Winkelwagen  
Mijn Offerte

Zet je kantoor in bloei met 10% korting. Gebruik code #BLOEI bij het afrekenen

Rolluikkasten huren

Bij Desko kunt u terecht voor huurmeubilair! Heeft u niet alleen een rolluikkast nodig, maar een geheel nieuwe kantoorinrichting? Ook dit is mogelijk bij Desko. Onze medewerkers helpen u hier graag door middel van professioneel advies.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

EEN GESCHIKTE ROLLUIKKAST OF ARCHIEFKAST

Welke eisen stelt u aan een rolluikkast? Gaat u hem alleen gebruiken als opslagkast of moet hij ook brandveilig zijn? Bijvoorbeeld als u er belangrijke documenten in opbergt. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor zowel stalen als kunststof rolluiken. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en wit.

 

LIEVER EEN ROLLUIKKAST KOPEN? KLIKT U DAN HIER

 

Wij leveren hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele rolluikkast tot een veelvoud daarvan. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag bij het vinden van een rolluikkast om te huren!

Contact met Desko