Nieuws

Akoestiek op kantoor

Getik op het toetsenbord, de telefoon die continu afgaat en collega’s die aan het kletsen zijn: allemaal afleidende factoren op de werkvloer. Met al je collega’s in dezelfde ruimte werken kan hartstikke gezellig zijn, maar is niet zo bevorderlijk voor de productiviteit. Raak jij snel afgeleid? Dan is het tijd om jouw kantoorruimte om te toveren tot een oase van rust met akoestisch kantoormeubilair.

Geluidsabsorptie

Een geluiddempende tussenwand is een onmisbaar item op kantoor. De InBetween is geluidsabsorberend, heeft een stijlvolle uitstraling en is ook nog eens een duurzame keuze. De vulling is namelijk gemaakt van onder andere gerecyclede kleding. Je bevestigt deze tussenwand gemakkelijk aan je bureau ét voila: jouw rustgevende werkplek met meer privacy is klaar. De InBetween is in allerlei leuke kleurtjes te bestellen zodat hij altijd past bij jouw kantoorstijl.

Zitten in stilte

Akoestisch zitmeubilair is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een zegen voor je oren. Neem bijvoorbeeld de TOOaPICNIC Hide. Met zijn geluiddempende wanden kun je in alle rust kunt werken, bellen of vergaderen. Deze unieke bank is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het bijvoorbeeld een oplaadpunt voor je telefoon of laptop. Heb je een groepsvergadering? Dan kun je gemakkelijk meerdere onderdelen aan elkaar koppelen voor een 4-persoonsopstelling. 

Mij wél bellen

We zien hem steeds vaker voorbij komen: de belcel. Dit populaire product is niet meer weg te denken uit een moderne kantoorinrichting. Stap binnen in deze bubbel van rust en geniet van een welverdiend momentje voor jezelf. Volledig akoestisch en je hoort… helemaal niks.

 

Privacy ten top

In een akoestische vergaderunit draait alles om comfort, concentratie en productiviteit. De muren zijn bekleed met geluiddempend materiaal waardoor je ongestoord kunt brainstormen, vergaderen of gewoon even kunt relaxen. Deze akoestische boxen zijn de perfecte get-away op kantoor waar je even kunt ontsnappen aan alle chaos.

 

Bijzondere akoestische oplossingen

Naast akoestisch meubilair zijn er nog ontelbare andere oplossingen om de akoestiek op kantoor te verbeteren. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Plafondpanelen
  • Tapijt
  • Vloerkleden
  • Wanddelen van akoestisch materiaal
  • Gordijnen
  • Verrijdbare plantenbakken

Een favoriet van ons zijn de plafondpanelen. Door panelen aan je plafond te bevestigen, worden geluiden geabsorbeerd. Daarnaast ziet het er ook nog eens een stuk knapper uit dan het standaard systeemplafond die in veel kantoren zitten. Een andere oplossing is het plaatsen van tapijt. Dit geeft niet alleen voor een huiselijk sfeertje, maar dempt ook allerlei geluiden. Geen fan van tapijt? Leg dan wat gezellige vloerkleden neer!

 

Wil jij ook jouw productiviteit op werk verhogen? Wij helpen je graag bij het inrichten van een akoestisch kantoor! Neem hier vrijblijvend contact met ons op.