Nieuws

Meest gewaardeerde zit/sta bureaus door klanten van Desko

Happy people, thankful nature & better work, dat is waar we bij Desko voor staan en onze meest gewaardeerde zit sta bureaus dragen hier aan bij. Deze top 3 bureaus is door onze klanten samengesteld; Het zijn de zit-sta bureaus die het meest worden gekozen bij kantoorinrichtingen, projectinrichtingen, besteld worden via de webshop, maar ook als thuiswerkplek wordt ingezet binnen onze lopende thuiswerkplektrajecten.

Noa Base eco elektrisch zit sta bureau

De Noa Base is een kwalitatief hoogwaardig bureau voor een superscherpe prijs. Dit zit/sta bureau is volledig vrij van pvc én maken ze van 98% hoogwaardig te recyclen staal. Dit bureau is elektrisch in hoogte verstelbaar (70-115 cm) met 1 druk op de knop. Daarmee voldoet dit bureau aan de NEN-1335, de Europese ergonomische norm.

Noa Next solo elektrisch zit sta bureau

Het supercomfortabele, Noa Next Solo, zit-sta-bureau is gemaakt van 98% hoogwaardig te recyclen staal en volledig vrij van pvc. Met dit stijlvolle en NPR-1813 gecertificeerde elektrische zit-sta-bureau creëer je een top kwaliteit werkplek, die geruisloos van zittend naar staand werken beweegt (65-130 cm). De NPR norm is de Nederlands ergonomische norm en wordt ingezet, omdat deze voor 95% van de medewerkers geschikt is. Dit bureau heeft een memorydisplay met 4 standen, waardoor je jouw gewenste hoogtes één keer hoeft in te stellen. Ook kun je je telefoon opladen in het memorydisplay.

Mila Motion slinger zit sta bureau

De Mila Motion is een zit/sta slingerbureau van het merk Daily Office. Het bureau voldoet volledig aan de NPR 1813 normering en is in hoogte te verstellen van 65 - 130 cm. Hierdoor ben je verzekerd van een ergonomische werkplek. Door aan de slinger te draaien is het zit sta bureau in hoogte te verstellen. Het voordeel van een slinger bureau is dat je geen elektriciteit nodig hebt om het bureau mee te laten bewegen.

 

Waarom worden deze zit-sta bureaus het meeste gekozen door onze klanten?

Allereest zijn de bovenstaande bureaus van uitstekende kwaliteit en zorgen ze voor de basis van een ergonomische werkplek. Door zitten makkelijk met staan af te wisselen, wordt de mogelijkheid geboden actief te werken. Daarnaast zijn deze bureaus erg scherp geprijsd, wat natuurlijk ook belangrijk is. Tot slot zijn deze bureaus een duurzamere keuze ten opzichte van andere elektrische zit sta of slinger bureaus, omdat ze uit hoogwaardig te recyclen staal gemaakt zijn en volledig vrij van pvc. Dit maakt dat je, met het inrichten van het kantoor, met deze producten een steentje bijdraagt aan een betere en duurzamere wereld.

 

Waar let ik op als ik een bureau kies voor mijzelf of mijn medewerkers?

Neem contact met ons op als je benieuwd bent, naar welk bureau het meest geschikt is voor jou of je medewerkers. Ben je bijvoorbeeld lang of juist kort, dan raden we je aan om voor een NPR bureau te gaan. Wil je geen elektra gebruiken of heb je geen stopcontact in de buurt, ga dan voor een slinger verstelbaar bureau. Hoe dan ook helpen we je graag met het maken van de beste keuze voor jou. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken via 020 480 1020 of stuur een mailtje naar info@desko.nl.