Winkelwagen  
Mijn Offerte

Geniet van 10% zomerkorting. Gebruik de code SUMMERSALE bij het afrekenen.

Wegens een technische storing zijn wij telefonisch niet bereikbaar. 

1.5 meter Kantoorinrichting

Geen producten gevonden voor deze selectie.

We bevinden ons de komende tijd in een 1,5 meter samenleving en veel werkgevers zoeken naar manieren om de werkomgeving aan te passen. Wilt u weten hoe u invulling kunt geven aan het nieuwe normaal? Bij Desko vindt u verschillende producten waarmee u de veiligheid van medewerkers op kantoor garandeert. Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Dit kan via 020 4801020 of door een e-mail te sturen naar info@desko.nl. We denken graag met u meer over het aanpassen van uw kantoor.

Download onze infographic met 10 tips voor een coronaproof kantoor!

ELF MANIEREN OM AFSTAND TE BEWAREN OP KANTOOR

Het bewaren van 1,5 meter afstand op kantoor heeft invloed op bijna elke ruimte: van de ontvangstbalie tot de gaderobe en van de vergaderruimtes tot de open kantoortuin. Elk kantoor is anders en het praktisch toepassen van de maatregelen is maatwerk. Onze interieurarchitecten geven u graag vrijblijvend advies over manieren waarop u vorm kunt geven aan het nieuwe normaal. We lichten er elf toe:


1. AFSTAND BEWAREN MET LOOPROUTES

Met instructieborden en stickers op de grond kunt u aangeven wat de looproutes zijn. Voordat u dit doet, is het belangrijk om goed na te denken over het (verwachte) gedrag. Welke deur(en) gebruiken klanten, leveranciers en medewerkers om het gebouw te betreden? Hoeveel wc’s zijn er per afdeling? Wie maakt er allemaal gebruik van een pantry? Tip: test de looproutes met een kleine groep uit en vraag om input.

BORDEN EN STICKERS LOOPROUTES

2. MEER VIERKANTE METER PER WERKPLEK

Hoewel we doorgaans voor beeldschermwerk ongeveer 10m2 per persoon aanhouden, dient u er rekening mee te houden dat u er voorlopig meer vierkante meters per werkplek nodig zijn. Als het kantoor redelijk vol staat, kunt u dit bereiken door werkplekken weg te halen en medewerkers deels thuis te laten werken. Is er genoeg ruimte? Zet bureaus dan verder uit elkaar. Vergeet hierbij van tevoren niet om rekening te houden met het kabelmanagement!

MEER VIERKANTE METERS PER WERKPLEK

3. SCHEIDINGSWANDEN WERKPLEKKEN

Door in een open kantoortuin scheidingswanden te plaatsen, heeft elke medewerkers zijn eigen plekje en houdt iedereen automatisch meer afstand. Door (deels) transparante scheidingswanden te neer te zetten, wordt de werkplek niet te donker en blijft de open sfeer van de kantoortuin behouden.

WERKPLEKKEN SCHEIDEN MET WANDEN

4. BALIE VOORZIEN VAN PLEXIGLAS

Een plek waar het bewaren van afstand niet altijd vanzelf gaat, is de ontvangstbalie. Door een wand van plexiglas op de balie neer te zetten, zorgt u voor een veilige ontvangst van klanten en leveranciers.

PLEXIGLASWAND VOOR ONTVANGSTBALIE

5. BUREAUS VOORZIEN VAN PLEXIGLAS

Ook bureauschermen van doorzichtig plexiglas bieden extra bescherming op de werkplek. De schermen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo kunnen de schermen bedrukt worden met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of een kleur die aansluit bij de rest van uw kantoorinrichting.

PLEXIGLAS OP BUREAUS

6. PLEXIGLAS IN DE KANTINE

Doordat medewerkers in de kantine tijdens het eten eerder met hun handen aan het gezicht zitten, is het belangrijk om ook in de kantine maatregelen te nemen. Een manier waarop u het aantal (mogelijke) contactmomenten effectief vermindert, zonder afbreuk te doen aan de mogelijkheid om gezellig samen te eten, is het plaatsen van plexiglaswanden op de tafels.

PLEXIGLASWANDEN VOOR IN DE KANTINE

7. PLEXIGLAS IN VERGADERRUIMTES

Naast de kantine, zijn de vergaderruimtes in uw kantoor een belangrijk aandachtspunt bij het aanpassen van de inrichting aan de nieuwe omstandigheden. Door ook hier (hoge) plexiglaswanden te plaatsen, neemt ook op deze plek het eventuele besmettingsgevaar af.

