Gebruikte kantoormeubelen

Wat is gebruikt meubilair?

Gebruikt meubilair is bij Desko slechts een enkele keer of voor een langere periode gebruikt. U bent dus niet de eerste eigenaar. Het gebruikte meubilair wordt compleet nagekeken, gepoetst, schoongemaakt en waar nodig opnieuw bekleed, indien er slijtage aan de stof is. Meubels worden gecontroleerd en krijgen een keurmerk.

[toplink]

Hoe ziet het gebruikt meubilair eruit?

De gebruikte kantoormeubelen worden ‘als nieuw’ verkocht. Dit betekent dat wij de meubels grondig worden gereinigd, hersteld en eventueel opnieuw bekleed. Het kan zijn dat de meubels gebruikerssporen bevatten, zoals een krasje of lichte beschadiging. Dit verschilt per meubelstuk. 

[toplink]

Waar komt het gebruikt meubilair vandaan?

Desko heeft een duurzaam interieurconcept gelanceerd met als speerpunt het drie keer terugkoopprogramma. Dit houdt in dat Desko na een bepaalde periode het meubilair weer terug koopt van de klant. Het meubilair maken wij in onze Refurbish factory weer klaar voor gebruik. Ook koopt Desko  gebruikte kantoormeubelen op van kantoren, veilingen of partijhandel. Doordat wij alleen A-merken en grotere aantallen opkopen, kunnen wij zowel kwaliteit en kwantiteit garanderen. 

[toplink]

Nieuwstaat

Dit houdt in dat de kantoormeubelen gebruikt zijn, maar er uitzien zoals nieuwe kantoormeubelen. U kunt wel een krasje of lichte beschadiging meer verwachten dan bij nieuw meubilair.

[toplink]

Levertijden

Gebruikte meubels hebben wij  op voorraad. Dit betekent dat u een gebruikt meubelen direct kunt meenemen, ophalen of laten bezorgen door onze eigen logistiek. De levertijd op gebruikte producten is tussen de 1-5 werkdagen . Als u het meubilair op verzoek toch sneller geleverd wilt hebben kan dat in overleg.

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case