Desko kantoormeubelen en kantoorinrichting

Desko realiseert duurzame kantoorinrichtingen die perfect passen bij het DNA van je bedrijf. Samen creëren we een plek waar ergonomisch werken, prettig vergaderen, professioneel relaties ontvangen en maatschappelijk verantwoord ondernemen samenkomen. Door onze decennialange ervaring met het circulair inrichten van kantoren kunnen we elke klant, groot of klein, met raad en daad bijstaan.

Benieuwd naar hoe we dit doen? We adviseren over het aanschaffen van kantoormeubelen en kunnen de gehele kantoorinrichting van a tot z voor je regelen. We zijn gespecialiseerd in circulaire kantoorinrichting. Hierbij nemen we oude kantoormeubelen in en zetten ze opnieuw in de markt. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Kom langs in onze showroom om vrijblijvend kennis te maken of vraag eenvoudig online informatie op.

 

Desko's keuze

Nieuws

Je kantoor coronaproof inrichten?

Download onze infographic met 10 tips voor een coronaproof kantoor.

Lees meer

Nieuw product: de HomeFit voor je thuiswerkplek!

Thuiswerkplek zit/sta elektrisch HomeFit is een ergonomisch zit/sta bureau met het formaat van een schoenkastje en in de kleur van uw inrichting. Er wordt steeds meer vanuit huis gewerkt, niet iedereen heeft ruimte voor een volledige zit/sta werkplek zoals op kantoor.

Lees meer

​Bekijk onze referentieprojecten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u inspireren door onze referentieprojecten of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom in Amsterdam. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Gespecialiseerd in duurzame kantoorinrichting

Ons hart gaat sneller kloppen van het hergebruiken van kantoormeubelen en je vind bij ons dan ook een groot assortiment tweedehands kantoormeubelen en refurbished kantoormeubelen. Wil je je complete kantoor duurzaam inrichten? Dan inventariseren we met de waardescan kantoormeubilair je huidige kantoormeubelen en vertellen we je precies wat je kunt hergebruiken en wat aan er vervanging toe is.

Nieuw in ons assortiment

 • Eigen transport-
  en montagedienst
 • Scherpe
  prijsstelling
 • Snel leveren en
  grote eigen voorraad
 • Hoge
  kwaliteit
 • Sinds
  1952
 • meedenken, schetsen
  en ontwerpen
 • Landelijke
  dekking
 • Mogelijkheid voor het
  inruilen van kantoormeubelen
Bestsellers