Nieuws

Green Friday - Samen op weg naar een groenere toekomst

Terwijl Black Friday de wereld in een koopjesgekte dompelt, kiest Desko liever voor een groenere benadering, namelijk: Green Friday. Bij deze duurzame tegenhanger van Black Friday draait niet om bizar hoge kortingen en massaconsumptie, maar juist om het vieren van duurzaamheid en circulariteit. Het is dé kans om echt eens stil te staan bij wat we samen kunnen doen voor onze planeet. We vertellen je graag hoe jij ook een rol kunt spelen in (en kunt profiteren van) Green Friday.

Ontdek de kracht van duurzaamheid en circulariteit

Duurzaamheid en circulariteit zijn niet zomaar trendy termen; ze zijn hartstikke cruciaal voor de gezondheid van onze aarde. In de wereld van kantoorinrichtingen zie je dit onder andere terugkomen door het verminderen van afval en het hergebruiken van bouwstoffen. De productie van traditionele kantoormeubelen laat een behoorlijke ecologische voetafdruk achter, dus bij Desko stimuleren we liever de aankoop van groene, circulairetweedehands en refurbished kantoormeubelen. Een keuze die niet alleen bijdraagt aan een mooie, nieuwe werkplek, maar ook goed is voor de planeet!

De rol van Desko in duurzame kantoorinrichting

Bij Desko zetten we ons vol passie in voor een duurzame toekomst en geven we graag het goede voorbeeld. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod aan duurzame kantoormeubelen en -artikelen. Iedere keer dat je kiest voor een tweedehands bureau of refurbished bureaustoel profiteer je niet alleen van een mooie nieuwe werkruimte, maar draag je ook nog eens een steentje bij aan een beter milieu. En dat is eigenlijk nog veel belangrijker!

Vier Green Friday met Desko

Van woensdag 22 t/m woensdag 29 november vieren we Green Friday bij Desko. Dit betekent dat we tijdens deze periode een speciale korting bieden, die alleen geldig is op onze duurzame kantoormeubelen. Deze herken je aan de labels Desko's Groen en NieuwCirculair en alle tweedehands en refurbished kantoormeubelen. Het is onze manier om duurzame en circulaire keuzes aantrekkelijker te maken. Benieuwd met welke meubelen je je kantoorinrichting een milieubewuste upgrade kunt geven? Bekijk ons gehele deelnemende aanbod via de onderstaande link. 

Check hier het gehele Green Friday assortiment

Vier Green Friday samen met Desko en word onderdeel van onze beweging richting een duurzamere wereld. Jouw bijdrage kan het verschil maken!

Begin vandaag nog met het duurzaam inrichten van je kantoor

Ontdek ons ruime aanbod met tweedehands en refurbished kantoormeubelen of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en tips over een duurzame kantoorinrichting. Samen zetten we stappen naar een groenere toekomst!