Winkelwagen

Tweedehands salontafels

Desko biedt gebruikte salontafels en statafels welke u binnen uw kantoor op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo zijn ze ideaal voor in de ontvangstruimte, wachtkamer of kantine, maar kunt u ze ook gebruiken in de kantoorruimtes zelf. Bijvoorbeeld als mobiele werkplek voor werknemers met een laptop. Desko biedt u een brede keuze aan tweedehands salontafels en statafels in verschillende modellen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

GEBRUIKTE SALONTAFELS

Salontafels horen thuis in elke werkplek. In de ontvangstruimte waar uw klanten wachten als ze te vroeg zijn voor hun afspraak. In de kantine waar u na een ochtend hard werken tot rust komt en geniet van een welverdiende kop koffie. Salontafels zijn er in vele soorten en vormen. Van glas tot hardhout en van modern tot klassiek.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE SALONTAFEL? KLIKT U DAN HIER

ADVIES

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele salontafel tot een veelvoud aan kantinestoelen of fauteuils. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in onze showroom in Amsterdam. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij gaan voor u op zoek naar de juiste salontafel of statafel!

Contact met Desko