ex. btw) (29,04incl. btw)
vanaf 14,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (ex. btw) (16,94incl. btw)
vanaf 19,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (ex. btw) (22,99incl. btw)

Bij Desko kunt u terecht voor huurmeubilair! Heeft u niet alleen een rolluikkast nodig, maar een geheel nieuwe kantoorinrichting? Ook dit is mogelijk bij Desko. Onze medewerkers helpen u hier graag door middel van professioneel advies.

 

Een geschikte rolluikkast of archiefkast

Welke eisen stelt u aan een rolluikkast? Gaat u hem alleen gebruiken als opslagkast of moet hij ook brandveilig zijn? Bijvoorbeeld als u er belangrijke documenten in opbergt. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor zowel stalen als kunststof rolluiken. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en wit.

 

Liever een rolluikkast kopen? Klikt u dan hier

 

Wij leveren hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele rolluikkast tot een veelvoud daarvan. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag bij het vinden van een rolluikkast om te huren!