Tweedehands bureaustoelen NPR

Product filters
Levertijd
Merk
Prijs

Desko heeft een uitgebreid assortiment tweedehands bureaustoelen NPR en/of kantoorstoelen voor kantoorgebruik, de particulier en thuiswerker. Van een gebruiksvriendelijke computerstoel en een designbureaustoel, tot een ergonomische bureaustoel voor een directiewerkplek.

 

Bent u op zoek naar nieuwe NPR bureaustoelen? Klikt u dan hier
 

Een groot assortiment tweedehands NPR bureaustoelen

U vindt bij ons een breed scala aan modellen, materialen, 72 verschillende kleuren, gebruikte stoelen of helemaal nieuw. Onze bureaustoelen voldoen allemaal aan de NPR normering, E1335, etc.

 

Wat betekent NPR?

NPR is een bepaalde normering waaraan een goede bureaustoel volgens de ARBO aan moet voldoen. Dit houdt in dat de stoel geschikt is voor 95% van de bevolking. Het komt er in feite op neer dat de NPR bureaustoel op allerlei manieren verstelbaar is. Denk aan zithoogte, zitdiepte, hoogte van de armsteun, hoek van de rugleuning, etc. Met als doel een bureaustoel die ergonomisch helemaal in orde is.

 

Wanneer een nieuwe bureaustoel?

Een bureaustoel koopt de gemiddelde Nederlander een keer in de zeven jaar. Dus het zou heel logisch zijn als u zich afvraagt hoe u een goede keuze kunt maken. Waar u op moet letten en wat een geschikte stoel is voor uw mate van gebruik en lichaamspostuur. En hoe kiest u een geschikte NPR bureaustoel als u voor meerdere mensen een keuze moet maken?

 

Advies gewenst?

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele vergaderstoel tot een veelvoud aan kantinestoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod stoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar info@desko.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in 1 van onze showrooms!

Bureaustoel Ahrend 220 blauw Uitverkocht
179,00 (216,59 incl. btw)
Levertijd1-5 werkdagen Garantie in maanden12 MerkAhrend ConditieGebruikt Armleuning
Uitverkocht
247,00 (298,87 incl. btw)
Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden12 maanden MerkDesko kantoormeubelen ConditieGebruikt Zithoogte46-59 cm
203,00 (245,63 incl. btw)
Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden12 MerkViasit ConditieGebruikt Kleurrood
189,00 (228,69 incl. btw)
Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden3 MerkInterstuhl ConditieGebruikt Zithoogte54-55 cm
Uitverkocht
157,00 (189,97 incl. btw)
Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden12 maanden MerkDrabert ConditieGebruikt Zithoogte41 - 55 cm
Nieuw