Tweedehands buitenstoelen

Product filters
Levertijd
Prijs

Desko heeft een uitgebreid assortiment tweedehands lounge- en buitenstoelen voor professioneel gebruik. U kunt bij ons terecht voor gebruikte en splinternieuwe stoelen tegen aantrekkelijke prijzen. Van eenvoudig maar praktisch tot luxe designstoelen met alle comfort van dien. Laat u inspireren door de mogelijkheden.

 

Waar komt uw tweedehands buitenstoel te staan?

Wat voor fauteuils u kiest hangt af van een aantal factoren. Waar gaat u ze neerzetten? Buiten of binnen? Door wie gaan ze gebruikt worden? Zet u de fauteuils bijvoorbeeld neer in uw receptieruimte voor uw klanten? Of in de bedrijfskantine? Of komen ze misschien in uw strandtent te staan? Mogelijkheden genoeg. Daarom kunt u bij ons kiezen uit fauteuils in verschillende soorten, maten en materialen.

 

Bent u op zoek naar nieuwe buitenstoelen? Klikt u dan hier

 

Advies

Desko levert hele diverse aantallen voor zowel tweedehands meubilair als nieuw meubilair; van een enkele bank tot een veelvoud aan stoelen en tafels. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in 1 van onze showrooms. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 480 10 20, door een mail te sturen naar [email protected] of via de chat rechts onderaan op onze website!

452,00 (546,92 incl. btw)
Gewicht17 Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden12 ConditieNieuw Naleverheidsgarantie
65,00 (78,65 incl. btw)
Levertijd1-3 werkdagen Garantie in maanden12 ConditieGebruikt Armleuning
Nieuw