PLEXIGLAS VOOR OVERLEGRUIMTES

8. VLOERKLEDEN EN TAPIJT

Ook met tapijt en vloerkleden kunt u effectief het gedrag beïnvloeden. Maak markeringen rond bureaus of geef met stroken tapijt in een andere kleur aan hoeveel afstand iedereen moet bewaren in vergaderruimtes.

TAPIJT VOOR WERKPLEKKEN

9. PERSOONLIJKE SCHEIDINGSWAND

De persoonlijke scheidingswand is bijzonder geschikt voor klanten en andere externen die uw kantoor bezoeken. Door elke bezoeker een persoonlijke scheidingswand te geven, kunt u ervoor zorgen dat er tijdens meetings of op flexwerkplekken ook optimale afstand wordt bewaard.

PERSOONLIJKE PLEXIGLASWANDEN

10. DESINFECTERENDE DISPENSERS

Door regelmatig de handen schoon te maken, neem het besmettingsgevaar al snel af. Door iedereen die het pand betreedt te vragen om de handen te reinigen, voorkomt u dat er eventuele virusdeeltjes op deurklinken terecht komen.

HANDEN REINIGEN MET ALCOHOL

11. BEZETTING REGULEREN MET EEN APP

Met behulp van de app ‘iotspot’ kunt u de bezetting van de werkplekken monitoren. Werknemers reserveren voordat zij het kantoor binnengaan een plekje. De app houdt de bezetting live bij, zodat er nooit te veel medewerkers aanwezig zijn en er altijd 1,5 meter afstand kan worden bewaard. 

MONITOR HOEVEEL MENSEN ER AANWEZIG ZIJN

12. THUISWERKEN!

Waar veel bedrijven voorheen het thuiswerken liever niet doorvoerden, weten we nu: een paar dagen vanuit huis werken komt de productiviteit juist ten goede. Ook ervaren werknemers minder stress door reizen en stressfactoren op de werkvloer, waardoor het ziekteverzuim afneemt. Op zoek naar kantoormeubelen om uw werknemers van een ergonomische werkplek te voorzien? Bekijk ons aanbod kantoormeubelen voor thuiswerken

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN VOOR THUIS

Heeft u het plexiglas niet meer nodig? Desko neemt het weer in op de meest duurzame manier!

PROFITEER VAN VELE JAREN ERVARING MET KANTOORINRICHTING

De interieurarchitecten van Desko voorzien u graag van een passend advies voor uw kantoor. We beschikken over vele jaren ervaring en voorzagen al vele opdrachtgevers van een compleet nieuwe kantoorinrichting. Benieuwd naar onze meest recente projecten? Bekijk onze projectenpagina! We gaan graag ook voor u aan de slag!

 

UW KANTOOR AANPASSEN?

Als u contact met ons opneemt, zien de stappen er doorgaans als volgt uit:

1.Inventariseren: we komen bij u langs om de huidige inrichting te bekijken. We bespreken uw ideeën en stellen vragen over uw wensen op het gebied van sfeer en duurzaamheid.

2.Creëren: zodra we al uw wensen in kaart hebben gebracht, gaan onze ontwerpers aan de slag met het uitwerken van voorstellen en impressies. U ontvangt zo snel mogelijk een 2D-interieurpan en werkplekadvies per m2.

3.Concretiseren: naar aanleiding van onze voorstellen gaan we met u in gesprek om de plannen te finetunen. De keuzes die u maakt hoeven nog niet definitief te zijn en kunnen op basis van nieuwe inzichten nog worden gewijzigd.

4.Aanpassen kantoor: bent u tevreden over het voorstel? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag! Desko beschikt over een team met eigen monteurs die uw pand in no-time aanpassen.

Meer lezen over projectinrichting door Desko? Bekijk onze projectinrichting-pagina voor meer informatie.

 

DE SERVICE VAN DESKO

Desko beschikt over vele jaren ervaring met het leveren van kantoormeubelen en adviseert als ervaren kantoorinrichter bedrijven, overheden en instellingen over gezonde kantoorinrichtingen. Als u ons inschakelt, profiteert u altijd van de volgende voordelen:Snelle levertijden

  • Snelle levertijden
  • Gratis levering door heel Nederland
  • Altijd 60 maanden garantie
  • Mogelijkheid om kantoormeubelen na gebruik in te ruilen

 

CONTACT OPNEMEN MET DESKO

Heeft u vragen over manieren waarop u het kantoor kunt (laten) aanpassen of wilt u weten hoe u direct een bestelling kunt plaatsen? Neem voor deze en al uw andere vragen gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 020 4801020 of door een e-mail te sturen naar info@desko.nl.

Contact met Desko