Winkelwagen
Mijn Offerte
project-bor-banner

Complete kantoorinrichting


Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk. De stilteplekken bieden medewerkers de mogelijkheid om in stilte te werken, terwijl de nieuwe inrichting van de vergaderruimtes voldoende plaatsen biedt voor grotere teammeetings.

Door de rode kleurelementen en zachte materialen is de uitstraling warm. Klanten worden als ze binnenkomen direct uitgenodigd om plaats te nemen in de comfortabele treinbanken.

Project

Boretti

Opgeleverd

Juni 2019

Diensten

Volledige inrichting van het kantoor, de vergaderruimtes, koffiecorner en presentatieruimte

Meubilair

gebruikte en nieuwe kantoormeubelen
duurzame flexwerkplekken
akoestische ruimtes
stilteplekken en treinbanken

Bekijk onze referentie projecten

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk hieronder de voorbeelden van onze tevreden klanten.

Het Spaansche Hof

Desko leverde BORN Real Estate een prachtige nieuwe inrichting, voor hun nieuw aangekochte pand Spaansche Hof te Den Haag.

Lees meer over dit project

Bam Nieuwleusen

Voor het kantoor van BAM in Nieuwleusen leverde A&E Architecten uit Bunnik zowel het ontwerp voor de binnen- als buitenkant van het gebouw aan.

Lees meer over dit project

Boretti

Desko leverde bij Boretti nieuwe kantoormeubelen waardoor er een strakke, industriële mix is ontstaan die goed past bij dit moderne en klassieke merk.

Lees meer over dit project

Contact met Desko