Meubilair opkopen of opslaan

Meubilair over

Om te borgen dat overgebleven meubilair van uw organisatie niet op de afvalberg belandt sluiten wij voor uw organisatie volledig de keten, door uw meubilair op te kopen en/of op te slaan. Wij scannen ieder meubelstuk en geven deze een uniek identificatienummer, die inzicht geeft welke inventaris zich op welke locatie bevindt. Daarnaast geeft het weer welk merk, kwaliteit, geregistreerde gebruiksporen, huidige waarde, vervangingswaarde nieuw, waarde na Refurbish, afschrijving in staffels/tijd, foto van object en wat de Footprint is bij afvoer (CO2 / op de afvalberg).

Opkopen

Desko koopt al het overgebleven meubilair op verzoek van de klant op. Indien nodig, revitaliseert Desko dit meubilair (stofferen, deels vernieuwen, overspuiten etc...) en verkoopt Desko dit via haar kanalen door. Desko zal deze producten verkopen via de website www.desko.nl of via haar showroom te Amsterdam. Evens zullen wij aan- tonen dat het naar een eindklant in Nederland wordt geleverd.

Opslaan

Desko biedt ook de mogelijkheid om het teruggenomen meubilair kosteloos op te slaan in ons warehouse. Ieder item wordt in het warehouse voorzien van een unieke identificatienummer waardoor deze traceerbaar wordt voor u als klant. Uw opgeslagen inventaris in ons warehouse kunt u op ieder moment inzien via een voor u gemaakte digitale omgeving, zo weet u altijd exact wat er in de opslag staat. Samen bepalen we een percentage voor directe verkoop en een percentage voor opslag in ons warehouse voor uw opgeslagen meubilair.

 

Rekenvoorbeeld bij opslag

De klant ontvangt 10% extra bonus (provisie) over het netto rendement. Verkoopprijs minus vastgestelde inkoopprijs klant = netto rendement. Desko zal per kwartaal een gedetailleerde rapportage verzorgen. De door de klant te ontvangen bonus zal per kwartaal aan de klant worden overgemaakt. De vastgestelde inkoopprijzen zullen wij direct uitkeren.

Voordeel

Meubelstuk weer nodig?
Op de website kunt u de meubelstukken bekijken en een bestellingen plaatsen van de meubelstukken die u weer nodig heeft. Het meubilair kan geleverd worden door een (eigen) verhuisbedrijf, of eventueel door ons. Voor dat laatste zullen wij dan transportkosten en inhuis kosten rekenen. Het grootste voordeel van bovenstaande is dat u geen enkele opslagkosten meer krijgt en dat de producten een nieuwe bestemming waarmee u de Co2 uitstoot verminderd en waar ook nog een goede opbrengst tegen over staat.

 

Maak een afspraak voor een waardescan en bereken wat het circulaire inrichting concept van Desko uw bedrijf oplevert.

 

Onze circulaire diensten

 

Het circulair interieurconcept

Desko heeft een circulair interieurconcept gelanceerd met als speerpunt het drie keer terugkoopprogramma.

Lees meer

Refurbished kantoormeubilair

Refurbished kantoormeubilair is een gebruikt meubelstuk dat technisch volledig gecontroleerd, schoongemaakt en eventueel vernieuwd is.

Lees meer

Waardescan

Dit softwareprogramma zorgt voor een inzichtelijk rapport van de gehele kantoorinventaris van een bedrijf op locatie. In het systeem

Lees meer
 

Circulaire economie en Desko

Het lineaire (consumptie)model is pure verspilling, Desko leeft al lang in een circulaire economie! Kijk naar de grondstoffen, arbeid en energie.

Lees meer

Meubilair opkopen of opslaan

Om te borgen dat overgebleven meubilair van uw organisatie niet op de afvalberg belandt sluiten wij voor uw organisatie volledig de keten, door uw meubilair op te kopen en/of op te slaan.

Lees meer

Circulair Design Award

De genomineerden voor de Circulair Design Award zijn bekend. De grote uitreiking van de nummer 1, 2 en 3 vindt plaats

Lees meer

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case