Opkoper kantoormeubilair

Desko Kantoormeubelen koopt én demonteert uw gehele
kantoorinventaris en verzorgt het transport.

Plan een gratis afspraak in en laat ons de restwaarde van uw meubilair bepalen

Plan een afpraak in

U kunt ons ook bellen voor een afspraak via 020 480 10 20.

Opkoper kantoormeubilair

Door onze jarenlange ervaring als opkoper van kantoormeubilair beschikt Desko over het vakmanschap om uw gehele kantoorinrichting binnen een paar dagen te demonteren en te verhuizen. Samen met onze projectleider maakt u een planning en ons team met ervaren monteurs en chauffeurs levert uw kantoor zo snel mogelijk leeg op. Profiteer met meubilair verkopen aan Desko van de volgende voordelen:

  • We stellen vrijblijvend uw restwaarde vast
  • Gratis demonteren
  • Kosteloos transport
  • Korting op uw nieuwe kantoormeubelen

Wilt u uw kantoormeubelen verkopen? Neem contact met ons op via 020 480 1020 en plan een afspraak in voor het bepalen van de restwaarde. Het team van Desko gaat graag voor u aan de slag!

Maak kennis met het verkoopteam van Desko

Wanneer we uw kantoormeubelen opkopen, krijgt u een projectmanager toegewezen die het gehele project van a tot z managet. Na de inventarisatie doen we u een voorstel en wanneer u akkoord gaat, komen onze monteurs de meubelen zo snel mogelijk ophalen.


John Smits
Projectmanagement / planning

Evert de Koning
Projectleider

Wesley de Man
Monteur / chauffeur

 

Meubilair verkopen aan Desko: hoe werkt het?

Voor het opkopen van uw gebruikte kantoormeubelen hanteren we een aantal vaste stappen en spelregels. Zo weet u precies waar u aan toe bent:

  1. U neemt contact met ons op door te bellen naar 020 480 1020 of een mail te sturen info@desko.nl.
  2. Desko komt bij u langs en inventariseert de restwaarde van uw meubilair. Na deze afspraak ontvangt u een prijsvoorstel.
  3. Gaat u akkoord? Dan stelt u samen met de projectleider van Desko een planning op voor het demonteren en ophalen van de meubels. Indien gewenst leveren we uw kantoor bezemschoon op.

Spelregels meubilair verkopen

  • Aantal van minimaal 25 kantoormeubelen
  • Kantoormeubelen van kwaliteitsmerken
  • Geen (onherstelbare) ernstige schade

Restwaarde bepalen voor inkoop gebruikte meubelen

Wanneer u een nieuwe kantoorinrichting aanschaft, heeft u uw oude kantoormeubelen vaak niet meer nodig. Als opkoper van tweedehands kantoormeubelen neemt Desko uw inventaris over om deze na eventuele restauraties te verkopen voor een tweede levenscyclus. Wilt u weten wat uw huidige kantoorinrichting waard is?

Neem contact met ons op voor een gratis afspraak waarin we de restwaarde van het meubilair bepalen.

Korting op uw nieuwe kantoormeubelen

Kiest u Desko als opkoper van uw tweedehands kantoormeubelen? Dan ontvangt u korting op uw nieuwe meubilair. De hoogte van de korting is afhankelijk van de huidige waarde van uw kantoormeubelen.

Circulair inrichten

Grote multinationals wisselen regelmatig van kantoorinrichting en schrijven bureaus, stoelen en ander meubilair af terwijl dit jaren meekan. Als groot voorstander van circulair inrichten heeft Desko zich ontwikkeld tot dé specialist in hergebruik. Door middel van meubelrestauratie zorgen onze meubelmakers ervoor dat gebruikte kantoormeubelen een tweede of derde leven krijgen. Benieuwd naar wat we allemaal kunnen doen? Via onderstaande links leest u meer over:


Circulaire projecten van Desko

Jaarlijks kopen we grote hoeveelheden kantoormeubelen op en voorzien we bedrijven, overheden en andere instellingen van een circulaire inrichting. Zo heeft Desko het hoofdkantoor van ABN AMRO voorzien van 190 circulaire werkplekken en bij MVO Nederland bestaat het kantoormeubilair nu voor maar liefst 90% uit gebruikte kantoormeubelen. Van bouwconcern BAM hebben we maar liefst 5000 kantoormeubelen overgenomen om vervolgens het kantoor volledig circulair in te richten.

L’ORÉAL Hoofddorp

BAM Breda

Catawiki Assen

 

Verkoper én opkoper kantoormeubelen

In ons gevarieerde assortiment met nieuwe en tweedehands kantoormeubelen heeft u de keuze uit meer dan 1000 verschillende producten van kwaliteitsmerken als Ahrend, Robberechts en Swan. Wat u ook zoekt, van bureaustoel tot voetbaltafel: Desko heeft het! Benieuwd naar ons aanbod? Kom langs in een van onze showrooms in Amsterdam, Eindhoven en Vianen of bekijk via onderstaande buttons ons assortiment in de webshop.

Showrooms van Desko

Heeft u naast het verkopen van uw kantoormeubelen ook interesse in het aanschaffen van nieuw meubilair? Kom langs in onze showrooms in Amsterdam. Onze ervaren verkoopadviseurs voorzien u graag van advies!

Opkoper tweedehands kantoormeubelen door heel Nederland

Of uw kantoor nu in Groningen, Amsterdam of Maastricht staat: onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en zijn inzetbaar op elke locatie in Nederland.

Contact opnemen met Desko Kantoormeubelen

Heeft u een vraag over circulair inrichten of het opkopen van tweedehands kantoormeubelen door Desko? Neem voor deze en al uw andere vragen contact met ons op via 020 480 1020 of stuur een bericht naar info@desko.nl.

We gaan graag voor u aan de slag!

Gratis restwaarde laten vaststellen door Desko

Plan een afspraak in via onderstaand formulier. Op werkdagen nemen onze specialisten dezelfde dag nog contact op om uw afspraak te bevestigen en het verdere traject toe te lichten. Uw gegevens worden enkel gebruikt om eenmalig contact op te nemen over uw aanvraag.