Bureaustoelen

De ideale bureaustoel

Om de ideale bureaustoel uit te zoeken moet u er rekening mee houden dat iedere bureaustoel verschillende eigenschappen heeft. Welk model bureaustoel voor u geschikt is hangt van een aantal factoren af zoals uw postuur, gebruik en omgeving.


1. Doe de online ‘vind uw ideale bureaustoel’ test. Als u alles invult krijgt u een top drie stoelen te zien.


2. Of kies voor persoonlijk advies in de showroom. U kunt zonder afspraak naar onze showroom komen en samen met één van onze medewerkers een geschikte bureaustoel uit te kiezen.


Denkt u de juiste bureaustoel te hebben gevonden, maar twijfelt u nog een beetje? Wij kunnen u een proefstoel meegeven of bezorgen.

[toplink]

Wielen kiezen

Onder iedere bureaustoel zitten standaard wielen. U kunt voor harde of zachte wielen kiezen en er zijn nu zelfs multifunctionele wielen die voor iedere ondergrond geschikt zijn

.

U kiest voor harde wielen als de ondergrond zacht is, zoals tapijt.
U kiest voor zachte wielen als de ondergrond hard is, zoals laminaat, een gegoten vloer etc.

[toplink]

Bureaustoel zien en proberen

Wij hebben drie showrooms  in Nederland. Hier kunt u gerust langskomen en verschillende stoelen uitproberen en testen alvorens u tot een aankoop wilt overgaan. Denkt u de juiste bureaustoel te hebben gevonden, maar twijfelt u nog een beetje? Wij kunnen u een proefstoel meegeven of bezorgen.

[toplink]

Worden bureaustoelen gemonteerd geleverd?

Onze bureaustoelen worden altijd gemonteerd geleverd. U hoeft de stoel alleen aan te passen aan uw postuur. Wilt u weten waarop u moet letten? Klik dan hier voor een zithouding instructie.

[toplink]

Gaslift

Met een gaslift kunt u de hoogte van de stoel bepalen. Bijna alle bureaustoelen hebben een gaslift. Echter is niet iedere gaslift is hetzelfde, de een kan hoger en lager worden ingesteld dan de ander. Maar een gemiddeld persoon heeft voldoende aan een standaard gaslift.  Wijkt uw lengte veel af (kleiner dan 1.60 meter of langer dan 1.90 meter) vraag dan ons personeel of de des betreffende bureaustoel naar uw lengte kan worden ingesteld.

[toplink]

Reparatie en herstoffering

Een comfortabele bureaustoel is voor de gebruiker net zo belangrijk als een goed werkende computer. Ook volgens de Arbo-wet moet een bureaustoel voldoen aan specifieke eisen. Aangezien een goede bureaustoel niet goedkoop is om aan te schaffen, is het repareren en stofferen van een bureaustoel in de meeste gevallen voordeliger en beter voor het milieu. Bij slijtage van de stof en zachte of kapotte zittingen leveren wij vakwerk in de herstoffering van uw bureaustoel. Dankzij de reparatieservice en/of het opnieuw stofferen van uw bureaustoel, kunt u weer een lange tijd gebruik maken van de stoel. Hij ziet er weer uit als nieuw en maakt de aanschaf van een nieuwe bureaustoel overbodig. Het levert u in elk geval een besparing op en het is veel duurzamer.

Bekijk de mogelijkheden

Of u nu particulier bent of werkzaam in de zakelijke sector, een goed zittende en uitziende bureaustoel is een eerste vereiste.

Wij garanderen een snelle afhandeling, zodat u snel weer comfortabel aan het werk kunt. Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling reparatie via 020 – 480 10 20, via [email protected] of via de chat rechtsonder aan de pagina!

 

Service

We maken kosteloos een analyse van uw gebruikte stoel waardoor we een kostenplaatje voor u kunnen maken van de kosten voor reparatie cq herstoffering.Wij stofferen, zover mogelijk, alle merken bureaustoelen. Enkele merken zijn o.a. Ahrend, Gispen, Comforto, Herman Miller, Ikea en Kinnarps. Bekijk hier wat prijsvoorbeelden
 

Garantie

Op alle bureaustoelen die bij ons besteld zijn geldt een garantieduur van minimaal 48 maanden!

Bekijk onze referentieprojecten

Cases

Greenhouse

Bekijk deze case

Bam Nieuwleusen

Bekijk deze case

Midocean

Bekijk deze case

Zelfstroom

Bekijk deze case